Egy élhető Komárom-Esztergom megyéért

dr. Konczer Erik blogja

dr. Konczer Erik blogja

4 millió NEM, és elhagyom az országot

Október 2-án a negyvenedik születésnapomat ünnepelném. Ítélet Napját csinált az Orbán-kormány ebből a napból: ítélet lehet az országnak, és ítélet az én életemnek.

2016. szeptember 27. - Erik a viking

Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a legjobban elborzaszt, az az, hogy ez a gyűlölet később könnyedén átirányítható lesz másra: jöhetnek a zsidók, cigányok, melegek, „komcsik”, „libsik”, keresztények…

Orbán új fajvédő mozgalma könnyedén teheti ezt, hiszen hívei körében keresztényebb a pápánál, népszerűbb Jézus Krisztusnál. Az a szentírás, amit ő mond – akkor is, ha hetente egymásnak ellentmondó dolgokat prédikál.

És emberei, szavazói a más véleményt árulásnak tekintik, és ugyanolyan hévvel fogják támadni, mint a plakáttépő taxis. Egy erőszakos, buta ország leszünk.

img_0677.JPG

Akarom én ezt? Sajnos,  nincsen még családom. De talán szerencse is, mert így könnyebben dönthetek:

Nem akarom.

Nem akarom, hogy adóforintjaimból stadionok épüljenek.

Nem akarom, hogy a tb járulékomból ne jusson normális ellátás a kevésbé tehetőseknek, és idős koromban magamnak.

Nem akarom, hogy hatvanöt éves koromig rettegjek, sikeresen megvédik-e a jövőbeli nyugdíjamat.

Nem akarom, hogy a leendő gyerekem egy rohadó, leszakadó országban nőjön fel.

Aki külföldre megy, egy picit saját életét áldozza fel azért, hogy gyermekeinek jó legyen. Itt hagy rokonokat, barátokat, kultúrát és a hazát… Nagy ár.

De négymillió NEM után nincs visszaút.  Legálisan gazdagodhatnak tovább a haverjai, a gázszerelője, a veje; élhetik világukat a magyarkodó nacionalisták; odázhatók a szükséges reformok. Amíg ez az egész a fejünkre nem omlik. És aztán lesz majd „a sírt , hol nemzet süllyed el”…

Ezek az érzéseim. Lehet, hogy túlzóak, de sikerült elérni, hogy szorongjak.

Arra kérlek, barátom, ismerősöm, úgy köszönts a negyvenedik születésnapomon, hogy távolmaradásoddal megakadályozod az Ítélet Napját! Köszönöm!

#fuckyouorban

(Nyilván a költözés nem másnap lesz, de legkésőbb 2018-ban már külföldön leszek. Addigra mindent le tudok zárni itthon.)

A bejegyzés trackback címe:

https://konczer.blog.hu/api/trackback/id/tr8011741347

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Országos Választási Bizottság summák 2016.09.29. 08:58:41

Egy lista, amelyre vak és világtalan román, ukrán, szlovák, szerb feliratkozhat, de leiratkozni csak úgy lehet, ha lemondsz a magyar állampolgárságodról. Szerinted normálisak ott az Országos Választási Bizottságban?

Trackback: Konczer Erik: 4 millió NEM, és elhagyom az országot 2016.09.27. 16:00:02

Október 2-án a negyvenedik születésnapomat ünnepelném. Ítélet Napját csinált az Orbán-kormány ebből a napból: ítélet lehet az országnak, és ítélet az én életemnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cristi Popovici 2016.09.28. 14:56:31

az arabok nem azert mennek hogy dolgozzanak azer hogy basszanak meg bennunket

BMarcell 2016.09.28. 15:05:14

Segitek osszeszedni a repulojegyed arat ha mar most mesz!!!

ön itt áll 2016.09.28. 15:12:13

Miket olvasok minden liberális hozzászólótól:
"Beérett a gyűlölet kampány" MIVAAAAAN?? Vagyis, ha nincs ez a demagóg, populista orbán féle milliárd eltapsolás a kampányra, akkor én szeretném, ha:
1. Szomszédom lenne egy potenciális terrorista.
2. Szomszédom lenne egy olyan sötét középkori elméket valló kecskebaszó, aki alul öltözöttnek titulálva a fürdőruhában lubickoló lányomat és a feleségemet, késsel legyilkolja őket;
3. Üvöltözve fenyeget meg életveszélyesen, mert disznóhúst grillezek hétvégén.
4. Lenéz a keresztény vallásom miatt, holott ő full analfabéta
5. Kurvára nem érek rá felsorolni a többi 100 megtörtén eseményekre alapuló érvet, ami kitalációnak tűnhet, de nem az..

Nem bazmeg, nem szeretném.
Te is bazmeg Konczer, inkább állnál ki valami értelmesebb célért, amivel hasznára válsz a környezetednek, mondjuk, ne szemeteljünk vagy újítsunk fel kórházakat vagy valami ilyesmi. Ha amiatt húznál el, azt még megérteném.

Ácsné Éva 2016.09.28. 15:20:23

Félelmetes az a hangnem, amit megengedtek magatoknak.
A kereszténység nevében... ugye? Szánalmas.

Érdekes módon egyetlen gondolat sincs arról, hogy a mi "fejlett kultúránk" - a NATO és az oroszok bombázták porig a szíriai városokat. Azokért a halottakért, akik ezrével halnak - senki nem gyújt gyertyát. Egy gondolatotok sincs rájuk, mint ahogy azokra a gyerekekre sem, akik bombázások, lövöldözések közepette, rettegésben élik napjaikat.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.09.28. 15:26:51

Tegyük fel azt a hipotetikus kérdést, hogy mi történik Európával, ha mondjuk egymilliárd bevándorlót befogad?
A válasz az, hogy az őshonos kultúra eltűnik, és a bevándorlóké lesz a mainstream.
Tudom, nincs szó egymilliárdról.

De válasszuk ki svédországot. A 80-as években nulla volt a muzulmán bevándorlók aránya. De az elmúlt 15-20 évben a folyamatos bevándorlás miatt ma a lakosság hatoda muszlim bevándorló. Ha figyelembe vesszük, hogy szaporább népség, pár évtized és a muzulmánok lesznek többségben.

Tehát én mint liberális ellenzem az antiliberális muszlimok beáramlását.

Soós István81 2016.09.28. 15:54:31

Ha tudnék 2 szavazattal járulnék hozzá a távozásodhoz Te igaz magyar! Gyűlöletpropaganda?? Nekem most lett elég. Eddig nem kommenteltem ilyen dolgokhoz, de 2 kérdést feltennék te borzadály...

1. A Ti oldalatok fröcsögése nem gyűlöletkeltés te szerencsétlen? Mert sztem bőven kimeríti a fogalmát..
2. Ha vmelyik barátod vagy hozzátartozód épp Nizzában ünnepelt volna a tömegben vagy Párizsban lett volna a koncerten AKKOR AMIKOR, abban az esetben is igennel szavaznál te büdös gyökér?

Ezeket gondold át, de mielőtt belekezdenél szedd a sátorfádat és takarodj innen!!!

István Szenyán 2016.09.28. 16:12:51

Dr Konczer Erik!

Én 2 éve már elhagytam az országot az olyan emberek miatt, mint amilyen te vagy például. Mert nem akartam olyan országban élni, ahol az emberek olyan megosztottak és birka módjára irányíthatóak amire nagyszerű példa vagy. Ezalatt azt értem, hogy a politikáról annyi fogalmuk van amennyit az index( ez a pénzért mindenkit kielégítő szennylap) eléjük rak minden nap a facebookon és nem több. A tájékozódáshoz lusta hiszékeny emberekkel van tele az ország, akik mèg ráadásul világba is kürtölik a mutáns világnézeteiket! Ezért van az, hogy mindenkit rasszistának gondolsz, aki a hazáját próbálja védeni, mert most ha nem tudnád épp azon vannak a tulajdonosaink, (nem a politikusaink, hanem azok akik őket birtokolják. Azok akik az ep bizotsàgába beültették az általuk alkalmasnak tartott embereiket, hogy lenyomják mindenki torkán a liberális taknyot: a nemzeti szuveniritás, és önrendelkezéshez való jogainkat teljesen elvéve, a TTIP - vel karöltve ! ) Ezek az emberek irányítják a médiát és öntik feneketlen számra a fost a hiszékeny agyakba. Hogy a nacionalizmus veszelyes, hogy mindenki egyenlő, a melegeknek karneválozni kell minden héten valahol, a vallást az, értékrendet szép csendben háttérbe szorító, az emberek identitás tudatát felzabáló megosztó módszerekkel szépen lassan és TUDATOSAN, KITERVELTEN haladnak lépésről lépésre azon az úton ami ahoz vezet, hogy egységesen az egész világot egy maroknyi ember korlátlanul kihasználhasson. Kicsit ki kellett kanyarodnom ide, csak, hogy teljes legyen a kép, mert aki nem látja át ezeket a folyamatokat, az nem érti meg, azt sem, hogy a migránsok nem menekültek, hanem tervszerűen lettek ránkszabadítva, hogy elgyengítsék európát gazdaságilag, demográfiailag, hogy ne maradjon itt semmi olyan amire azt lehet mondani, hogy helyre lehet állítani. Mert amelyik országot egyszer felhigítják az már soha nem lesz a régi! Így majd kialakul egy színes ember massza amire már nem lehet azt mondani, hogy ez itt franciaország, ez meg itt németország.. Mert ehez semmi köze nem lesz pár év mulva! Kinek jó ez? Tesszük fel a kérdést. ? Mondjuk azoknak akik minden gazdasági fórumon hangoztatják, hogy túl jól élünk, sokat fogyasztunk? Nincs növekedés. Nől a munkanelküliség. Mégis mi lesz azokkal az országokkal ahová betszi millio szám képzetlen munkaerő a lábát??? Tegyük fel jó esetben hajlandóak is dolgozni, és nem csak a szociális hálón csüngnek. A béreket drasztikusan csökkenteni kell! Így már kapizsgálod kiknek jó ez? Nézzük meg más szemszögből is. Hol voltak a migrók amikor irakot meg afganisztánt bombázták porig? Akkor mièrt nem jöttek? Miért csak most jönnek? A valaszt magadtól is megtalálod mostmár.

Tehát én is elhagytam az országot, mert nem láttam értelmét, hogy miközben szépen elmúlik a fiatalságom abban bízok, hogy a helyzet majd egyszer jobb lesz otthon. Hát ezt nem vártam meg! Nem akartam idősen ráeszmélni arra, hogy az emberek még mindig a fideszre szevaznak, hogy Gyurcsányék még mindig a parlamentben vannak és nem a börtönben. Nem! Nem vártam meg mindezt. Mert a szavazások mindig jól mutatják mennyi a fasz az országban! És ez így lesz most is! Lefogadom nem mennek el kellő számban. Mert a nagyrésze lusta, közönyös lesz ahogy a választásoknál is tapasztalható. A maradék része elmegy szavazni, a többség nem megosztott a kérdésben ezekből szerencsére, ez egyértelmű, csak van egy pár olyan csótány mint te vagy, akik még a maradékot is megakarják osztani. De esküszöm ha talán még is sikerül az embereknek végre egyirányba nézni és nem akkor amikor már késő hanem most még időben, és ha a fideszt is egyszer így leváltja a jobbik, akkor helyet cserèlek veled! Én haza megyek, te meg kijöhetsz rettegni tőlünk! Rettegni a változástól, ami vegre végbe megy majd az országban minden szinten! De addig is inkább itt bizakodom 3x annyi fizetésért, mint otthon!

Még egy pár dolog:

A muzulmánok nem emberek! És nem is lesznek! Mert nézz rájuk, 1000 év alatt semmit nem változtak, és nem is fognak! Mert a korán kimossa az agyukat! Olvass többet arról mi történik európában ott ahol ezek sokan vannak! Levagy maradva ezen a téren is nem gyengén!

Azon a téren is levagy maradva, hogy a Pápa le lett cserélve egy szabadkőműves értékrendet hirdető pápára! Egy olyan pápára, akinek az a feladata, hogy a személyévvel is segítse ezt a folyamatot amiről írtam a fentiekben!

Na ennyi

László Dora 2016.09.28. 16:18:09

A hozzá szólásokat olvasva ekkora sötétséget még teljes napfogyatkozáskor sem lattam

emberaneten 2016.09.28. 16:18:15

Kedves Ácsé Éva!

Látom, egy gondolata sincs arról, amit írtam. Ennyire vállal közösséget Európa népeivel.
Nekem viszont van gondolatom, érvem és tények mindarról, amit ön itt összehordott.
Szíria: egyrészt a migránsok még 15 %-a sem szíriai, másrészt ön is elismeri, hogy a szíriai háborút a NATO és Oroszország beavatkozása okozta - előbbiek, az USA felelős a terrorkalifátus megerősödéséért is, teszem hozzá. Ebből következik, hogy a megoldás a háborús héják megfékezése, a valódi menekültek - Európához érve a migránsok töredéke - kibocsátó országaiban élhető társadalmi viszonyok segítése, nem a tömeges invázió. Ez a világ szegénységének problémáját nem oldja meg, mert mélyszegénységben több mint 1 milliárdan élnek világviszonylatban, másrészt a bevándorlók többsége nem akar vagy nem tud integrálódni, európai értelemben véve dolgozni.
Ha Európa elfoglalása ezzel a - migránsk általi - népesedési agresszióval (dalai láma kifejezése) bekövetkezik, nem lesz a térségben vallási és kulturális konfliktusokat mérséklő régió, ellenkezőleg, Európából még több szélsőséges fogja elárasztani földrészünk és a Közel-Kelet városait.
Ön a balga "érvei"-vel ezeket az aljas erőket segíti.
Szégyellje magát.
Kishantos: ön mint a kifizetéseket illetően igencsak nem példás "minta"-gazdaság egyik főszervezője, érintettsége révén támad most az álhumanizmussal. Ön közösségi fórumokon rendszeresen összekeverte a bérleményt a tulajdonnal, a dán népfőiskoláról amellyel szerződésben álltak, kiderült, hogy legkevesebbet éppen a gazdálkodással foglalkoztak, sokkal inkább humbugtárgyakkal mint dráma vagy demkráciaismeretek, továbbá több forrás szerint kommunista pártállami szálakon keresztül szerezték a gazdaság központjaként működő ingatlant is.
Szálljon magába. Önnek nincs erkölcsi alapja sem prédikálni, főleg nem rágalmazni!!

ön itt áll 2016.09.28. 16:44:23

@László Dora: nem sikerült helyesen írnod, apropó sötétség..

1ghost 2016.09.28. 16:48:58

@István Szenyán: "Azok akik az ep bizotsàgába beültették az általuk alkalmasnak tartott embereiket, hogy lenyomják mindenki torkán a liberális taknyot"

Hét téged meg mi a fasszal csalogattak le a fáról?

Ez az összeesküvéses cuccot a kommunistáktól is hallhattuk 40 évig, a rohadt imperialisták ugyi, de ti ócska fidesz bolsevikok nem tudnátok valami újat kitalálni?

Pista70 2016.09.28. 16:57:09

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Ezt a józan gondolkodást illetik nálunk évtizedek óta nacionalizmussal, rasszizmussal és egyebekkel.

Pista70 2016.09.28. 16:59:42

@Ácsné Éva: Afrikából is tízezrek tódulnak befelé havonta. Őket ki bombázta le? Ja! Hogy átlagban van hét-nyolc gyerekük a szűkös anyagi alapra és nem ennek szélesítésén dolgoznak, kutatással, fejlesztésekkel, munkával? Bagatell.

Ácsné Éva 2016.09.28. 17:09:20

emberaneten!

Lelepleződtél...
Ennyi hülyeséget, rágalmat már rég olvastam... ismerem a forrásukat.

Most már biztos, hogy itt fizetett kommentelők osztják a kormányzati igazságokat. Ez azért jó hír, mert akkor mégsincs ennyi acsarkodó, gyűlölködő, véleményük miatt másokat borzasztóbbnál borzasztóbb jelzőkkel illető ember Magyarországon.

Azért hiteltelen minden, amit írtok, mert épp csak a lényeget nem említitek: nol.hu/kulfold/az-eddigi-legnagyobb-bombazas-utan-keszult-a-sziriai-haboru-ujabb-ikonikus-fotoja-1633617

Ha ott élnétek, ti is menekülnétek...

pinaszaggató · http://cams.rocks 2016.09.28. 17:12:43

Okes, szevasz!Javaslom Molembeeket esetleg London egyik "sokszinu" gettojat, pl Brixton vagy Hackney.
Malmo vagy Parizs St. German is jo hely ek am!
Szerintem egy het utan rohannal haza a budai villadba, hulyegyerek :D

BloodSteel 2016.09.28. 17:32:00

éppen ideje... pakolj és indulj

haldyr 2016.09.28. 18:14:53

Kérlek amikor elhagyod az országot egy két muszlimot is vigyél magaddal ... köszi !

Babetty 2016.09.28. 19:14:19

Kedves Erik! Ahhoz, hogy elhagyd Magyarországot nem kell a nép jóváhagyása. Szabad ember vagy szabad akarattal!! Ja egyébként a történelem ismétli önmagá!!! Mint mindig!!! Nézz utána mit csináltak a muzulmánok pár évszázada, csak akkor Európa összefogott és visszatoloncolta őket!!!! Az hogy nincs családod ez nem jogosít fel arra,hogy a többit rettegésben,vagy megcsonkítsad csak azért,mert te másként gondolkodsz. Csak egy kicsit nézz körbe a nagy világban mit követtek el a migránsok!!! Vagy elég ha közel keleti harcokban azt láttuk,hogy ártatlannak tűnő gyerekek felfegyverkezve szálltak szembe az ellenségnek hitt katonákra!!! Nem féltek használni a fegyvert. Most sincs másképp. Egyik mizulmán se ártatlan. Pl.: Honnan van pénzük??? Elárulom!! Ez a fizetségük a terrorért!! Ők erre esküdtek fel!! Tönkre tenni Európát!!! Köszi Erik de én nyugodtan szeretnék élni a családommal!!!

Babetty 2016.09.28. 19:17:31

@László Dora: hál'istennek napfogyatkozáskor nincs annyira sötétség. Csak részleges!!!

para_noir 2016.09.28. 19:21:53

Menj, menj, menj a picsába, ne gyűjts hozzá lájkokat, csak indulj.

Street Futurist 2016.09.28. 19:31:20

Csak ne Angliába gyere, az ilyen gyurcsánybuzi lúzerekre itt sincs szükség.

BETYAR 2016.09.28. 19:34:02

MAGYAR-NÉPMESE!!!:KISMALAC ÉS A FARKASOK.....,TANULSÁGOS!

adt 2016.09.28. 19:38:50

Nagyon korlatolt vagy oreg!
A gyuloletkeltes, es az idegengyulolet eppen azert erosodik Europaban, mert nem kerdeztek meg az embereket akarnak-e muszlimokkal elni, akrajak-e eltartani oket minden szo nelkul es akarjak-e hogy olyan emberekkel kelljen elniuk, akik keptelenek az asszimilalodasra! Eppen Merkel es idiota tarsai azok akik frankon megagyaztak ujra a nacizmusnak, csak meg teljesen nem tartunk ott! Akkor fogunk ha ez igy megy tovabb, es egy ido utan az europai lakossagnak elfogy a turelme!!!

emberaneten 2016.09.28. 19:44:00

Az Erik-féle, Ácsné-féle álhumánusknak egy kis szemfelnyitogató ismerethalmaz - megjegyzem, az általam itt idézett előadást évekkel korábban felfedeztem, mint a Fidesz-kormány, amely csak idé harapott rá:

www.youtube.com/watch?v=WSNG9XLByIo

Jellemző hogy említettek egyike érvek helyett csupán fizetett-kommentelőzni tud és háborús fotóval jön, mintha ez bármit is cáfolna az általam fentebb leírtakból.
Szánalmas.

staccato 2016.09.28. 19:44:32

....hmmmm, fiatal korod ellenére, túlon túl Te barom állat vagy fiacskám, ülj le egyes!!

Magyari Attila 2016.09.28. 19:46:07

Olvasva a kommenteket, megnyugodtam, es egyre biztosabb vagyok abban, hogy ervenyes lesz a referendum, termeszetesen a "nem"- ek gyozelmevel. Dr. Konczernek azt ajanlom, hogy amikor koltozik, meg vegyen magaval nehanyat az elvtarsaibol.

Andris001 2016.09.28. 20:15:09

Már most mehetsz az isten f@szára!! Amúgy meg nyitunk megint táborokat mint a 40-es években...

ht33b7 2016.09.28. 20:32:22

Ki is vagy te valójában? Hol is tengeted az életed? Mivel is foglalkozol? Dr Konczer Erik, ez valódi név? Fasza kis propaganda csatornád van baszod! Magadtól írod a szöveged vagy diktálják az elv-társaid? Kibaszottul átlátszó ez manapság már, megír megoszt befolyásol. Felsőfokon tanítják hogy kell ezt csinálni. A sok hülye meg 277 kommentben egymást savazza. Gratulálok mindőtöknek baszod!

Geog 2016.09.28. 20:38:57

Cső Sok szerencsét, nem fogsz hiányozni :D

István Varga 6279 2016.09.28. 21:14:16

Takarodj innen te mocsok migránspárti förmedvény! A Gulágon már várnak nagy szeretettel,vagy az egyik szappant gyártó üzem vár rád,mert a szappan az mindig hiány ZSIDÓKUTYA!

Kiss Andor 2016.09.28. 22:01:30

Haver, ezt hívják olcsó érzelmi zsarolásnak. A két éves gyerek is így zsarolja a szüleit, úgyhogy ha majd nem írunk, ne válaszolj!

b2b2 2016.09.28. 22:25:55

Ezt a buzeránst...remélem Kölnbe mész a buzik közé.

Katalin Besze 2016.09.28. 23:10:56

Hajrá......esetleg javasolnám azt az utat, amit már jól kijártak idefelé. Meglátjuk, ott mennyire működik a minden ember egyenlő elve.

Lajos Csehszakal 2016.09.28. 23:23:17

Ha neked ugy jo Isten hirevel .
Annyit azert tegyel meg ,koltozzel be Nyugat-Europai nagyvarosaba ahol van "no go zone" erezd magad jol sok szerencset kivanok neked

tollas 2016.09.28. 23:44:06

Jó utat! (nem kéne megvárni a 2018-at, ha gyűlöletet kelt benned a népszavazás)

Zsolt Borsányi 2016.09.28. 23:59:28

Ha elmész, legalább testközelből látod be, hogy mi az igazság.

Batkaa 2016.09.29. 00:33:20

Igazi kis aljas szemétláda vagy.
Ott a hazád, ahol telerakod a hasadat? Az ilyen úgyis lelép előbb-utóbb, de persze az itthon élni akaróknak még ideszarnál egy nagy adag idegen kultúrájú bevándorlót. (Mert ugye nincs kétségünk felőle, hogy "átmenetileg" az ezer után majd tíz-, meg százezrek jönnek, voltak már itt ilyen "ideiglenesek"...)
Mindenki éljen a saját hazájában. A saját életterében az iszlám egy tiszteletreméltó társadalomszervező erő. De nekünk semmi közünk hozzá és senki sem kötelezhet rá, hogy önként helyet adjunk egy ilyen agresszívan terjeszkedő elemnek.
Ez itt a fehér és keresztény gyökerű Európa és az is marad, legalább a keleti fele, mert az itteni népek nem gyarmatosítottak, nem bombáztak szét más kontinensen lévő országokat, ezért nem kötelezhetők rá, hogy eltakarítsák a sittet a felelősök után!
Úgyhogy húzz el nyugodtan, ahova akarsz. Menj mondjuk Malmöbe, ott együtt élhetsz a kis kedvenceiddel, vagy akárhol nyugat felé, majd jönnek helyetted franciák, németek, hollandok, akiknek meg már azzal van tele a töke, amit importálni akarsz ide nekünk - és EZEK a bevándorlók bizony magyarok lesznek egy generáción belül - helyetted is.

Batkaa 2016.09.29. 00:50:14

@Ácsné Éva: miről tetszik beszélni, kezicsókolom? Muszlim belháború zajlik Szíriában, amibe a nagyhatalmak a saját szájuk íze szerint beleavatkoznak. Mennyiben felelős bármiért is Magyarország vagy bármelyik szomszédunk? Mi közünk van az egészhez? Miért akarják mégis velünk kifizettetni a számlát?
Miért nem az érintettek viselik a következményeket? Szaúd-Arábia a világ egyik leggazdagabb országa, hány szír menekültet fogad be?
Ez egy álhumánus okoskodás, aminek a célja idegen kultúrájú, nem asszimilálódó, nem beilleszkedő, agresszívan növekvő, tájidegen kisebbséget beültetni minden európai országba.
Ezek aztán főszabály szerint ballib pártokra szoktak szavazni (mivel emezek jól kiszolgálják őket). Milyen érdekes...

2016.09.29. 00:57:53

@Ácsné Éva:

Hány szír jön? Csak úgy kérdem, mert azok 99 százaléka, akik eddig jöttek, NEM szírek. Csak szólok.

Van itt kb. 30 különböző országból mindenki, de még a szénfekete is eldobálja a papírjait, szírnek vallja magát, mikor azt hallja, hogy azoknak simább a bejutás, csak hogy Merkel Muttival szelfizhessen.

Ön szerint az a rengeteg arab, és néger mégis hol szír? Megnzte a DNS-üket is, jól? Jó reggelt. Tessék nekem előszámolni a szíreket ide.

kocso81 2016.09.29. 01:11:26

Ide telepítenek 1294 embert erőszakkal akik eszük ágában sem vágynak ide. Biztos hasznos tagok lesznek nálunk,akiket az unió náci módjára deportál jobbra és balra közösség minden szegletébe. Ez ám kibaszott emberi oldal,megkérdeznéd őket lehet nem éreznék ebben az emberi egyenlőséget. Lehet arcoskodni ki náci, aki igent mond a deportálásra az biztosan az.

Kertész Attila 2016.09.29. 02:38:16

Már rég el kellett volna húznod!

Maci75 2016.09.29. 05:47:55

Csomagolj és takarodj! Olyan hülye vagy, hogy nem magyarázom meg miért. Jó útat!

Maci75 2016.09.29. 05:49:23

...utat...Csak felidegesítettél.

Gábor Zéta 2016.09.29. 07:35:09

Húzzál már ma.Szégyellem hogy komáromi vagy.

Bitskey Tamás 2016.09.29. 07:43:37

Én is nemmel szavazok, de szeretnék pár dolgot tisztázni.
Nem gyűlölök senkit. A zsidógyűlöletet mindig is egy abszurd dolognak tartottam. Liberális vagyok, és támogatom a lembók (LMB) házasságát. Nem vagyok keresztény, nincs vallásom. Nem zavar a "fajok" keveredése, nem gondolom, hogy a bőrszínt annyira őrizgetni kellene. Nem befolyásol, és nem is érdekel, hogy Orbán Viktort mi vezérli, amikor a NEMre buzdít. Magamtól jutottam erre a véleményre. Európa hibás politikája ellen szavazok, azért, hogy a félmilliárd európai polgár is bátrabban elmondhassa a véleményét, mert annak van hatása. Nem zúdítunk össze ész nélkül gyökeresen eltérő kultúrájú társadalmakat, mint ahogy a kénsavat sem löttyintéses módszerrel vegyítjük a vízzel.
Ez az én gondolatom, nem a gyűlölet.

Tiberius von Kaltendorf 2016.09.29. 09:02:58

Ki a K. anyád tart itt! Menj a büdös p....ba te hülye buzi!

Ma Baker 2016.09.29. 09:14:37

Mocskos DK tag Gyurcsányista ex MSZP-s! Már most elkezdhetsz csomagolni, a szavazásra úgysem jössz!

aristo.pestisracok.hu/ohatatlan-vesztesegeink/

Döngölő László 2016.09.29. 10:00:40

Ne vedd a szívedre! Nem veled van probléma, ezért a kialakult helyzetért biztos velünk Magyarokkal van baj hogy nem engedünk be minden jött ment megbolondult fanatikus bevándorlót!! De ha úgy döntesz hogy mész vidd magaddal a többieket is javaslom Észak Koreat! Ott biztosan tárt karokkal várnak!

cote d\\\'azur 2016.09.29. 10:22:48

En olyan orszagban elek ahol mar varosokat foglaltak el a muzlinok, ahol mar teljesen elveszitettek identitasukat, ahol vasarnaponkent az utcakon tartjak az istentiszteletuket azokat lezarva es se a kormany, sem a rendorseg nem tudd tenni semmit, mert felnek, ahol fiatal lanyokat vetnek( jobbik esetben) meg mert eppen nincsennek ugy feloltozve ahogy azt az iszlam koveleli.... es meg folytathatnam. Ezek az emberek nem tisztelik azon orszagokat sem polgarait ahol emberi torvenyek uralkodnak, ok csak a Sharia torvenyeben hisznek vagyis a Koranban! Minden fiatal es idos a gyermekei, unokai erdekeben gondolja meg mire szavaz a jovo erdekeben,itt Magyarorszag a tet, a gyermekeink jovoje, a kulturank. A haborut meg ott kell megoldani ahol problema van ezt a vilag nagyvezeto orszagainak kell eldonteni.

metal · http://electric.blog.hu 2016.09.29. 10:29:17

Egy újabb bérrettegő, nácizós, diktatúrázós poszt.

zsolt.simon28 2016.09.29. 10:59:40

Huzz a gecibe te gyökèr. Majd ha lessz egy lànyod ès őt fogja a sok gennyes migràns molesztàlni majd megvàltozna a vèlemènyed

Elizabeth72 2016.09.29. 11:43:53

Kedves Blogger!
Egy 16 honapos megszakitassal 2009 ota elek kulfoldon, Angliaban. Nincs egy honapja, hogy egy olyan helyrol koltoztem el , ahol egy hazban 12 csalad elt, kozuluk mi voltunk az egyetlen feher csalad. A nyaron lett 5 eves a kisfiam, csak hogy legyen fogalmad a korulmenyekrol. A tobbi csalad, Azsiabol, Pakisztanbol, Afrikabol jott ide. Nem most, kb amikor en, mert mindnek menekulnie kellett kulonbozo haboruk elol.
Ezek az emberek viszont folyamatosan bantalmaztak engem, a kisfiam es idos edesanyamat is. 3-4 tomott oldalon keresztul tudnam csak leirni, miket is kaptunk a szomszedoktol, akik nem csak igenytelenek, hanem kifejezetten rosszindulatuan viszonyulnak a feher boru emberekhez. A gyerekeiket nem nevelik rendesen, es ahogy irtam, lenne boven mit irjak roluk. A sajat boromon tapaszralva, mikozben tolem ezek az emberek csak jot kaptak! Azon a napon dontottunk, hogy elkoltozunk, amikor remego kezekkel ultunk az asztalnal anyammal, nem birtuk a kisfiamat visszatartani ezekbol a csaladokbol jovo gyerekektol, es csak ment veluk jatszani. A jatek lenyege az volt ahogy magyaeaztak neki, hogy mindenki utheti es rugdoshatja ot es ez nagyon jo dolog! Es a fiam kiment, es nevetett veluk, mikozben ot rugdostak, utottek elszedtek a jatekait, etelt koveteltek tole, o meg boldogan vitte ki a neki szant gyumolcsot, csipszet, csokit.... Ugy koltoztem el kedves blogger, hogy a hazat sem lattam elotte amibe koltoztem, csak menni akartam, hogy vedjem a csaladom!
Azok az emberek akik onnan menekulnek, egyszerubben tudnanak atmenni valamelyik mellettuk levo, kulturalisan hasonlo orszagba, de ok nem a haboruk elol menekulnek.
Alkalmazkodni sosem fognak! Dolgozni se nagyon, viszont azt a latvanyt mindig megkaphatod majd, hogy leneznek, mosolyogbak a szemedbe a hatad mogul pedig beledszurnak egy kest. Nem a hatadba csak,hanem epp ahol ernek. Igy menjel szavazni. Es ne akarj senkit manipulalni.

pussmaci 2016.09.29. 12:45:08

Akkor itt egy "NEM" tőlem is.
NEM!

helyi.lakos 2016.09.29. 18:37:19

Szedd össze a csapatodat, és már lehet is indulni!!! :)

pzolika95 2016.09.29. 18:43:37

Erik, jártál már kisebb falvakban, kisebb települések buszmegállójában? esetleg olyan suliba ahova mindent jött mentet felvesznek? rettegtél már éjjel a buszra várva, hogy na most melyik cigány gyerek akarja a telefonodat? nem fosnál be ha azt olvasnád a hírlapban, hogy a szomszéd faluban 2 ezer forint miatt fejszével majdnem megölt egy idős nénit egy cigány gyerek? még tudnám sorolni napokig ezeket a dolgokat, amik megtörténtek velem! Tudom hogy migránsokról van szó, de nem hiszem hogy sokkal jobbak a cigányoknál...sőt... és nem a Fidesz miatt szavazok NEM-el! hanem pont az itt leírtak végett. nem is vagyok fideszes, választásokon nem rájuk fogok szavazni! egyébként én is tervezem a közel jövőben elhagyni az országot munka ügyben. de majd a távolabbi jövőben itt szeretnék családot alapítani. reménykedek benne hogy nem egy olyan országban kell majd ezt tennem, ahol majd rettegnie kell a családomnak!

Nem mondom hogy minden migráns rossz ember, de elég csak pár darab agyhalott jövevény, és akár emberek millióit károsíthatja. ERIK ha neked megér annyit, hogy esetlegesen pár ember meghaljon, mert netán egy kis bomba felrobban valami forgalmas helyen. akkor hajrá!! én nem akarok kockáztatni. így is elég szarba van az ország...ha bejönnek akkor meg főleg abban lesz. mert nem fog tudni az összes migráns egyből munkába állni (bár kétlem hogy dolgozni akarnának) és addig kurva sok pénzbe lenne ez az országnak.

2016.09.29. 18:44:52

- akkor fogj pár muszlim gyereket és neveld fel!
- ezek az emberek nem az életükért futnak, mert akkor az első békés országban megállnánk nagy lihegve és hálát adnának az égnek, hogy élnek. Nem, ezek az emberek kifejezetten és kizárólagosan fejlett, jóléti államokba mennének! És nem a hivatalos úton, pedig úgy simán mehetnének és már régen letelepedhettek volna (ahogy Te is fogsz)! Ezek az emberek nem így mennek, hanem szökve, rejtőzködve, hamis neveket bediktálva stb.
- Józan ésszel NEM lenne a helyes válasz. Viszont akkor a jelen diktatúra mellé állsz, ami megint csak nem jó. Tehát egy érvénytelen szavazat leadása után majd a Magyar ember kézbe veszi sorsát - remélhetőleg - és pártfüggetlenül akadályozza meg a gazdasági menekültek (és még finom voltam) beáramlását, áthaladását!

Baysixxl 2016.09.29. 18:59:26

Akkor igyekezz hogy elérd a vonatot, csak kifelé vedd meg a jegyed és lehetőleg soha ne is gyere vissza, tudok neked egy állást is Brüsszelben, Juncker komornyikot keres, egyetlen elvárás : faszt és segget kell tudni csókolni !

400volt.hu 2016.09.29. 19:12:42

2 millió ember dolgozik 10 millióra, emellé még hány állatot kéne ide telepíteni? Amerika hány menekültet fogadott be eddíg, a gazdag arab országok hányat? Az egész háborús konfigtust a Nyugat generálja, és most bomlasztaná az európai kúltúrát is. "Minden ember egyenlő" Ez baromság, a kommunizmus eszmélye, ami megvalósíthatlan... Nem egyenlő a jómódban élő dolgos tanult ember, a minden nap a kocsmában üldögélő alkoholistával. Az európai sem egyenlő a kecskebaszó tróger, koszos buta, lusta muzulmánnal.

Reichart Kornél 2016.09.29. 19:30:34

Kedves LÖPÖ Toronydaru kezelő vagyok nem filozófus. Nem az én tisztem definiálni egy szót, egy eszmét.Ki beszél erőszakos betelepítésről?? Estleg orbán ,de ezt így konkrétan ő se mondta soha. Nyilván ön is pontosan tudja hogy az EU parlament döntését orbán is aláírta. És nyilván arról is hallott hogy immáron nem kötelező senkit sem befogadni. Azt írja "Ezt, a (hamis) liberális, utasítást végrehajtó, a jelenlegi migrációt (erőszakos betelepítést) támogató nagyszerű humanisták sértették meg! ""Majd Budaházival példálozik. Kik ítélték el budaházi? A nagyszerű humanisták, vagy orbán lepusztított bírósága?? Továbbá azt is írja hogy "Országba érkezett migráns ezrek megbénították a Keleti pályaudvar (Nemzetközi járatokat felfüggesztették HÁROM NAPRA), a Rákóczi út, az Erzsébet híd, az M7-M1 autópálya közös szakasza, az M1 autópálya teljes hosszának (gyalogos vonulás) MŰKÖDÉSÉT (ezek mind közérdekű üzemek!).
Eljárás senki ellen nem indult, még a "hangadók" ellen sem!"" Ön szerint a migránsok idióták hogy itt akarnának letelepedni?? Miért is voltak itt napokig?? Mert orbán így akarta.Pontosan ez volt a cél. Hogy ne tudjanak tovább menni. Így aztán elindultak gyalog. Nem is értem hogy miért nem az piszkálja a gondolatait hogy a navos Horváth András gyakorlatilag leleplezett egy többezer milliárdos adócsalást. Tudomásom szerint itt sem ítéltek el senkit.

Reichart Kornél 2016.09.29. 19:33:54

@Muresan Viorel: Dear Sir !! Válaszoljon kérem arra kérdésre hogy a boltbezárásról szóló alapvető jogunkat miért akadályozták meg kétajtós szekrények?? Várom a választ :-)

Ilona Magyar 2016.09.29. 19:36:28

Szerintem kezdhetsz csomagolni dr. K.E.!! Meg lesz az 4 millió +1 szavazat, győzni fog a józan ész. Én sem szeretem Orbánt, és az sem érdekel, ha ez a népszavazás most az ablakon kidobott pénz, de inkább biztosítsuk be magunkat duplán, hogy ne toloncolhassanak ide hozzánk muszlim hordákat és más primitív bagázsokat. Kösz, de van családom, barátaim féltem őket, rémisztő hogy válogatás nélkül mindenkit megerőszakolnak, 70-80 éves idős asszonyokat is , és mai hír, hogy 8 éves kislányt erőszakolt meg egy rohadék migráns Németországban. És képzeld, én nem akarok olyan országban élni, ahol olyan "emberek" élnek körülöttem akik a nőkre nem emberként tekintenek, ahol a férfiaknak mindenre van joga, a nőknek meg semmire sem. Hány fotót is láttunk az ide betörő migránsokról, hogy a nők mezitláb kullogtak a férfiak mögött 2-3 csomagot és legalább 2 gyereket cipelve, míg a férfiak zsebre dugott kézzel Nike cipőben ballagtak ? És kösz de nincs szükségem olyan "kultúrára" ahol pedofíl módon kislányokat kényszerítenek hozzá aggastyánokhoz, és ahol a nemi erőszak után az áldozatot kövezik meg, mert nőként csakis ő lehetett a hibás. Egy kicsit kulturálódhatnál, hogy milyen kemény az élet ezeknél : www.libri.hu/konyv/jean_sasson.a-fatyol-mogott.html (Vagyis inkább csak a a férfiaknak van élete, a nőknek egyáltalán nincs. Az nem hiszem, hogy életnek nevezhető, hogy még azért is küzdeni kell, hogy a sült krumplit be tudd szuszakolni a szádba, a burka alá...) Olvastam a könyvet, hát nem egy könnyű elalvás előtti olvasmány. És ez még a viszonylag felvilágosultabb Szaúd-Arábiáról szól, akkor milyen durva lehet a többi ország, ahol még begyepesedettebben vallásosak. Szóval hajrá, és kellemes létezést Londonban, remélem lesz majd sok , szép színes szomszédod! Hidd el ismerem őket, számos ázsiai (főleg indiai kollégám van) cseppet sem rajongok értük, mivel már megismertem őket....

Mekki 2016.09.29. 19:37:39

A szirek meg a többi menekült jöhet zárt karokkal várjátok. Adni kell neki házat földet meg a lányaitokat is had gyalázzák ! A határon tuli magyarokat ezelött pár évvel nem akartátok ennyire !! Hazaáruló mocsok banda!!!!

Reichart Kornél 2016.09.29. 19:46:07

@DoverDexter: Ide sem akarnak jönni. Kedves együgyü barátom te tényleg azt hiszed hogyha orbánt erősíted a szavazatoddal akkor megvédted a családod??Viktorkád már régen kifosztotta az ország háromnegyedét.És most bebeszéli neked hogy meg kell védeni a becsületesen dolgozó kisembert. JA...JA lányaink meg asszonyaink.......... :-) :-) meg a családunk. Ideraknának 1200 menekültet és ti ezen recskáztok már egyy éve, miközben másfél millió ember már lelépett innen épp úgy ahogy ezt a menekültek teszik.

Mekki 2016.09.29. 19:53:42

Lehet hogy együgyü vagyok akkor magyarázd már el nekem hogy a drága nagyrabecsült gyurcsány kormány mi a f.szt tett ezért a népért. Nyomorba döntötte a tömegbe lövetett ez nem számit?

Attila Tóth 2 2016.09.29. 20:22:42

ne várj addig jobban járunk mi is és te is , a kutya fa..nak sem fogsz hiányozni!

Muresan Viorel 2016.09.30. 00:36:07

@Averie: Lehet kiirni népszavazást EU kérdésről is, még akkor is ha a mostani nem EU-s kérdés. Az angolok pontosan az EU-s kérdésüket vitték népszavazásra. Egy szabad és demokratikus országban bármiről meg lehet szavaztatni a népet!

Reichart Kornél 2016.09.30. 06:00:03

@Mekki: Lehetséges.....? Te tényleg nem látod a nyilvánvaló párhuzamokat a fidesz 2006 puccskisérlete és a mostani undorító erőszakos kampánya között? Mára már mindenki pontosan tudja hogy akik a tv székháznál gyujtogattak azok a kubatov foci ultrái voltak. Fizettek nekik !! Volt ilyen azelött magyar országon? Ugyan mit kellett volna tenni a rendőröknek amikor valakik gyujtogatnak, Egyébként gyurcsány ügyben egyetértünk. Nála is folyamatosan dübörgött a gazdaság. Visszatérve a népszavazásra meg a hülyék által szajkozott "asszonyaink és lányaink" szüzességére, amit majd a migráncsok fognak elvenni. Ugye te is hallotál arról a történetről egy gyerek otthonban a nevelők a rájuk bízott kiszolgáltatott gyerekeket zsarolták. Csak akkor kaptak enni ha leszopják a nevelőbácsikat. Nem különös hogy nem jelent meg a terrorelhárító kommandó?? Ők csak akkor jelennek meg ha acivil mozgalmakat kell baszogatni és orbán hatalmát védeni. Gyurcsánynak volt TEK-je?? Nem volt. Fegyverekkel csak azok védik magukat akik tudják magukról hogy bűnösök.

tegcser 2016.09.30. 06:05:00

Szerintem ne szaporodj, hanem pakolj.

Kriszti Szabo 2016.09.30. 08:56:28

Kedves Konczer Erik !

Ha a te lányodat megerőszakolják ,megalázzák , vagy a teroristák kinyirják a családod , akkor is ezzel a vèlemènnyel leszel? Itt nem faj gyülöletről van szó, ha nem arrol hogy ha be engedjük hazánkba a migránsokat megerőszakolnak, megaláznak , lefejeznek minket ahogyan azt más országokban is teszik ! Lassan 30leszek ès nem merek gyermeket világra hozni , mert jelen per pillanat kiszámithatatlan hogy mi lesz mèg ! TUDOD MIT JELENT EZ ?

2016.09.30. 09:20:25

@Reichart Kornél:

Csak nem a Gyurmány felbérelte kocsmai Újpest B-középről, meg a színpadi és filmes statisztákról beszélsz, akiket csíkos rongyokba tekertek, és eljátszattak velük egy pocsék színjátákot? Ha ez valódi "mélymagyar" lázadás lett volna, itt a villák meg a bankok égtek volna, nem az a pár kuka meg verda, amire ezeknek a titkos szolgáktól engedélye volt ... Szerinted egy igazi puccs esetén mi lett volna a vidéki Magyarországon, ahonnan AZ ÖSSZES bevethető rendőri állományt "fel"vezényelték Budapestre ???

Hát mit gondolsz, akik "elfoglalták" a tévészékházat, végül miért nem olvastatták be azokat a követeléseket, amiért az egész balhét csinálták? A közben a környékbeli utcákban lebzselő több száz bevetési rendőr meg miért nem seperte el őket, egyetlen 5-10 perces akció során, korábban, amikor még csak a főbejárati lépcsőn szórakoztak, hátul meg az jött-ment ki-be, aki csak akart??

Gyurmánynak REBISZ-e volt, meg hozzá egy Görényije, és egy agyas Drazséja, aki a Magyaiok Nyilait is feltalálta. Feltehetően a 2008-2009-es cigánygyilkos veteránbrigád is egy ilyen isteni szikra lehetett, meg a hollánernőutcai molotovozás. Ezek azóta is puszipajtások Zorbánnyal, és minden meg lett bocsátva.

"Mártíriusz" SZEMÉLYESEN BOCSÁTOTT MEG három darab háromajtós szekrénynek, kamerák előtt, vigyorogva, és mikor a sintérpándor átvette BARÁTJÁTÓL !!! a viperatagadó görényitől a stafétát, közölte a tapsoló közönséggel, hogy a 2006-os utcai rendőri fellépések JOGSZERŰEK VOLTAK ... Nézd meg, kik állnak ebben a rettentően megkubatovozott és szétTEKezett diktatúrában bíróságok előtt, meg kerülnek jogerősen letöltendő sokéves börtönökbe 2006 eseményei kapcsán, aztán kapjál a fejedhez.

Az egész az utolsó momentumig meg volt szervezve, és meg volt beszélve, a páncélautóval elpucoló Zorbánnyal, meg a teljesen kívülálló tömegbe tiprató Gyurmánnyal együtt, meg azokkal, akik rászervezték a provókat a normál civil tömegekre, és a rohamosztagokkal, akik úgy csináltak sec-perc különtörvényű háborús övezetet a Belvárosból, hogy előtte senkinek se szóltak, akik gyanútlanul a szabadban lézengtek.

Naszóval hogy ki védte 2006-ban magát, meg milyen eszközökkel, és mitől, szerintem inkább ne regélj. Maradjunk annyiban, hogy azért történt az is, hogy te is itt maszatolj, és tépd a szádat, meg Zorbányozzál, a másik fele meg Gyurmányozzon, ahelyett, hogy mindkét "oldal" hamisságait belátva egyszerre lehessen elküldeni őket, és olyanokat választani, akik nem bújnak el pártok, színek, ideológiai rendszerek, szólamok, panelek és és mantrák, meg plakátok, üres szólamok és zsebbecsúsztatott pénzkötegek mögé.

Efféle nevelőbácsik, és az általuk generált közállapotok voltak és lesznek, légy nyugodt, hogy semmilyen rendszernek nem érdeke a szitu, nehogy máőr EZT IS a pilotika számlájára írjad, ez már betegesebb, mint az a hánytató sztori, amirt leírsz. Mintha cuclibeknél nem volna ilyen, hát hány aberrált homár és pedó mászkál inkább ott, ahol SZABAD, mint ott, ahol NEM SZABAD, hmmm ??? Talán a ballibsi világban az érvényesüléshez elég a puszta emberi kvalitás, meg a nyilvánvaló őstehetség, vagy mijaszösz lett közben a híres szereposztó díványokkal és egyéb karrieregyengetésekkel, az élet minden szegmensében?

2016.09.30. 09:23:19

Bocsánat, a végét már csak összecsaptam, az elgépelt rész helyesen így szól:

" ... már EZT IS a politika ..."

Nagycsuri · https:/blog.hu/ 2016.09.30. 12:04:23

Törölted a hozzászólásom? Nem baj, idevésem újra:
Kérlek, ne várd meg a népszavazás eredményét! Indulj útnak minél előbb! Isten áldjon!

AZZZZ 2016.09.30. 14:14:07

Kedves Erik blogger, Te közélettel foglalkozó! Szeretném megtudni, milyen alapon veszel egy kalap alá mindenkit, aki nemmel szavaz majd, miből gondolod, hogy mindenki fajvédő, náci, meg mit tudom én még mifene; hacsak nem attól a kedves Pártelnöködtől hallottad, mert ez esetben megértelek, hogy nem vonod kétségbe az ő mindenkor és mindenekfelett tiszta és igaz szavait. Talán megkérhetnéd, hogy beszélgessen Konrád Györggyel vagy Hack Péterrel egy kicsit! Ugye remélhetem, hogy őket nem tartod fajvédő náci csőcseléknek? Közben Te is figyelj oda; és utána próbáld meg, írd újra, akkor talán jobban sikerül! Remélem, meg is nyugszol kicsit addigra. Ha mégsem így történne, keresd fel valamelyik szanatóriumot, sajnos, a legszebb fekvésűt még a Demokrata pártelnököd bezáratta, de majd csak találsz valami nyugodt helyet. Egyébként, akkor nem aggódtál a demokrácia miatt, amikor Ferenc párttársad rendőrei összevertek, meglőttek több tucat embert?
De ha mindenképpen menni akarsz, javaslom neked azokat az országokat, ahonnan a szegény menekültek jövögetnek.

Reszelő Aladár 2016.09.30. 17:28:25

Te ezt már réf eldöntötted. Mész akkor is ha csak 3 millió 'NEM' jön össze. Tán akkor is ha csak egyetlen.
Ha nem akarsz egy olyan országban élni, ahol megvédik a határokat, ahol még tiszteli a kormány a nyelved és kultúrád és ahol mindezt szabadon elmondhatod akkor hajrá.
Mehetsz keletre ahonnan menekülnek. Ott pláne nincs toleranca se vallás(talanság)szabadság se jólét.
Mehetsz északra, ahol hideg van de maxin jár a PC, a néprajzi múzeumból a multikulti palotája épül, mindenki egyenlő és ha a leendő gyereked nem tudja majd eldönteni hogy fiú-e vagy lány akkor lesz külön öltözője.
Mehetsz délre, jólét ugyan nem vár, de nacinalizmus annál több, ha nem vagy vega bírni fogod a konyhát
Vagy mehetsz nyugatra, ahol eltűnt egy év alatt 1millió menekült, de komolyabb segélyekben részesülnek helyenként mint az őslakosok. Sőt abból a pénzből még haza is látogatnak Szíriába nyaralni. Majd "menekülnek" vissza.
Vagy maradhatsz és basszoghatsz azon, hogy van-e cigány a gyereked osztályában, akikkel nyilván semmi bajod.

Reichart Kornél 2016.09.30. 19:36:00

@ekszvájzed: Megbocsátok de kiscsoportosokkal nem diskurálok, mert én már nagycsoportos vagyok. Megmondanád hogy gyurmány idejében mi volt magyarország államformája? És azt is hogy most micsoda. Egyébként meg azorbán gennyes dolgait ti is épp úgy megfogjátok szívni mint mindenki más. Ha még esetleg nem olvastad ""Vásárhelyi Mária
Nem látom tisztán, hogy miben különbözik a magyar kormány tevékenysége attól, ahogyan a harmincas években a nemzeti szocialista és fasiszta kormányok működtek. Uszítanak és gyűlöletet keltenek egyes embercsoportok ellen, az odatartozókat megfosztják emberi méltóságuktól, dehumanizálják őket. A demokratikus intézmények működését kiürítik, az ellenzéki tevékenységet ellehetetlenítik. Az ellenzéki pártok politikusait közpénzeken megfigyelik, zaklatják, lehallgatják, lejárató kampányokat indítanak ellenük. A sajtót monopolizálják. Az állampárt érdekeit kiszolgáló erőszakszervezeteket tartanak fenn közpénzekből, politikai ellenfeleikkel szemben fizikai erőszakot alkalmaznak. A bűnüldözést pártérdekek szolgálatába állítják, az igazságszolgáltatás függetlenségét minden eszközzel akadályozni próbálják. A goebbelsi propaganda módszereit alkalmazva manipulálják a lakosságot, megfélemlítik és egzisztenciavesztéssel büntetik azokat az állampolgárokat, akik nem a hatalom elvárásainak megfelelően viselkednek. Tovább is van mondjam még? És akkoriban ugyanilyen bambán és tehetetlenül asszisztált Európa ehhez. Nem tudom miben reménykedtek. És most miben reménykednek?""

Reichart Kornél 2016.09.30. 19:42:03

@Kriszti Szabo: azt hogy olyan sötét vagy mint a legsötétebb éjszaka :-)

trombimárti 2016.09.30. 19:46:20

Akkor költözz az arab barátaidhoz.!

N0rman 2016.09.30. 21:20:17

Én nem gyűlöletnek, félelemnek nevezném. Lehet itt beszélni arról, hogy minden ember egyenlő, Merkel asszony kedves vendégei is biztos így gondolják, csak hogy Ők az ember fogalmát átértékelték, amibe a nő nem tartozik bele. De senki nem tart vissza senkit, nyugodtan lehet csomagolni és menni Szíriába azoknak, akik velük szeretnének élni. (:

Kriszti Szabo 2016.10.01. 15:05:07

Reichart Kornèl ! A hozzászólásomhoz fűzött válaszod nagyon utal a jellemedre! :-)
Sok sikert kívánok neked az èletben ! :-)

henike.k96 2016.10.02. 05:29:00

Nem tudom Ön nem félti a feleségét vagy a lányát? Az édesanyját? Mert elmondanám, az ő kultúrájukban egy nőnek nimcs sok becsülete. Én elhiszem hogy ragaszkodik az egyenlőség elvéhez, de nem érzi mekkora veszélyben van az országunk jövője? A felesége, a leendő vagy meglévő kislánya. Mikor sötét van ma is térdremegve megyek végig az utcán. Nem szeretnék ilyen emberekbe botlani a jövőben. Ezt nem a kampány miatt mondom- mert egy okos embert plakáttal nem lehet megvenni a szavazásra-hanem mert így gondolom. Megértem az eltrő véleményét, de ez a fenyegetőzés az ország elhagyásával egyenesen nevetséges. Én meg azt mondom ha lesz aki igennel szavaz elhagyom az országot. De én ilyet nem mondok mert nem csak a papírjaim magyarok hanem a lelkem is. Visszatérve, emlékezzen csak vissza szép történelmünkre hányszor jártunk jól azzal hogy akárkit is beengedtünk?

hajodate 2016.10.02. 11:11:06

4 millió nem s megfestem a hajamat

2016.10.02. 18:26:53

@Reichart Kornél:

Kívánok én azoknak a régi üldözötteknek ilyen "fasizmust", amilyet ettől az álmagyarnak kimaszkírozott libsi nyomoréktól, a Soros kitaníttatta, III/III-as Zorbánytól kapnak. Ennél a maffia Szicíliában keményebbet csinál. Ha ilyen lett volna a világ 1945 előtt, akkor SEMMIRE nem lett volna szükség, ami azuitán történt, és máig is történik.

Ha te attól vagy nagycsoportos, hogy mások agyalmányait és direkt uszulását mantrázod, hát a nemlétező lelked rajta ... Ne azokat nézd le, akik már kinőttek a pártos anyázásból, akik már felül emelkedtek a homokozói veszekedéseken, ha megkérhetlek, pont abból kell kinőni, amit 26 éve sulykolnak itt mindannyiunk agyába, hogy a felső tízezer KÉT táborra osztható, pedig NEM. NAGYON IS EGYEK EZEK.

Még Erikünk is boldogan enne a Zorbány tenyeréből, ha az urai egy kapcsolót A-ból B állásba fordítanának fejében.

Reichart Kornél 2016.10.08. 08:57:59

Tegnap merő szórakozásból elmeséltem egy olyan történetet a fb-on ami kifejezetten a szentkoronás vérmagyar hazafiaknak tetszik. Nagyon kiváncsi voltam rá hogy kik,mit fognak válaszolni. Ketten szóltak hozzá. Szóval én úgy látom hogy a többség már régen kinőt a libsibolsi kategorizálásból. Ezekre már csak itt hivatkozik néhány beteg lelkü ember aki még mindig elhiszi hogy Soros a főmumus mert ő az aki titkos társaságok tagjaként egy nemzetközi összeesküvésben ide irányítja a muzulmánokat. Hogy lehet az hogy pl. téged azok a muszlimok zavarnak akik nincsenek itt, de nem zavarnak azok a kínaiak akik láthatóan jóval többen vannak és ócó ruhát meg cukorkát árulnak a piacokon.(megjegyzem engem ők se zavarnak.)

2016.10.08. 09:36:50

Reichart ...

Ne röhögj, hanem cáfolj, cseszd meg. kiröhögni könnyű, de akkor meséld már el, miért ömlik ennyi pénz, miért ugrik rá a teljes libbant tábor a mirgányinvázió minél gördülékenyebbé tételére, minden ellenkezés megbélyegzésére, AZONNAL, és kritikát nem tűrően? Miért habzik a libsik szája, veszettül magyarozva, és miért ömlenek milliók a "magánszemélyi" zsebekből azonnal,

miközben nyomorult magyar szegényekre, kilakoltatottakra, hajléktalanokra nem adnak semmit? Mi a magyarázata az összes libsi lépésnek itt 20+ éve már, ha nem a nyílt, következetes magyarellenesség, amelyet jobb híján Zorbányozással, meg a totálisan kontraproduktív nácizással, meg kereszténezéssel takargatnak?

Kurva jó dolog röhögve és köpködve szórakozni egy teljes nép nyomorán, és ráhúzni még több ingyenélő primkót, bűnözőt és fanatikust, hadd szenvedjen még jobban, igaz? Persze nincs ebben semmi meglepő, 100 éve nem tudnakl jobbat kitalálni itt a hozzád hasonlók. És még ti címkézitek magatokat "emberségesnek" ... ti Világ Urai, ti beképzelt, teméntelen pénzben úszkáló, sunyi sz@rkavarók.

Mondd már meg, mijafac rosszat csinálnak a befogadóikkal a kínaiak, úgy 150+ éve már ??? Egyedül az USA-ban voltak képesek rohadtul gyűlölni őjket, a többi bevándorlók, mert olcsón is keményen gályáztak, és bármilyen sztájkot le tudtak velük törni ... :)

2016.10.08. 09:40:44

@Reichart Kornél:

Fenti neked ment.

Cáfold meg a Sorost, meg bármit, amirről te se tudhatsz, meg senki. KI PÉNZELI A HÁBORÚT, AZ ISIST, MEG A MIGRÁNCSOKAT? Honnan veszik fel a lóvét azok, akikről szemtanúl mondták, számlák mutatták, hány ezer eurót vettek fel az automatákból? HONNAN VOLT PÉNZ, DRÁGA CUCCOKRA, CSEMPÉSZEKRE, MÁRKÁS RUHÁKRA, Adj ésszerű magyarázatot arra, mi folyik, és ha belekérdeznek, ne terelj, különbn te is a semmire gyúrod akkor itt csak magad.

Reichart Kornél 2016.10.10. 12:47:42

@ekszvájzed: Bocs de neked most nagyon habzik a szád. Nyugodj meg. Nincsenek libsibolsik !! Emberek vannak orbán által kitalált skatulyák nélkül. Emberek akiknek mind valami más a véleményük. Vagy nem pont úgy és azt látják amit te. "" meg a totálisan kontraproduktív nácizással, "" Az 1933-utáni németországban is tökéletesen kontraproduktiv volt a nácizás. A jelenkor társadalmi folyamatait sokkal nehezebb felismerni mint a mult történéseit hiszen a multról tudjuk hogy mi történt de a jelenről még nem tudjuk biztosan hogy ugyanaz fog e történni pontosan mint a multban egy hasonló helyzetben. Viszont vannak intő példák.... én a délszláv háborúval szoktam példálózni. A szerbek talán még most is nemzeti hősként tekintenek milosevicsre. De ők már csak az ártatlanul lemészárolt szrebrenyicai ezrek hozzátartozóit kérdezhetik hogy mi a véleményük milosevicsről vagy a szerbekről. Pedig a szerbek is ugyanolyan emberek mint mindenki más. Csak éppen volt ott is egy militáns agresszív kisebbség akiket be lehetett hülyíteni. Mekkorának is álmodta meg milosevics a NAGY SZERBIÁT ? És mi van most. ? Ami a Soros pénzeket illeti. Ugye nem gondolod komolyan hogy egy amerikai üzletember dollármilliárdokat szór szét a világban csak azért hogy orbán orra alá borsot törjön ?? Próbálj meg inkább számolni és józan paraszti ésszel végig gondolni egy ilyen hülye állítást. Tegyük fel hogy Soros minden menekültnek ad ezer dollárt hogy rontsák a levegőt európában. Ezer dollárt !! Nem hiszem hogy ez az összeg sok lenne.. Szorozd meg mondjuk csak százezerrel. ..... nem folytatom. De miért azt kérdezed hogy mit tett Soros? Miért nem arról beszélsz hogy orbán mit csinál. Szíria a háború előtt egy 70 milliós virágzó ország volt. A háború amiről az egész világ minket tájékoztat. KB. Úgy zajlik mint nálunk a délszláv háború idején. Áthallatszott magyarországra is az ágyúdörgés , a bombázás. De ott ahol nem harcoltak egymással a katonai alakulatok ott az emberek továbbra is élték az életüket. Mi mást tehettek volna. Akik féltek azok fogták az összes pénzüket és megpróbáltak eljutni európába. Mert lehet hogy holnapután már az ő környékükön lesznek harcok és a romok alatt végződik az életük. Bölcs előrelátással elindulnak. Van pénzük márkás ruhákra stb stb stb Én így látom. De azt nem tudom hogy valóban így van e. A háborúkat mindenkor a nagyhatalmak pénzelték. Szűk látókörü gazdasági érdekek ,megalomán álmok mentén. Ahol nincs olaj ott háború sincs. Persze ez így nagyon le van egyszerűsítve.

2016.10.11. 09:31:07

@Reichart Kornél:

Igazad van. De hogy ez a mai, bűnbaknak, pofozni és leköpni kitett nyomorék nem lesz még egy Milosevics se, azt itt és most garantálom neked. Ez csak azoknak a hőse, akiknek végleg elment az eszük, és úgy imádják, mint esküdt ellenségeik a Gyurmányt, meg a Bajnait.

Vagy szólj, ha BÁRMI militantizmusnak akárcsak a leghalványabb csíráját, az ország-visszbővítésnek a legapróbb kényszerét is megláttad benne, a barackfás, összeérő talpakkal, meg a házasult ratyipár által 1956 emlékére újra-megíratott halszagú amerikai főiskolás szurkolói dallal.

Nem Ovi a cél, hanem Európa - az a történelmi konglomerátum, amelynek most, egy új idea szerint az ideje lejárt. Túl tarka, túl színes, túl összevissza, még a pénz is benne, még euróval is, túl történelmi, túl keresztény (még mindig) és túl sok a rosszemlékű momentum benne, BIZONYOS ETNIKUMI ASPEKTUSBÓL NÉZVE. Most nem épp Szerbiára (meg Horvátországra, mert azért az se volt kutya) gondolok, de persze azt is meg lehet nézni, kik és "miért hagytÁk, hogy így legyen".

Európa jelenleg a beolvasztás, az összeomlasztás, a teljes szellemi-lelki-tradicionális kiherélés peremére került, az EU becsődöltetése lesz az, amivel a hidegháborúban újjászületett Nyugat beadja a kulcsot, és tényleg hanyatlani fogy, ahogy azt 1918 után a nyugati gondolkodók, 1945 után meg a keleti propagandisták látták. Sőt annál még sokkalta jobban és gyorsavbban. Létezése, anyagi viszaonyulása, egyensúlyfenntartói helyzete valamiért eddig volt érdek.

Sorosnak (és társainak) pedig VAN pénze, hidd el. Kontinenseket, óceánokat, holdakat, bolygókat tudnának megvenni belőlük, ha nem vettek volna meg már rég mindent (és majdnem mindenkit, aki ezek dolgában számít)

A szűk érdekek MINDIG szűk csoportok érdekei, és szűkítsük le a kört a Föld leggazdagabbjaira, szépen. És elmélkedhetünk azon is, hogy számukra mi a gyümölcsözőbb: ha összebeszélnek, hogy csinálják együtt, vagy ha ősellenségekként állnak egymáshoz? És már csak azt kell megvizsgálnuk, hogy ehhez honnan veszik az eszmét, amely számukra a legkedvezőbb.

Soros érdeke nem kizárólag a sajátja, jól meghatározott, kijelölt úton jár, ő csak a kulcsfigurának megtett személy, aki végrehajt. Mint a kartellként működő maffia legfelső grémiumában az, akit kijelöltek. Amúgy meg 1984 óta az alapításait kiterjesztette erre a térségre, számos folyamatot alapozva meg ezzel, többek közt az ún. "rendszerváltozásokat" is. Meg az azok közben és utána történt gazdasági újrarrendezéseket is.

Orbán mit csinál? AZT, AMIT NEKI FENTRŐL MONDANAK, azok, akik a feladatára kiképezték. Hadd ne mondjam már, hogy 1988-1989-ben ki fizette, ki ösztöndíjazta Oxfordba, kik alapíttatottak az ő bevonásával ifjúsági szadesz-fiókpártot, s utána kik bírták rá a 180 fokos ideológiai pálfordulására" ... Ha az az érdek, hogy ő, mint olyan, ellenszegüljön

(amit úgysem tesz meg, mert mindent hajbókolva és vigyorogva ír alá, amit csak elé tesznek, és szó nélkül tűri, hogy egy ügyeletes sárgaagyarú alkoholista bohóc a fél világ előtt a nyílt színen pofonvágja és lealázza, s aki úgy csinál mint egy tökkelütött hülye dedós, mikor 500+ ember meg a kamerák és a mikrofonok előtt egy függöny mögé bújik, ne mondd nekem, hogy egy Kossuth, vagy egy Széchenyi nyomdokait járja, azokhoz kívánva hasonulni)

Akkor ellenszegül, a látszat kedvéért, hogy megint lehessen nemzetközileg és belülről is a teljes magyar népet ekézni és elmeszelni az ő személyén keresztül, "diktatúrának" meg "nácizmusnak" minősítve art, hogy a túlnyomó többség TÉNYLEG nem akarja, hogy kintről dirigáljanak neki, hogy hová sz@rjon,

hát persze, hogy így még az is arra szavaz, hogy egyetlenegy idegent se rakjanak ide a beleegyezésünk nélkül, aki a Zorbányt a Gyurmánnyal, meg mindenki más pénzes genyával és szándékos országpusztítóval akarná szögesdrótokkal egymáshoz kötözötten, és fejjel lefelé egy pöcegödörbe lelógatva látni.

Szóval ezt a milosevicsi, meg egyéb vérgőzös mészárosi párhuzamot azért gondold át még egyszer ...
süti beállítások módosítása