Egy élhető Komárom-Esztergom megyéért

dr. Konczer Erik blogja

dr. Konczer Erik blogja

4 millió NEM, és elhagyom az országot

Október 2-án a negyvenedik születésnapomat ünnepelném. Ítélet Napját csinált az Orbán-kormány ebből a napból: ítélet lehet az országnak, és ítélet az én életemnek.

2016. szeptember 27. - Erik a viking

Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a legjobban elborzaszt, az az, hogy ez a gyűlölet később könnyedén átirányítható lesz másra: jöhetnek a zsidók, cigányok, melegek, „komcsik”, „libsik”, keresztények…

Orbán új fajvédő mozgalma könnyedén teheti ezt, hiszen hívei körében keresztényebb a pápánál, népszerűbb Jézus Krisztusnál. Az a szentírás, amit ő mond – akkor is, ha hetente egymásnak ellentmondó dolgokat prédikál.

És emberei, szavazói a más véleményt árulásnak tekintik, és ugyanolyan hévvel fogják támadni, mint a plakáttépő taxis. Egy erőszakos, buta ország leszünk.

img_0677.JPG

Akarom én ezt? Sajnos,  nincsen még családom. De talán szerencse is, mert így könnyebben dönthetek:

Nem akarom.

Nem akarom, hogy adóforintjaimból stadionok épüljenek.

Nem akarom, hogy a tb járulékomból ne jusson normális ellátás a kevésbé tehetőseknek, és idős koromban magamnak.

Nem akarom, hogy hatvanöt éves koromig rettegjek, sikeresen megvédik-e a jövőbeli nyugdíjamat.

Nem akarom, hogy a leendő gyerekem egy rohadó, leszakadó országban nőjön fel.

Aki külföldre megy, egy picit saját életét áldozza fel azért, hogy gyermekeinek jó legyen. Itt hagy rokonokat, barátokat, kultúrát és a hazát… Nagy ár.

De négymillió NEM után nincs visszaút.  Legálisan gazdagodhatnak tovább a haverjai, a gázszerelője, a veje; élhetik világukat a magyarkodó nacionalisták; odázhatók a szükséges reformok. Amíg ez az egész a fejünkre nem omlik. És aztán lesz majd „a sírt , hol nemzet süllyed el”…

Ezek az érzéseim. Lehet, hogy túlzóak, de sikerült elérni, hogy szorongjak.

Arra kérlek, barátom, ismerősöm, úgy köszönts a negyvenedik születésnapomon, hogy távolmaradásoddal megakadályozod az Ítélet Napját! Köszönöm!

#fuckyouorban

(Nyilván a költözés nem másnap lesz, de legkésőbb 2018-ban már külföldön leszek. Addigra mindent le tudok zárni itthon.)

A bejegyzés trackback címe:

https://konczer.blog.hu/api/trackback/id/tr8411741347

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Országos Választási Bizottság summák 2016.09.29. 08:58:41

Egy lista, amelyre vak és világtalan román, ukrán, szlovák, szerb feliratkozhat, de leiratkozni csak úgy lehet, ha lemondsz a magyar állampolgárságodról. Szerinted normálisak ott az Országos Választási Bizottságban?

Trackback: Konczer Erik: 4 millió NEM, és elhagyom az országot 2016.09.27. 16:00:02

Október 2-án a negyvenedik születésnapomat ünnepelném. Ítélet Napját csinált az Orbán-kormány ebből a napból: ítélet lehet az országnak, és ítélet az én életemnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vipera01 2016.09.27. 11:51:32

"Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. "

Nem. Aki nemmel szavaz, az azt mondja, hogy mi határozzuk meg, hogy kiket és milyen szempont alapján engedünk be. És azt is mondja, hogy nem akarjuk hogy az legyen nálunk, mint Németországban, Svédországban, Belgiumban, Franciaországban.
Magyarország őrizze meg magyar jellegét, ne legyünk olyan multikulti vegyesvágott, mint Nyugat-Európa.

Erik a viking 2016.09.27. 11:54:26

Azt, hogy kiket és milyen szempontok alapján engedünk be, már nemzetközi szerződésben garantáltuk. Azt felülírni ez a népszavazás sem fogja, mert nemzetközi szerződésről népszavazást tartani nem lehet.

Svarba Ferenc 2016.09.27. 12:44:33

Már most takarodhatsz az országból mivel az ilyennek nincs mit keresnie európában! S ha rám halgatsz te libsi köcsög menj Szíriába s ott meglátod mi az egyenjogúság! Ott ahol keresztények 1000-reit fejeznek le akasztanak fel nyilvánosan! Ahol gyerekek 1000-reit valami pedifil nevében erőszakolnak meg nemtől függetlenül! Menj oda ahol nőknek nem hogy szólni de létezni sincs joga és nyíltan megkövezik! Te tapló köcsög a mostani kormány politikájával lehet gondod...de itt! Ugyan ezért amit most kitettél a netre pl Szíriában már nem élnéd meg a másnapot! Ha rám vagy azokra hallgatsz kik féltik családjaikat vagy gyermekeik jövőjét akkor már most takarodsz el anyádba és viszed magaddal a többi csücske Soros midó seggnyalóját mert te saját fajod és vallásod gyilkosa vagy! Ja és úgy menj hogy vissza se nézz! Boldog szülinapod ünnepeld szíriába vagy más arab muszlim országba! Ha szerencséd van e szép ünnepre kapsz 10 néger dákót majd felakasztanak! Ha nincs akkor fájdalmas kínzások közt kapsz 40 gyertyát...szép jövő gratulálok!

Erik a viking 2016.09.27. 12:52:08

@Svarba Ferenc: Rendkívül tájékozott vagy SZíriával kapcsolatban. Hadd ajánljam ezt a cikket:

index.hu/nagykep/2015/10/13/sziria_a_haboru_elott/

Az Iszlám Állam nem Szíria!
Amit leírtál, pont amiatt menekülnek, mert nem ezt szokták meg.
Ahogyan leírtad, az meg minősít is téged.

Syndrigast 2016.09.27. 12:59:23

Kész vicc...
"Nem akarom, hogy hatvanöt éves koromig rettegjek, sikeresen megvédik-e a jövőbeli nyugdíjamat.
Nem akarom, hogy a leendő gyerekem egy rohadó, leszakadó országban nőjön fel."

Ha bejönnek ide a mocskok, az életedet féltheted drága barátom, nem a nyugdijadat xd

Továbbá: Ha lesz is gyereked, őt is féltheted, de nem a rohadó ország hátrányaitól, hanem hogy vajon mikor kapja őt el egy kedves aranyos migráns, és miután (korra, nemre tekintet nélkül) megerőszakolja, várhatod haza, de talán az lesz az utolsó napja.

GYÖKÉR!!

GaborP 2016.09.27. 13:05:52

En is visszaadom az utlevelemet, egy hete dontottem el. Gyere Londonba, vagyunk mar itt paran. Szuksegunk van a normalis magyarokra.

kari666 2016.09.27. 13:14:25

Ha elmész az országból ,pont olyan gazdasági menekült leszel ,mint ezek a migránsok ! Nem tudom mit ártott neked személy szerint Orbán, de le merem fogadni ,azt sem tudja ,hogy létezel ! Mert ügye, ha te elhagyod az országot, meg sem állsz Afganisztánig ! Vagy érdekes módon, te sem oda készülsz !Más: Orbánt utáljuk, mert neked Gyurcsánynál sokkal jobb volt ! Vagy Ferót sem szeretted ? Biztos ,hogy velük van a baj, nagy fiam ?

Erik a viking 2016.09.27. 13:19:20

@Syndrigast: Már most is élnek itt muszlimok. De biztos ez az 1300 ember fogja tönkrevágni Magyarországot...

Faszerkezet 2016.09.27. 13:20:05

Tényleg. És hova mész? Eritriába, Szíriába, Libanonba???

Erik a viking 2016.09.27. 13:21:24

@kari666: Nyugatra készülök. Pont azért mert demokrata vagyok, ember vagyok. Nem szopom be a No-go zónákat, meg a rothadó nyugat szöveget.
És amúgy DK-s ként nincs bajom Gyurcsánnyal.

Erik a viking 2016.09.27. 13:22:01

@Faszerkezet: Miért oda mennék? Ők is onnan menekülnek... Oda megyek, ahol nyugodtan lehet élni.

Erik a viking 2016.09.27. 13:23:15

@GaborP: Azt hallottam London tele van no-go zónákkal :) Beszéljünk hétfőn, ha aktuális és tudsz segíteni.

kari666 2016.09.27. 13:27:41

@GaborP: És még mi haragszunk a migránsokra, amiért ki a karja vinni a barátait, meg a rokonságát ! Ha olyan normális magyar vagy, miért nem tudsz itthon megélni ? Vagy aki itthon maradt, mind hülye ? Elmenekültök, ki mentek oda rabszolgának, csicskának ! Ezért soha nem fogunk rátok felnézni ! Szedj össze pénzt, gyere haza, és itt csinálj valami nagyszerűt ! Az igen, az teljesítmény lenne !
Más: Ha van pénzed, Magyarország pont olyan élhető, mint Európa bármely országa ! A pénz problémát kell itthon megoldani ! Ez a végső megoldás !

Kruspér Gilbert 2016.09.27. 13:29:08

Kedves Barátom! Őszintén sajnállak hogy nem látod a fától az erdőt. Annyira erős benned a gyűlölet Orbánék iránt hogy az már szinte fáj. Mi is tudjuk hogy sok minden nagyon rossz, mi sem kedveljük Viktorékat, de most igen is NEMmel kell szavazni! Nem tudom hogy te honnan tájékozódsz,de hogy nem akarod figyelembe venni itt európában zajló eseményeket,arra példa az írásod. Te el akarsz menni ha 4 millió nem lesz. Szíved jóga! De hova mész? Itt maradsz európában? Tedd akkor legalább megtapasztalod a saját bőrödön a muszlimok áldásos ténykedését. Hacsak nem muzulmán vagy. Mert ha nem akkor mindegy, mert ígyis úgyis megaláztatás vár. S mi pont ezt nem akarjuk!! Ezért szavazunk,legalábbis remélem hogy nagyon sokan NEMmel, mert nem akarjuk hogy itt az legyen mint szerte európában! Tisztában vagyok azzal hogy Viktor ezzel a népszavazással csak önmagát akarja piedesztálra emelni. De nincs más választásunk,ha megakarjuk védeni lányaink, asszonyaink s Hazánkat, attól a katarzistól ami most nyugateurópában zajlik. S igen vállalom azt hogy NACIONALISTA vagyok! Mert féltem a Hazámat ettől az idegen söpredéktől akiknek semmi sem Szent csak az ő vallásuk. Tisztelettel: Kruspér Gilbert.

kari666 2016.09.27. 13:30:09

@Erik a viking: Ki nem hagy téged nyugodtan élni ? Nevezd meg ! De ne Orbánozzzál, mert az az ember még hozzád egy szót sem szólt !

Erik a viking 2016.09.27. 13:41:12

@kari666: Nem Orbán, hanem a rendszere. És igenis ártott nekem személyesen is.
Emellett pedig annak árt, aki szereti a szabadságot.

Erik a viking 2016.09.27. 13:42:03

@Kruspér Gilbert: Európában maradok. Valahogy nem úgy látom, hogy úgy rohadna a Nyugat, ahogy te írod...

Attila752 2016.09.27. 13:44:17

Menj, ha hülye vagy! Magyarországon csak azoknak van helye, akiket érdekel a hazája! Akit nem, fogja magát, és TÜNÉS!!! Fogalmad sincs róla mit beszélsz! Bolond! Minden ember egyenlő? Ezt a hülye liberális vadállatok találták ki! Nem egyenlő minden ember! Ahány ember, annyi fajta te barom! Takarodj a liberális szarjaiddal a rohadt migránsok közé! Azt érdemled! Meglátjuk akkor is aztmondod e, hogy minden ember egyenlő? Mert nem egyenlő. Engem nemlehet azok közé a terrorista, erőszakos szarháziak közé tenni, akik európát tönkre akarják tenni! Mert ez a cél! Most akkor döntsd el melyik oldalon állsz! Magyarország oldalán, vagy a Magyarellenes, erőszakos, terrorista, SÁTÁN bandák oldalán! Mert Mi Magyarok Isten tanításait követjük! Az kap itéletet, aki beengedi ezeket a SÁTÁN bandákat, nem Mi, akik Isten tanításait követjük! EL lehet húzni, ha nemtetszik!!!!

Erik a viking 2016.09.27. 13:50:00

@Attila752: A magyar emberek oldalán állok. És minden ember egyenlő - ez még a tákolt Alaptörvényben is benne van.

Attila752 2016.09.27. 13:51:32

@Vipera01: Te most hülye vagy, vagy csak úgy teszel? Az októberi szavazáskor Magyarország LÉTE a tét! Ne feledje senki! Minden, amit akarnak, az ország megszüntetésének eszköze. Ez a migráns dolog is. Éppen ezért határozott NEM-el kell szavazni. Aki meg nem így gondolja, az nem Magyar ember. Ez esetben semmi keresnivalója drága jó hazánkban! Mert Magyarország a Magyaroké! Ne hagyjuk tönkre tetenni, elrontani! Hajrá Fidesz-KDNP! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Október 2.-án szavazzunk NEM-el, védjük meg hazánkat a megszünéstől! migránsoknak pedig KÍVÜL TÁGASABB!!!

Attila752 2016.09.27. 13:57:59

@Erik a viking: Ha a Magyar emberek mellett állsz, akkor felejtsd el ezt a bolondságot. Mindenki tudja, hogy ez nemigaz. Két egyforma ember NEM LÉTEZIK. Ezt maga Isten is megmondja. Ez egy liberális hülye gondolkozás. Ahány ember, annyi fajta. Ez a valóság. A többi hazugság.

Hungy 2016.09.27. 13:58:14

Ugyan Erik. Egyszerűen csak nem értetted meg, hogy miről van szó. Azért nem kell sértődve elrohanni, csak tájékozódni kell, lehetőleg objektíven.

Erik a viking 2016.09.27. 14:05:03

@Attila752: Itt a lényeg: aki nem így gondolkodik, nem magyar. Pedig de. És addig nem lesz rend az országban, amíg el nem fogadod, hogy nincs mindig igazad!

Erik a viking 2016.09.27. 14:05:47

@Hungy: Nem a kérdés a lényeg - hanem az indulatok, amik vannak. Sokmindenre használhatóak lesznek a jövőben.

rofin 2016.09.27. 14:06:54

aki nem - mel szavaz, az az Országgyűlésre bízza a témát érintő jövőbenidöntéseket és nem arról, hogy jöhetnek e a migránsok vagy nem!!

Hungy 2016.09.27. 14:08:12

@Erik a viking: Ha lesz mondjuk négymillió nem szavazat, abból állítom, hogy 3,5 egy átgondolt, érzelmektől mentes, logikus lépésként szavaz majd a nemre. A gyűlölködők ettől most nem lettek többen, azok az emberek, mint valami alvó ügynökök, eddig is köztünk voltak.

Vipera01 2016.09.27. 14:11:47

@Attila752: Olvasd el a kommentemet mégegyszer...
Én is a NEM mellett foglaltam állást, ha nem tűnt volna fel.

Roxerkriszta 2016.09.27. 14:36:40

"És amúgy DK-s ként nincs bajom Gyurcsánnyal. " Ezzel mindent elmondtál magadról,viszlát!

dadddd 2016.09.27. 14:50:18

"4 millió NEM, és elhagyom az országot"
Javaslom Calais-t.

Erik a viking 2016.09.27. 15:03:58

@Hungy: Nem értünk egyet. Ami itt az elmúlt másfél évben zajlik az nem ad lehetőséget átgondolt, érzelmektől mentes, logikus lépésre. Sehol nem lettek komoly fórumon ütköztetve az érvek. Orbán ki sem mert állni vitatkozni - miért nem, ha annyira igaza van?

János Orbán 2016.09.27. 15:11:00

2004-ben biztos nem voltak ilyen gondjaid. Azt simán lenyelted,talán még tetszett is és uszítottál is. Ne lássam a tengert ha sajnálni foglak ha elmész. Kívül tágasabb.

Hungy 2016.09.27. 15:13:47

@Erik a viking: Az baj, ha szerinted senki sem érzelmektől mentesen szavaz. Én nem ragadtatnám magam arra, hogy mások nevében beszéljek. Ugyanis mindenki annyit lát a világból, és úgy fogja fel, ahogy az értelmi képességei engedik. Tehát valószínűleg magadból indulsz ki, amikor azt mondod, hogy nincs lehetőség érzelmektől mentesen dönteni.

2016.09.27. 15:26:20

Uram Isten de kib*szott ostoba egy f*sz vagy te.. és csodálod, hogy nincs családod :D?

Meg se várd a 4 million nemet, indulj máris!

2016.09.27. 15:29:07

@GaborP: te nem magyar vagy barátom, hanem egy f*sz

VToom 2016.09.27. 15:49:28

@Attila752: Kedves Attilla, szerintem tévedsz. Ez nem egy kiszavazó show. Ha a saját hazádat, az ezeréves magyar államot nem tartod olyan erősnek, ha a négyszázmilliós Európát a saját kultúrájával, egyetemes történelmével nem tartod olyan nagynak, hogy ne egyszemélyben Orbán Viktor mondatai jelentsék nekik a megmentést, azt hiszem egy kicsit túltóltad a potmétert. Miért gondolod, hogy Európa összes többi kultúrországa nem gondolkodik a problémán, amit a tömeges bevándorlás jelent? Mindenkinek - mint neked is - bizonyára vannak ötletei, ízlésüknek megfelelő minőségben. Orbán fegyveres kontingenst akar Líbiába küldeni. Van akinek tetszik, van akinek nem. Akinek katona korú gyermeke van, nyilván pl. aggódhat. Mert ilyet láttunk már. (Bécs, sajtótájékoztató, Orbán Viktor)

Kivlov 2016.09.27. 15:50:10

Mehetsz. A kutyának se fogsz hiányozni.
És vigyed magaddal a déli határról az arab csürhét is!

VToom 2016.09.27. 15:50:27

@Torghelle AIR Sándor: Mondjuk ez is egy vélemény, de ne a Sorbonról.

VToom 2016.09.27. 15:54:53

@Attila752: Féltelek, hogy ilyen idulatok bújkálnak benned, szólj az ápolóknak, hogy hamarabb adják az esti adagodat. Abban feltétlen viszont egyetértek veled, hogy én semmiképp nem vagyok olyan mint te. Ezt nem liberalizmus mondja, hanem a józan ész. Az enyém. :)

2016.09.27. 15:54:54

@VToom: ha a Sorbonne-ra gondoltál akkor valóban nem onnan.

VToom 2016.09.27. 15:55:34

@Torghelle AIR Sándor: - igen, de nem tudtam javítani, kösz.

VToom 2016.09.27. 16:05:52

@Kruspér Gilbert: Az emberek nem általában gonoszak, hanem külön-külön. Nem nagyon hagyatkozhatunk arra, hogy Szent István felajánlotta az országot Máriának. A gyűlölet, intolerancia, rettegés a másiktól az inkább a félműveltségből ered. A huszonegyedik században a magyarság az kulturális kérdés, nem földrajzi. A hatszázezer fiatal külföldön jobbanmagyar, mint sokan itthon, vagy Erdélyben. Viszont tudják, hogy milyen beilleszkedni egy más kultúrába: hidd el, ha elmennél Svájcba, ott te lennél bantu néger.

Szúnyog 2016.09.27. 16:06:27

Még egy idióta. Hogy mernek másokat ennyire hülyének nézni?
Erik: szerintem most mert elhúzhatsz.

Coyote82 2016.09.27. 16:14:01

Menjél Erik, ne várd meg a szavazást. Légyszi! :-)

Tranquillius 2016.09.27. 16:19:22

@Erik a viking: Mi a különbség a 3999999 és a 4000001 között?
Elég elkeserítő baromságnak tűnik, hogy egy értelmesnek tűnő ember a saját és családja sorsát kiszolgáltatja mások (nemmel szavazók) döntésének.
Ha elkltözöl tedd saját elhatározásból, ha maradsz tedd saját elhatározásból, vllalj felelősséget a saját életedért.
Borzasztó unalmas ezt z igazi magyaros panaszkodást hallgatni, hogy saját sorsunkért állandóan másokat hibáztatunk (Orbán, zsidók, kommunisták, ufók, kétfarkú kutyák stb, stb.)

states1 2016.09.27. 16:20:44

És csak egyedül mész? De kár! Egy csomó ötletem lenne, még kit kellene magaddal vigyél. Nyugi, semmiképpen 4 milliót, legfeljebb néhány tucatot.

states1 2016.09.27. 16:21:49

És csak egyedül mész? De kár! Egy csomó ötletem lenne, még kit kellene magaddal vigyél. Nyugi, semmiképpen 4 milliót, legfeljebb néhány tucatot.

Josagos 2016.09.27. 16:23:38

@Vipera01: Ami tele van magyarral is :)))

Filionell 2016.09.27. 16:28:12

Szerintem ne várd meg, míg nagy sor lesz, indulj el máris, ugyanis a migráns TÖBB JUTTATÁST KAP MINT BÁRKI MÁS! Ergó hadd fordítsam meg a tézised: Szerinted egy muszlimnak több jár mint egy tisztességesen dolgozó embernek? Hát gratulálok az értékítéletednek!

Sir Galahad 2016.09.27. 16:29:39

Nincs ezzel semmi baj. A szerzőnek az a véleménye, hogy nem tetszik neki Magyarország, a magyar emberek véleménye, ezért odébbáll - helyesen teszi. Butaság volna azt várnia, hogy minden magyar ember az ő véleményéhez alkalmazkodik, csak hogy ő meggondolja magát és maradjon.

puddin 2016.09.27. 16:31:08

Szerintem ne tedd függővé a szavazástól, hanem lécelj le, ahogy tudsz. Ha tehetném én is megtenném és ha megtehetem majd, meg is teszem. Látod a kommenteket... Olyan szintű a sötétség nálunk, hogy még a terroristák is úgy ragyognak az átlag magyar polgárhoz képest, mint a nap. És azok az emberek magyarkodnak, akik miatt mind szégyenkezünk :( A helyzet pedig nem fog megváltozni, mert ahhoz az oktatási rendszer gyökeres átalakítása kéne, hogy ne termeljen ki magából olvasni és írni is nehézkesen tudó embereket, akik mindent elhisznek mert fent van az interneten, vagy mert xy mondta. Egyszerűen nem várhatod el tőlük, hogy megértsenek dolgokat, nem várhatod el, hogy tudjanak kritikusan gondolkozni, nem várhatod el tőlük, hogy egyáltalán tudjanak gondolkodni. Szerintem többet segítesz azzal, ha kimész olyan helyre, ahol nyugodtan lehet élni és segítesz másnak is, aki ki szeretne jutni.

Fullhouse 2016.09.27. 16:31:21

Menjél és születésnapod alkalmából, szopjál le 150 migránst te kis tetü!

andrejkovics (törölt) 2016.09.27. 16:38:48

Ne is várd meg a szavazást, húzzál most!

rizy 2016.09.27. 16:49:23

@Vipera01: aki október 2-án nemmel szavaz, az tájékozatlan, olvasatlan és buta! Hiszen Orbán már aláírta az erről szólós szerződést.

paraklétosz 2016.09.27. 16:51:20

Mielőtt csomagolsz, próbáld meg egy sima hidegvizes borogatással - sokszor segít!

rizy 2016.09.27. 16:54:39

@Sir Galahad: oh baszd meg, ennyi seggfej, hülye magyarkodót, akinek szent meggyőződése, hogy ő szarta a piramisokat, minden jó tőle ered,rég láttam így csoportban. erősítsétek egymást, meg minden. ebben az országban elég, ha a vezér gondolkodik, nektek. ócska, simlis zérók! miattatok élhetetlen ez az ország.

Leone_510 2016.09.27. 16:59:55

Szerintem te nem vagy tényező se a politikai se a közéletben, kinek is fogsz hiányozni? :) Barátod nem sok lehet, se olyan akit szeretsz vagy akik szeretnek. Ha így lenne nem mennél. De nem akarlak lebeszélni , sőt!

Se a DK se Gyurcsány se Orbán nem Magyarország érdekét képviselik általában. Kivéve a migráns esetben Orbán, de elsősorban azért teszi , hogy hatalmon maradhasson.
Sokan vagyunk aki nem fideszes de nehogy egy percig is azt hidd, hogy Gyurcsány a DK-val még egyszer ott lesz a politika élvonalában, őket a tisztességes emberek szintúgy megvetik mint politikus és mint embert. Azt gondolod, hogy akik utálják az Orbáni rendszert azok majd DK-ra fognak szavazni? Ha ezt gondolod butább vagy mint hittem.

Sajnállak mert vagy valóban ostoba vagy ezért vagy Gyurcsány hívő , vagy tudatosan te is ártani akarsz az országnak. Korrekt egyenes gerincű ember soha nem vállal közösséget Gyurcsánnyal...és már Orbánnal sem. Azt hiszed Gyurcsány haverjai nem gazdagodtak? És mondjam , hogy melyik projektből hány százalékot kellett visszaadni a maszopnak?

Remélem elmész, mihamarabb de a legjobb az lenne ha az állampolgárságodat is visszaadnád.
Ja és persze, hogy nincs no-go zóna...muhahahahaha öcsém te még nem voltál akkor a kerületen túl sem, ha ezt elhiszed. És te akarsz nekünk okosat mondani, nulla tapasztalattal? Na majd ha Londonba járok rendelek tőled egy pizzát! :D Remélem nem leszel kinyújtóztatva átvágott torokkal nemlétező no-go zónában. :) Nyugi a visszajárót megtarthatod majd... :)

andrejkovics (törölt) 2016.09.27. 17:03:48

Mi lesz 2018-ban, nem tart addig összecsomagolni. Azt hiszed hatalomra kerültök, addig meg kihúzod valahogy? Ne reménykedj, sosem fogtok már. Orbán a hozzád hasonló hülyéket is megvédi a vadaktól, de ezt fel sem fogjátok agyilag, Belegondolni is rossz hogy mi lenne, ha Böszme lenne éppen hatalmon. Kilakoltatnátok a magyarokat, mert kéne a hely a muszlimoknak.

senkinemsem · https://www.facebook.com/mitmikor/ 2016.09.27. 17:05:54

Szerintem csak egy jól/rosszul megírt provokációról van szó. Stílusából ítélve újságíró, viszont a viszonylag választékos stílus eléggé ötletszegény bértollnokot takar.

Leone_510 2016.09.27. 17:06:17

elnézést, nem bp.-i vagy tévedtem a kerülettel kapcsolatban , akkor fatornyos városból nem léptél még ki :)

senkinemsem · https://www.facebook.com/mitmikor/ 2016.09.27. 17:08:21

@rizy: nyilván akkor amit te képviselsz, az a pc tolerancia

katarah 2016.09.27. 17:10:12

@Kedves Mucuss!! Éppen az a gond, hogy az oktatási rendszert éppen most alakítja át a kormány, természetesen a saját képére. Az ő érdekük az, hogy minél kevesebb gondolkodni képes fiatal kerüljön ki az iskolából, jobb esetben közmunkára 16 évesen, rosszabb esetben az utcára, természetesen szakma nélkül. Az utcán élőkből meg előbb-utóbb bűnözők lesznek, attól kezdve nem a menekültektől, hanem tőlük kell félni. Már most gond van a szakmunkások képzésével, nincs is elég belőlük. A jobbak már régen külföldön dolgoznak nagyon keményen, de jó pénzért. Akik most járnak majd iskolába tizedannyit sem fognak tudni, mint a mostani végzősök.

nkvl 2016.09.27. 17:11:10

Te döntöd el hogy hová mész!
Kérdés, hogy hová fogadnak be, mert téged sem engednek majd be akárhová, ahogyan ide sem szabad akárkit beengedni.

Így ha annyira akarsz nyugodtan takarodj innen oda ahol befogadnak, de hangsúlyozom, hogy téged is csak oda fogadnak be ahol nagyon muszáj és ott sem biztos hogy jó szívvel!

senkinemsem · https://www.facebook.com/mitmikor/ 2016.09.27. 17:11:57

@rizy: kifejtenéd, hogy mit írt alá? Megállapodást, szerződést? Kivel/kikkel? Mikor? Mi a szó szerinti tartalma? Hol lehet elolvasni? Ha ilyet nem tudsz hivatkozni, ki és mit adott hírül ebből?

Sir Galahad 2016.09.27. 17:19:50

@rizy: Hát persze, miattunk élhetetlen, nem a primitíven gyűlölködők, másokat sértegetők miatt, mint amilyen te vagy. Gratulálok!

Varga Andor 2016.09.27. 17:37:38

Szerintem már csomagolhatsz! Gondolkozz ha a lány testvéred megerőszakolja vagy megöli valamelyik akkor is ez lesz a véleményed?! A nőket sajnos tárgyként kezelik nem emberként! Ilyenek menjenek vissza ahonnan jöttek és kérjenek otthon segítséget! Nem kell ide egy sem!!!!

nkvl 2016.09.27. 17:40:34

Nem veszed észre hogy te vagy a szélsősége! Zsarolod a társadalmat a hülyeségeddel.
Persze kutyát nem fogja érdekelni, hogy mit csinálsz!

nkvl 2016.09.27. 17:43:10

@Varga Andor

Így igaz!
Szeretném látni annak a migráns pártinak a pofáját azután, hogy megerőszakolták a lányát vagy a feleségét vagy épp saját magát.
Nem kívánom nekik a világért sem , de ha megtörténik bele néznék az ostoba képébe!

Petrik István 2016.09.27. 17:44:07

Kíváncsi lennék hogy mit mondanál azoknak az embereknek a családjának akiket lemészároltak európában.Bizonyított hogy a migránsok egy része akiket te ide beengednél közénk ölték meg európai emberek százait.mit mondanál azoknak az embereknek akiknek a lányát édesanyját vagy unokáját megerőszakták???? Mit mondanál azoknak az embereknek akik rettegésben élnek mert sátortáborokat vertek városokba,boltokat vertek szét,lopnak rabolnak???persze.nem mind terorista tolvaj gyilkos.de nem hiszem hogy az elsősorban álltál és segítettél határon mikor ezek jöttek.szóval menj nyugodtan nem fogunk sajnálni.nekem fontosabb a családom élete mint hogy beengedjek egy menekültet is és kockáztassam azt hogy beodon közöttük egy pár gyilkos terorista.gratulálok hogy ilyen hülye és vak vagy és csak előre lát mint a lovak

Jude 2016.09.27. 17:45:08

nkvl

"Így ha annyira akarsz nyugodtan takarodj innen oda ahol befogadnak, de hangsúlyozom, hogy téged is csak oda fogadnak be ahol nagyon muszáj és ott sem biztos hogy jó szívvel! "

Te ezt honnan tudod? Ismered a blogíró képességeit, végzettségét, munkatapasztalatát? MNiből gondolod, hogy más országban nem tud elhelyezkedni?

fülzsír 2016.09.27. 17:47:48

Az illetékeseknek üzenem, hogy ne hagyjuk elmenekülni! Le kell csukni!!!

gothicure 2016.09.27. 17:49:38

@Vipera01: Aki nemmel szavaz, éppenhogy lemond arról, hogy ő határozhassa meg, hogy kiket és milyen szempont alapján engedünk be. Aki Igennel szavaz, az szintén lemond róla.. Az "IGEN", az Eu-t jogosítja fel, hogy helyettünk döntsön, a "NEM" pedig az országgyűlésnek adja ugyanezt a jogkört. A lényeg hogy bármi is a válasza az embereknek, a kezéből kiveszik ezen népszavazással a döntés jogát, hisz nem azt kérdezik meg, hogy akarunk-e országunkban idegen betolakodókat, hanem azt kérdezik, hogy erről helyettünk az EU, vagy pedig az országgyűlés döntsön. Mivel az országgyűlés pénzért árulja a letelepedési kötvényeket, ezért nem mondható el róla, hogy a gazdasági bevándorlók ellen lenne, hisz pont azokat a gyanús elemeket fogja betelepíteni ide, aki szarásig van pénzzel.. Aki terrorizmust szeretne Magyarországra exportálni külhonból, annak meglesz a kötvényekre a pénze is, és a népszavazás után már senki nem mondhatja, hogy a kormány a megkérdezésük nélkül döntött ebben, hisz azt fogják mondani, ti szavaztátok meg, hogy ebben a kérdésben helyetettek mi - az országgyűlés - döntsön.. Szóval pontosan a nép fogja felhatalmazni a kormányt arra, hogy lehetőséget kapjanak a terrorista sejtek legálisan az országba betelepülni... Szóval ez a népszavazás úgy lett előkészítve, hogy bármit is választanak az emberek, az az előszobája lehet a káosznak. Egyetlen megoldás lenne csak jó... amihez már sajnos túl késő.. hogy október 2.áig mindenkit, aki az elmúlt 70 évben részt vállalt Magyarországon ebben a politikai ámokfutásban, mindenkit kivétel nélkül fel kellene lőni a holdra..... Baltól - jobbig, szélsőbaltól szélsőjobbig, mert az egész politikai elitet kivétel nélkül csak és kizárólag a pénz és a hatalom motiválja... Istenszindrómás seggfej az összes politikus, akiknek nyelve beszorult a nemzetközi pénzhatalom retkes seggébe..

kocek53 2016.09.27. 18:04:56

Én is úgy érzem hogy ideje lenne elmenned ebből az országból barátom!
Legalább azért hogy vegyél a nyomtatódba tintapatront, hogy ne akkor fogyjon ki amikor egy ilyen fontos közleményt akarsz kinyomtatni. Illetve ha egy igényes képet rakj fel, ami tükrözi az érzéseid és nem olyat amin mindjárt elkezdesz nevetni. Vagy szerinted ennyire vicces ez a helyzet? Hogy arról kell dönteni, hogy az országba mennyi, más kultúrából érkező, teljesen más életet élő, akár terrorista, akár csak gazdasági bevándorló, mert hogy ezek nem a háborútól menekülnek azt remélem tudod. Ha az elől menekülnének akkor már megálltak volna Görögországban...mivel ott nincs háború.
És még ha jól láttam idéztél is egy szépet (,, a sírt, hol nemzet süllyed el"), na de szerinted ki lesz az akinek a ,,...szemében gyászkönny ül" ? Ha betelepítenek egy nagyobb városnyi mingránst szerinted ők fognak siratni? Véletlenül sem az a maradék 4 millió ember aki igennel szavazott. Akiknek az élete a hozzád hasonló emberek miatt meg tönkre. Ha te nem vagy és hogy téged idézzelek ,,magyarkodó nacionalista..." akkor szerintem rossz országba születtél. Aki magyarnak vallja magát az igen is legyen magyarkodó. Igen is álljon ki a saját országa mellett. Ha belegondolsz egyszer régebben már ugyanígy jártunk a bevándorló népekkel. Ellepték az országot, rettegtünk tőlük és egyre többen vannak.

Törő János 2016.09.27. 18:10:33

Szerintem tesó menj és szerintem kb rögtön és azonnal.lehet okosnak képzeled hiszed magad de hidd el te egy hülye tudatlan libero fax vagy....hogy mire alapozom mindezt???itt élek németországban ahol szinte mindennap látom LÁTOM hogy mit tesznek mit müvelnek ezek a te kedves bocsi szivednek kedves népek és én nem akarom hogy a hazámban maradt családom ugyanugy ki legyen téve ennek...tehát kérlek indulj el még ma és ha lehet megse állj sziriáig vagy mit tudom én de mindenkép muszlim országba menj és vidd magaddal a lánytestvéredett.anyukádatt és maradj ott.köszönettel egy magyar cigány aki németországban éll dolgozik .Törő jános

Albert Weißenbach 2016.09.27. 18:11:32

Mit is mondjak ... kezdjük azzal, hogy sok ember már el is felejtette hogy mi is volt 1956: nyomor, szegénység és a cenzúra kezdete. Sokan elhatározták hogy külföldre mennek, sokan remélték hogy más lesz a világ ... egy részt is más lett, viszont azok akik még mindig ugyan abban az országban élnek mai napig, azok nem tapasztalhattak mást mint nyomort, szegénységet (a többi EU-országokhoz hasonlítva) és azt az érzést hogy az emberek még mindig nem szabad a saját véleményét elmondani, nehogy még életfogytig bezárjanak. Isten ments! De persze, az emberek elfelejtették ezeket a dolgokat, hiszen már nem is érzik magukat érintettnek ... vagy mégis? Igen. Lehet hogy még senki nem veszi észre, de fognak még idők jönni, ahol a magyar nép egy hasonló helyzetben fogja újra megtalálni magát, pedig legkésőbb a népszavazás után. Azért is mondom: aki tudja, tegye meg a nagy lépést, már a családja javára.

Dolf bácsi 2016.09.27. 18:12:16

Hála a jó istennek! Egy hulladék migránssimogatóval kevesebb!
#fuckyoulibsi

stomi 2016.09.27. 18:14:53

Elszomorító, hogy ennyi fasiszta fideszbirka van az országban. Ja, a jobbikot se felejtsem ki.
Érthetetlen, hogy ezek az emberek egy aránylag egyszerű kérdést nem tudnak értelmezni.
A népszavazáson feltett kérdésre egyszerűen nem lehet normális választ adni.
Amennyiben a NEM-re szavazok, viktorék bármit átnyomhatnak a Parlamenten, mivel a "bégetős" gombnyomogatás náluk kiválóan működik és a többségük bőven megvan.
Ha az IGEN-re, akkor az EU, a megkérdezésünk nélkül dönthetne, ha lenne valamilyen jogi következménye a népszavazásnak, de nincs.
Viszont van egy szerződésünk az EU-val, ami kötelez bennünket.
Összefoglalva, menjen a búsba az összes eddig regnáló párt és politikusai!
Ránk férne már egy igazi rendszerváltás, ami nem gengszterváltás!

Sylion 2016.09.27. 18:17:10

@Vipera01: A probléma csak az, hogy soha senki nem akarta helyettünk megmondani, kit telepíthetnek be. (Mindazonáltal 18 ezer kötvényes letelepedéséről nem lettünk megkérdezve, csak mondanám.) A kvóta arról szólt, hogy 1294 menedékkérvényt KÖTELEZŐEN EL KELL BÍRÁLNI.

Kötelezően ELBÍRÁLNI. Tehát a döntés mindig a miénk maradt volna, csak a populista kommunikáció hagyta ezt ki. Persze már ez is a múlté.

Dolf bácsi 2016.09.27. 18:22:51

Szomorú ennyi migránsbarát libsit látni. Ha olyannyira ártatlanok, miért nem mentek oda hozzájuk? A fotelből könnyű védeni őket. Bégessetek Maszopos Democsokratikus Koalízsidós birkák!

lesly &jerry 2016.09.27. 18:23:57

@Erik a viking: menjél minél előbb nem kell a a 4-5 millió "hülyével"élned. Mi biztos jól élünk majd nélküled és a hozzád hasonlóktól. De azért ha a jobboldal támogatását nézed csak el kell ismerned hogy igen kevesen vagytok. Azért kiváncsi lennék személyesen mivel bántott meg Orbán Viktor akit a nép igen nagy többséggel megválasztott.

ossyni 2016.09.27. 18:24:59

A menekültek a város másik felében már biztonságban vannak !
Miről beszélsz egysejtűkém? Milyen menekültek? Azt se tudod miről beszélsz!
Ezek a tetvek nem menekültek, hanem megszállók !
youtu.be/1xCcz80kSyM

Kalics Gábor 2016.09.27. 18:27:07

Ha ennyire muszlim buzi vagy,akkor már húzhatsz is a picsába,ha költözöl,akkor ajánlanám szíriát,ott biztos jól éreznéd magad te kis...

Hannibal55 2016.09.27. 18:29:22

Tegyél fel a költözködésről is képeket!
Pár ezer elvtársat is magaddal vihetnél, hogy ne unatkozz kint, nekünk meg jobb legyen itthon. Aki a Magyar szót, Nevet, vagy Népet köpködi, annak alapból el kell takarokdnia ebből az országból. Nem mindenki Magyar, aki Magyarul beszél...
Remélem bevezetik itthon is mihamarább az "ötödik hadoszlop törvényt" mint a Ruszkiknál, és mentek szépen a levesbe!

nkvl 2016.09.27. 18:30:27

Szerintem amúgy ez egy nagy kamu

Nem hinném hogy egy jogász kiáll ország világ elé egy ilyen provokatív ostobasággal.

maxrad1580 2016.09.27. 18:32:07

Akkor menj ki Francia országba,és szopkodd ki a faszát az autópálya mellett útonálló migransok faszát.

Hannibal55 2016.09.27. 18:34:42

Ezek vagytok, és ezeknek dolgoztok ti, hasznos idióták:
Az ötödik hadoszlop emberek egy rejtett csoportja, ami egy nagyobb csoportot, például egy nemzetet belülről aláás. Az ötödik hadoszlop lehet a titokban az ellenséggel szimpatizálók egy csoportja, mely szabotázsakciókat hajt végre a katonai vonalak vagy országhatárok mögött.[1] A taktika kulcspontja a titkos támogatóknak a megtámadott entitás teljes szövetébe való bejuttatása.[2] Ez a titkos beszivárgás különösen a döntéshozói és védelmi pozíciókba való bejutás esetén eredményes.[2]Ezekből a kulcspozíciókból aztán az ötödik hadoszlop számos dologra felhasználható a rémhírterjesztéstől a kémkedésig és szabotázsakciókig.

nkvl 2016.09.27. 18:36:07

Jude
2016.09.27. 17:45:08

Nem arról van szó hogy el tud e helyezkedni, hanem hogy egyszerűen nem is fogják fogadni!
Az csak néhány libbant agyú fejében él meg, hogy oda mész ahova akarsz! Ébredj fel! Mert qrvára nem! Én is mennék Ausztráliába aztán diplomával se kellek oda.

kgerry 2016.09.27. 18:39:50

Pont itt van az ideje annak, hogy csomagolj és magadhoz vedd az útleveled!!!

Aurelius Respectus 2016.09.27. 18:52:35

Szimpatikus kezdeményezés, jó lenne ha a DK minden tagja csatlakozna az ötlethez és 2018-ban már nem lennének itt :) Remélem meglesz a 4 millió nem :)

Kelemen Bertold 2016.09.27. 19:06:49

El mész az országbol? Kit érdekel?! Ha most nemmel szavazunk akkor később majd a cigányok zsidok és melegek jönnének? Az orszag proglémáinak megoldasát ezek a lépések oldanák meg. Te ezeket a mocskokat akarod befogadni az országba, hat első nap ugy segbedugnak, hogy hülyét kapsz. Egyenjogúságrol meg toleranciárol osztod az észt. (koldust sem láttam még pénzel dobálozni.) Most mit gondolsz hogy, az emberek nem mennek el szavazni azért, hogy te nehogy elhgyd az orszagot? Ezek után a migránsokkal együtt kellene elhajtsanak téged is az országbol!!!!!

Choossie 2016.09.27. 19:07:43

Meg se vard, te hazaarulo mocsok! Takardj el a jo budos picsaba most rogton! Ha javasolhatom koltozz a Calais-i migrans satorvarosba! Rohadj meg ott az imadottaiddal! Tessek peldat mutatni, nem csak blogon nagypofajuskodni! Na irany Calais oregem!

eva631105 2016.09.27. 19:17:15

Bocsi! Jobb is ha elmégy!

Alf 2016.09.27. 19:27:12

Nyugodtan takarodj.Hazaárulókbol van elég ha nem figyeled a nemzetközi eseményeket és neked megfelelnek ezek a barmok menj közéjük, ha van feleséged vidd magaddal jó eséllyel a szokásukhoz híven majd megeröszakolják.Amúgy meg mindazoknak akiknek fáj ha az ember hazafi kérdem ha a szlovák büszke hogy szlovák az nem baj ha a német a román a szerb bárki az jó azt úgy kell, de ha itthon valaki a magyarságára büszke az már fasiszta jobbikos nyilas fajgyülölö stb Mi miért nem lehetünk büszkék anélkül hogy támadás érne érte.

Alf 2016.09.27. 19:31:13

@stomi: Ha csak Magyar vagyok akkor az már fasizsta? Abban igazad van egytől egyig elkéne zavarni jobban mondva lecsukatni az összes rabló csaló politikust és csatlós haveri körét.

Javszer Arafat 2016.09.27. 19:37:25

Menjen mindenki a picsába......Nem kellenek a migránsok.....ezek elhitték,hogy nem kell harcolni a hazájukért hanem készen beleülhetnek a jóba!!Régi gyarmattartó országok oldják meg!!!Mi mindig szoptunk.....most is elővették már a pélót de sajnos rázzuk a fejünket!!!!Ez meg nem tetszik.Te meg kis barátom húzzál a bánatba...nincs családod....ha lenne akkor nem így beszélnél.Én egy béketűrő ember vagyok.Nem érdekelnek rasszok,fajok.....leszarom mindet.Jobboldalinak vallom magam...de kizárólag az ilyenek miatt mint te is!!!!!A hülyeség nem függ pártállástól!!!Te vagy rá a legjobb példa....egy életképtelen,beszari.....senki.Eddig se hiányoztál volna senkinek.....elvégre nincs családod.Ezután sem fogsz!!!!

Alf 2016.09.27. 19:39:34

@Mucusss: Drága de inkább nem,mehetsz te is hazaáruló,eröszakoltasd meg magad vagy köveztesd meg magad. Menj közülünk mert mi olyan barbár undoritó sötétek vagyunk.

Kijelölt Felelős · http://hangulatjelentes.blog.hu/ 2016.09.27. 19:43:41

Kedves Szerző!

Egy dologban- biztosan- tévedsz.

"Egy erőszakos, buta ország leszünk.'

Nem leszünk. Vagyunk.
(gondolom olvasod a kedves hozzászólókat!)

Getta Stix 2016.09.27. 19:46:58

Kiváncsi lennek a kedves szerzo mikent tette le a voksat 2004 december 5-en... ;-)

anyád egy szőke nő 2016.09.27. 19:52:58

Gondolom, nem Szaúd-Arábia vagy Jemen a cél. Farizeus.

dervish69 2016.09.27. 19:55:02

Sok sikert öcsém. Ezzel a mentalitással itt nem is lesz rád szükség, sőt, már most sincs.

Nem Nem 2016.09.27. 19:56:06

40 éves vagy és nincs gyereked elég b@lf@sz lehetsz élőben is, nem csak a blogodon
Elmész te innen 4 millió nem nélkül is, mivel itt semmire sem vitted. Javaslom menj Szaudiba az egy gazdag ország vagy mondjuk Dubajba, ott is kapnál munkát, jól is kereshetnél, még be is házasodhatnál egy gazdag családba! Sok Sikert, csak távol legyél

azördög 2016.09.27. 20:02:09

Jó utat! Szerintem mi sem tartunk igényt se rád, ( 40 vagy és még nincs család? Pfff....) se a gondolkodás módodra. Menj is.. mindenkinek jobb lesz úgy. Semmivel sem vagy jobb mint bármely fidesz betyár.

Reichart Kornél 2016.09.27. 20:08:02

@Kruspér Gilbert: ",ha megakarjuk védeni lányaink, asszonyaink s Hazánkat, attól a katarzistól ami most nyugateurópában zajlik. " Öreg ! te túlsokat hallgatod a rezsibiztos mondókáit :-) Hulla gáz zagyvaságokat hordtál itt össze.

Mihály Ivány 2016.09.27. 20:09:27

Kedves Erik!

Isten önnel! Vigyázzon magára és találja meg a lelkibékéjét odakint!

Tisztelettel:
Ivány Mihály

Reichart Kornél 2016.09.27. 20:09:35

@dervish69: Hát igen... rátok viszont óriási szüksége van orbán viktornak :-)

Zeldácska 2016.09.27. 20:13:01

Milyen sötét emberek élnek ma ebben az országban?! :D

Reichart Kornél 2016.09.27. 20:14:37

@Alf: mitől vagytok ti ilyen mérhetetlenül sötétek??? A mónika shwon meg győzikén nőtetek fel ?? :-)

skandar 2016.09.27. 20:18:15

remélem meglesz az a 4 milla

Krisztián Mészáros (Krisz) 2016.09.27. 20:22:37

Kedves Erik! Először is egy sort idézek tőled:

-Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét.-

Németországban élek, (nem a migránsok miatt) és napi szinten látom és szembesülök azzal a viselkedésformával amit a muszlimok képviselnek, amiről szerintem abszolút semmi fogalmad sincs. Honnan is lenne? A Komáromi török étteremből? :) Miközben azt a szabványosra faragott liberális pöcegödör szagú dumádat elolvastam, rájöttem hogy nem vagy (eléggé) jártas a témában.
Csak hogy tisztában légy vele, az egyenlőség elve hogy működjön, ahhoz egy Muzulmánnak is ugyanígy kellene gondolkodnia, de ezen nem kell idegeskedned. Egy muzulmán szemében te nem leszel soha sem "egyenlő", még azoknál sem akik nem fanatikusok, mert a vallásuk kicsi koruktól kezdve arra neveli őket, hogy vannak ők, meg vannak a "gyaurok" azaz hitetlenek, azaz mindenki aki nem Muzulmán. Akiket erőszakkal kell téríteni Allah-hoz, amit szintén megkövetel a vallásuk. Miért is kellene akkor egyenlőnek gondolnom őket?? Ha látnád azt amit én látok minden nap, óvatosabban találnál ki hülyeségeket. Szóval, menj nyugodtan ahová csak akarsz, ha majd hiányozni fogsz Magyarországnak, biztos keresni fognak, addíg csak várj és éld hasznosan az életed.

M.K.

Robert Drazsen Csontos 2016.09.27. 20:25:57

Már most is nyugodtan kérheted a letelepedésed a Közel-Keletre.
Szíria,vagy Líbia,Afganisztán tárt karokkal vár,még 4 millió nem szavazat sem kell hozzá
Minden európai,keresztény kultúrájú,vagy zsidó származűsú embert imádnak,és szeretnek.
Tehát ha ezek közül bármelyik vonatkozik rád,akkor hendikeppel indulsz,visszaút ellenben sajnos nem lesz

János Dunai 2016.09.27. 20:29:07

nincs itt semmi itelet napja szegeny mamlasz gyerek csak hokuszpok.kiskoru buta bofolyasolhato tomeget lat sajat celre.ketszinu senki.ez a valasztas?? csak egy humbig a nyugati dontest nem befolyasolja.de ki mondta hogy nem kell leszarni barmit ami lelkunkben zsigerunkben erezhetoen total veszelyjelzes.atjarohaz voltunk mindig nekunk ne ugasson senki a befogadasrol5 hataron atcsampazo horda felberelt kitanitott biztatott horda eseteben.orbannak vissza kell vonni a szavazast es a magyarsag es europa vedelmeben azonnal loni a hataron mert a tobb mint 1 millio europara boritott szandekosan kuldott nem menekult hanem betolakodo az ő bune nem lovetese miatt fektette meg nyugat europat.loni loni loni

Angela Tordai 2016.09.27. 20:38:03

2005 decemberében nem jutott eszedbe, hogy elhagyd az országot, igaz?! Bizonyára, akkor simán, lelkifurdalás nélkül nemmel szavaztál... A MAGYAROKRA. Menj nyugodtan! A helyedben meg se várnám a szavazást, már most indulnék.
Jó utat!

Zoltán Matyó Mátyás 2016.09.27. 20:43:13

...a soha viszont nem látásra!...vidd a "haverjaidat" is...

József Biró 2016.09.27. 20:48:39

Hát, izé. Gecibutavagy

Arivistus 2016.09.27. 20:49:02

Sajnálatos hogy (valószínűleg pártod hatására) összekevered az Orbán-ellenességet a magyarellenességgel.

Mindezekkel együtt én nem haragszom rád. Kívánom, hogy találd meg boldogságodat az idegenek között.

Reichart Kornél 2016.09.27. 20:54:24

Keves Erik ! Ezzel a kis szösszenettel -szerintem akaratlanul-pont azt a réteget szólítottad meg akikre a legkevésbé lehetsz kíváncsi. Szörnyű ez a sok sok retardált vérmagyar primitív hozzászólás. Olyan emberekkel osztod meg a gondolataidat akik még életükben könyvet nem vettek a kezükbe. Ömlik belőlük a M1 tv és társai. Hogy mitől ilyen boldogok és elégedettek azzal amit orbán művel azt nem tudom. Talán a lelki szegénység. Ezek az emberek azért ilyenek mert nekik nem sikerült az élet./ Na... végre!!! itt van ez az okostojás.. minket csesztet akik egy élet verejtékes munkájával nem jutottunk semmire?? Ő meg fogja magát és kimegy. Há' menjen a pi... ki a faszt érdekel. / Nem tudom hogy ezek az emberek hogy vélekednek Pl. a délszláv háborúról és arról amit milosevics csinált ott. Tízezreket, ártatlan embereket gyilkoltak meg a nagy szerbia nevében. És ma orbán ugyanezt teszi. Sajnálom hogy hoszúra ereztem de talán elolvassa valaki ezt is ""Vásárhelyi Mária
Nem látom tisztán, hogy miben különbözik a magyar kormány tevékenysége attól, ahogyan a harmincas években a nemzeti szocialista és fasiszta kormányok működtek. Uszítanak és gyűlöletet keltenek egyes embercsoportok ellen, az odatartozókat megfosztják emberi méltóságuktól, dehumanizálják őket. A demokratikus intézmények működését kiürítik, az ellenzéki tevékenységet ellehetetlenítik. Az ellenzéki pártok politikusait közpénzeken megfigyelik, zaklatják, lehallgatják, lejárató kampányokat indítanak ellenük. A sajtót monopolizálják. Az állampárt érdekeit kiszolgáló erőszakszervezeteket tartanak fenn közpénzekből, politikai ellenfeleikkel szemben fizikai erőszakot alkalmaznak. A bűnüldözést pártérdekek szolgálatába állítják, az igazságszolgáltatás függetlenségét minden eszközzel akadályozni próbálják. A goebbelsi propaganda módszereit alkalmazva manipulálják a lakosságot, megfélemlítik és egzisztenciavesztéssel büntetik azokat az állampolgárokat, akik nem a hatalom elvárásainak megfelelően viselkednek. Tovább is van mondjam még? És akkoriban ugyanilyen bambán és tehetetlenül asszisztált Európa ehhez. Nem tudom miben reménykedtek. És most miben reménykednek?""

VT Man 2016.09.27. 20:57:30

Kedves Erik, angliába ne gyere, mert itt 68 év a nyugdíjkorhatár!

VT Man 2016.09.27. 20:59:26

@nkvl:
"Nem hinném hogy egy jogász kiáll ország világ elé egy ilyen provokatív ostobasággal."

Hopp, valóban jogász.
Erik, ha tényleg jogász vagy, akkor még egy ok, hogy ne gyere angliába: itt angolszász jogrendszer van, azaz kitörölheted a feneked a kontinentális (magyar) jogi diplomáddal.

pityke8 2016.09.27. 21:00:00

Van még 4 millió szavazni jogosult ember a zországban? Egyébként szerintem sem érdemes várni semmire...próbáld meg máshol!

Tünde La Vittoria 2016.09.27. 21:06:06

www.youtube.com/watch?v=z0kTB6JvU48&feature=share

www.youtube.com/watch?v=3tw9KnA1O0s&feature=share

Olyanokat védesz, akik a nőket nem tartják egyenrangú társnak, megverhetik őket, és a saját lányukkal is létesíthetnek nemi kapcsolatot, továbbá a rokonaikhoz adják férjhez akár 12 éves korukban! Minden képen itt lesznek, mert akiket itt regisztráltak és Ausztria kitoloncol, azokat nekünk kell befogadni! Ezek 90 % a analfabéta és bárkit, de főleg nőket képesek agyon verni a táskájukért , vagy, hogy kielégítsék az ösztöneiket! A te adódból fognak ingyen itt élni, többet fognak keresni, mint amit te 8-12 órában megkeresnek! Többségben 80% ban 18-32 éves férfiak! Vagy az erőszak lesz több, vagy a prostitúció fog virágzásnak indulni, vagy mind a kettő! Az igazi menekülteknek miért van lap topja, bankkártyáról veszik le a pénzt, és okos telefonnal mászkálnak , nike cipőben stb. Jogod van védeni azokat, akik téged gátlástalanul leütnek ha többen vannak, és nincs éppen pénzük! Aki valóban rászorul azt igen, védelmezni és segíteni kell! Szerinted mit fognak dolgozni, ha netán itt akarnak maradni? Miért nem Libanonba vagy Líbiába mentek? Mikor fognak haza menni, hogy a saját országukat újjá építsék ? HA te az ő földjükre mész, akkor adót kell fizetned! Angilában azt kiáltozzák, hogy az az ő földjük! Legyél kedves és nézd meg a videókat, mert talán megérted, hogy kiket védesz annyira! Nyugodj meg itt lesznek a nélkül is, hogy ha te igennel szavazol! Csak nem mindegy, hogy mit engedhetnek meg maguknak!? Tiszteljék azt, hogy ez a mi földünk, bár Afrikában már azt is vásárolhatják a gazdagok! Nyugodtan menjél máshová, ha te ilyen hisztis vagy! Szia

Tünde La Vittoria 2016.09.27. 21:07:05

www.youtube.com/watch?v=z0kTB6JvU48&feature=share

www.youtube.com/watch?v=3tw9KnA1O0s&feature=share

Olyanokat védesz, akik a nőket nem tartják egyenrangú társnak, megverhetik őket, és a saját lányukkal is létesíthetnek nemi kapcsolatot, továbbá a rokonaikhoz adják férjhez akár 12 éves korukban! Minden képen itt lesznek, mert akiket itt regisztráltak és Ausztria kitoloncol, azokat nekünk kell befogadni! Ezek 90 % a analfabéta és bárkit, de főleg nőket képesek agyon verni a táskájukért , vagy, hogy kielégítsék az ösztöneiket! A te adódból fognak ingyen itt élni, többet fognak keresni, mint amit te 8-12 órában megkeresnek! Többségben 80% ban 18-32 éves férfiak! Vagy az erőszak lesz több, vagy a prostitúció fog virágzásnak indulni, vagy mind a kettő! Az igazi menekülteknek miért van lap topja, bankkártyáról veszik le a pénzt, és okos telefonnal mászkálnak , nike cipőben stb. Jogod van védeni azokat, akik téged gátlástalanul leütnek ha többen vannak, és nincs éppen pénzük! Aki valóban rászorul azt igen, védelmezni és segíteni kell! Szerinted mit fognak dolgozni, ha netán itt akarnak maradni? Miért nem Libanonba vagy Líbiába mentek? Mikor fognak haza menni, hogy a saját országukat újjá építsék ? HA te az ő földjükre mész, akkor adót kell fizetned! Angilában azt kiáltozzák, hogy az az ő földjük! Legyél kedves és nézd meg a videókat, mert talán megérted, hogy kiket védesz annyira! Nyugodj meg itt lesznek a nélkül is, hogy ha te igennel szavazol! Csak nem mindegy, hogy mit engedhetnek meg maguknak!? Tiszteljék azt, hogy ez a mi földünk, bár Afrikában már azt is vásárolhatják a gazdagok! Nyugodtan menjél máshová, ha te ilyen hisztis vagy! Szia

Győrfi Eszter 2016.09.27. 21:20:58

Kedves Bejegyzés Szerző!
Nem mondhatnám, hogy sokszor szoktam a témában kinyílvánítani a véleményemet de az egyik kis általad írt szösszenet nagyon felháborított.
"Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni."
Nem, nincs joguk menekülni az életerős férfiaknak, azoknak a kemény erős férfiaknak akik a nőket és gyerekeket hátrahagyva "menekültek" nem kevés pénzzel a zsebükben, de ezt most ne fírtassuk honnan is az a pénz. mert a menekülttáborból biztos nem.
Hátra hagyták a fiatal nőket, hogy ők vegyék fel a harcot és küzdjenek a hazájukért fegyverekkel. Csak őket látni a külföldi híradásokban.
Kérdem én, hány magyar férfi hagyná el a hazáját ha háború törne ki? hányan menekülnének és hagynák itt a család nő tagjait, hogy ők vívják meg azt amit nekik kellene?

Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy a 98%-a a menekülőknek analfabéta és eszükben sincs tanúlni vagy dolgozni. Kérdem én. Hová tennéd őket? Nem vagyunk már tele így is ilyen emberekkel? Nem elég nekünk őket eltartani?
Végül.
Nem ismerlek, nem tudom ki vagy, nem fogsz hiányozni.
Írtad, hogy még nincs családod. De kívánom, hogy legyen.
Szívem szerint azt kívánnám, hogy éld át egy édesapa fájdalmát is amikor több muszlin megerőszakolja a lányát és agyonverik, de nem teszem mert a lányod "ha lesz" nem ezt érdemli a te buta jóhiszeműséged miatt.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.09.27. 21:23:10

Hát annyit tennék hozza a mar leirtakhoz hogy nagyon gyerekes az hogy abban hiszel ha elmész innen akkor jobb lesz.ha ide megyek boldog leyzek.ha ez lesz vagy az lesz akkor boldog leszek.na persze.csakhogy a boldogság a tudatban születik.hiaba mész akárhova ez a tudatod lesz veled.es ez ajelenlegi tudatod gyerekes és vádaskodik.külső feltételektől teszi függővé a boldogságot.
Mindenesetre eléggé kontraproduktiv a fogadalmad.a vélt ellenfeleid szavazásra serkented.s ha mwgis meglesz a négymillió voks kényszerhelyzetbe kerülsz.ha meg nem lesz meg?akkor mi van?maradsz es ?kepes vagy megváltoztatni az életed?itt ahova a sors letett?tudod.a hazadban.
Szép napot

Tünde La Vittoria 2016.09.27. 21:24:48

Azt még hozzá tenném, hogy helytelenül írtam azt, hogy több lesz az erőszak, mert bízom benne, hogy nem! Imában harcolni fogok, amíg csak élek! Remélem, hogy rajtam kívül vannak még pár ezren, akik ugyan így cselekednek a békességet hirdető, erőszakos radikális iszlám elnyomó erői ellen!
Arra számítok, hogy nem 4 millióan, hanem annál sokkal többen fogunk NEMMEL szavazni!

Némethy Zalán 2016.09.27. 21:25:46

Amíg te ezen a velős cikken gondolkodtál és megírtad addig apám és néhány ezer társa a határ mellett napi 24órában heti 7nap vigyázott rád is te majom hogy ne járj úgy mint a francia belga meg német barátaid. Ja és csak hogy tudd mi 4en vagyunk testvérek és apámnak egy perce eszébe nem jutott elhagyni ezt az országot!

Von Dark 2016.09.27. 21:27:27

Magyarkodó nacionalisták? Amikor azt mondod "itt hagy hazát... nagy ár" te is magyarkodsz ám! Ha ennyire liberális vagy, meg tényleg mindenki egyenlő, akkor te bárhol otthon vagy! Nincs hát miért sírnod menj csak! Amennyien jöttek már rég megnyerhették volna a háborút ha összefognak és kapával, kaszával! Csak nehogy azt mondd, hogy ők békére vágynak, nem akarnak harcolni, mert akkor hőzöngeniük meg garázdálkodniuk se kéne, amikor kapnak kenyeret meg vizet, mert legalább kaptak!

Ági Ivánné Kovács 2016.09.27. 21:39:10

Szóhoz sem jutok! Elkeserítő, hogy elérte a célját a gyűlölet keltő propaganda! Ennyi okoskodó, ennyi buta , trágár, sötét, hozzászólást régen olvastam! Itt, aki. bármilyen értelmes emberi érzéseket hoz fel, azt rögtön lehurrogják. Bármilyen lesz a választási eredmény, itt már sajnos akkor sem lesz, normális , keresztényi élet, mert már most sincs! Aki a templomba jár, az is csak álszenteskedik, nem úgy él ahogy a vallása megkövetelné, vagy csak /egy normális, erkölcsös, jóérzésű emberi életet/ A XXI. sz.-ban nem tartunk előrébb, mint a középkorban, az emberi érzések terén! A magyarkodásról meg csak annyit, lehet, hogy aki nem nagyon hangoztatja , --- az nagyobb magyar---!

Hazug liberálisok 2016.09.27. 21:40:57

Mért kell ilyeneket írni? Hogy vakíthat el ennyire gyurcsany haza áruló szövege ?
Jobb is lesz ha elmész ebből az orszagból mert itt nem kellesz senkinek.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2016.09.27. 21:42:37

Bravó!

Indított már valaki ellen-kihívást? Ha nincs meg a 4 millió NEM, akkor viszont ő megy el?

Pöff 2016.09.27. 21:43:32

"Nem akarom, hogy adóforintjaimból stadionok épüljenek.
Nem akarom, hogy a tb járulékomból ne jusson normális ellátás a kevésbé tehetőseknek, és idős koromban magamnak.
Nem akarom, hogy hatvanöt éves koromig rettegjek, sikeresen megvédik-e a jövőbeli nyugdíjamat.
Nem akarom, hogy a leendő gyerekem egy rohadó, leszakadó országban nőjön fel.
Legálisan gazdagodhatnak tovább a haverjai, a gázszerelője, a veje; élhetik világukat a magyarkodó nacionalisták; odázhatók a szükséges reformok. Amíg ez az egész a fejünkre nem omlik

Lassan mondom hogy te is megértsd:
EZ A SZAVAZÁS NEM ERRŐL SZÓL!
Elég sajnálatos hogy balliberális oldalon ezt képtelenek felfogni, sőt elferdítik, hülyítik a zembereket.
Pontosan arról szól, hogy ne keljen milliókat kidobni az ablakon, csak azért mert ide telepítik a nyakunkra. és az általuk okozott alap szociális és társadalmi problémákat károkat is javítgassuk adófizetői pénzből.
Van elég cigányunk őket sem sikerült integrálni...
Mindenki szembesül nap mint nap a rendszer problémákkal.
DE EZ A SZAVAZÁS NEM ERRŐL SZÓL!
És elég sajnálatos, hogy ezt 40 éves szavazati joggal rendelkező embernek kell elmagyarázni!

ez 1nap termése:
kuruc.info/r/4/164274/
Rájöttek za osztrákok hogy nem buli a migráns és az ingyen pénz
kuruc.info/r/34/164273/
a megvert kamionsofőr
kuruc.info/r/59/164278/
kislány Erőszakolás
kuruc.info/r/2/164254/
Habzó szájú Amneszti hiszit

Én is szívesen mennék külföldre, lenne tudásom talán bátorságom is 5x-örösét lazán keresném fele ennyi munkával. De legalább nem szarok oda ahol felnőttem ahonnét származom.
Nem játszom a hisztis picsát mint te és a ballibsi faszkalapok.
Hanem felismerem, hogy bár utálom az orbán kormányt, és még a plakátokkal is csak a saját zsebüket tömik, de legalább az esélyt megadom arra, hogy elmegyek szavazni, és NEM-el szavazok, hogy ha csak egy picurka esély is van akkor legalább nem rajtam múlott hogy szarabokat és burkás néniket kell megtűrnöm.
Jól látható hogy fordult a politika az unióban, lásd Brexit, lásd Merkel bukása. az egész EU bagázsnak k1-2 éve van hátra és soha többet nem kerül vissza.
lásd a 2 nappal korábbi Norvég lövöldözést.(meg azt a több ezer fősodratú médiában le se hozott migráns bűnözést)
Sajnos fáj kimondani, de Orbánnak és a Jobbiknak nagyon is igaza van.
És aki szerint a szavazásnak semmi tétje nincs, az kurvára téved, volt már olyan EU országos szavazás nem is egy, ami döntően befolyásolt egy-egy döntést.
Ha elbukik a szavazás, mert ti érvénytelenre játszotok és betelepítik a már rég nem 1-2 ezerről szóló migráncsokat....LAPÍTSATOK MINT SZAR A FŰBEN ÉS TŰRJETEK, MERT A NEM-MEL SZAVAZÓK FOGNAK ELHÚZNI AZ ORSZÁGBÓL! ITT FOGTOK MEGROHADNI A MIGRÁNSAITOKKAL!
Ki lehet menni, csak majd ha megkésel egy szarab, kussolj és vissza ne gyere ide.

Egike 2016.09.27. 21:44:44

@Musu82: Ez egy csaló videó! Peruban történt a helyi indiánok és a rendőrök között! Ilyen hazugságra nincs szükség, sőt csak árt nekünk! Legyünk már egy picit körültekintőek!!!

Amúgy meg ha valaki azért elhagyja a hazáját, mert 4 millióan nem akarják, hogy idegenek, az Ő akarata ellenére betelepítsenek migránsokat a "lakásába," az menjen és telepedjen le Calais-ban.

Mi ez a hisztéria? Ez már kórós elmebaj! Ez itt most nem a világvége emberek, csak egy szavazás egy egyszerű kérdéséről! A világvége csak ezután jön, amikor majd 1-2 milliárd migráns fog átgázolni rajtunk, mert máshol elviselhetetlen lesz az éghajlat.

Csapi István 2016.09.27. 21:46:31

............................................________
....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,

Egike 2016.09.27. 21:46:48

Vidd Fleót is és a tőkés elvtársakat! Adjunk pénzt buszjegyre?

mondatoló · http://3mondat.blog.hu 2016.09.27. 21:54:31

Szerintem senkinek nem fogsz hiányozni, indulj már most!

Hazug liberálisok 2016.09.27. 21:54:36

Majd mesélj légyszi róla hogy hogyan lehet valaki ekkora hazaáruló.
Te egyeltalán minek élsz?
Mért vagy még itt?
Menjél valahova el innen de messzire mert senkinek nem kellesz te liberális patkány!

Veridicus76 2016.09.27. 22:05:34

Helyes, takarodj, és vidd a szarházi hazaáruló Gyurcsány barátodat is, aki 2004-ben magyarok ellen uszított ócska és hazug szociális demagógiával. Te pedig akkor nem ugattál, tehát egyetértettél vele. TAKARODJATOK!

Veridicus76 2016.09.27. 22:06:48

Ki a faszt érdekel, hogy mit akarsz vagy mit nem akarsz?

GABOR 2000 2016.09.27. 22:15:31

"Sajnos, nincsen még családom. De talán szerencse is, mert így könnyebben dönthetek..."

Ezt úgy mondják magyarul, hogy idióta vagy erik.

Kívánom, hogy legyen családod, gyereked, nőjön be a fejed lágya, másképp látod majd az életet.

De addig ne nagyon exponáld magad ilyen gyermekded hülyeségekkel.

Baker2 2016.09.27. 22:15:49

Hajrá, húzz a kurva anyádba, legalább egy fogyi szarral kevesebb lesz nálunk...

AK76 2016.09.27. 22:23:19

Látod,buta!..Pont ezért nem értek egy rakás összehányt libaszart sem,totálisan szétkúrtátok magatokat,az egész balliberális ellenzékkel együtt,szembe mentek az emberek akaratával,és vérig vagytok sértve hogy egy szűk,jól behatárolható rétegen kívül a kutya sem kíváncsi rátok...Ez leginkább azért szar,mert csomó dologban igazatok van,de a migráns betelepítés,a sáskahad ajnározása pont nem ilyen. történet..Amúgy meg kisdedós színvonalon működsz,miért kell neked 4 millió nem,a legrészrehajlóbb közvélemény kutatások szerint is a SAJÁTJAITOK tetemes része sem ért veletek egyet,talán rémlik nekik valami a másfél száz éves török uralomból...Köszi,egy évezredre elég volt a félholdból,meg az iszlámból.

cartilago 2016.09.27. 22:28:11

áh, nem akartam írni, de azért csak kikívánkozik. Amit te csinálsz, egy fokkal sem jobb annál, mint akiket átkozol. Lenézően, lekezelően, agresszívan írsz. Csapong, agitálsz, zsarolsz, a végén vártam a katarzist, de nem jött el :( Kicsit több empátia megnyugtatná a lelked. Hallgass zenét, olvass, nézz koreai sorozatokat, beszélgess a haverjaiddal és mindjárt szebb a világ. Ez a szerinted -szenvedélyes végső felkiáltás az emberségesség, kulturáltság nevében -sajnos nem az. Te soha nem fogsz elindulni, mert hiányzik belőled a mélyebb megismerés vágya. Frázisokat pufogtatsz, egyoldalúan vagdalkozol, de sajnos nem vagy elég erős. Ezért nincs családod,(elkötelezettség) Ezért nem mentél még el-(bátorság).Ezért szövöd már mentségül bele a legkésőbb 2018-at. Ezért nem vittél véghez még semmilyen változást az életedben, sem a világéban. De ez nem is baj, nem mindenki vezető alkat. Gondoltam így 40 éves korodra fel kéne már ismerni, hogy milyen is vagy. Bárhova mész, ha valaki mégis kijárja neked az utat, a tutyimutyi akkor is veled fog menni.Ha éjszaka felébredsz a világ másik felén, akkor sem lesz több az önérzeted. Jó lenne, ha már rátalálnál önmagadra, mert láthatólag nagyon megvisel téged minden. Esténként igyál sok citromfű teát, és ne nézz több tvt!!!Ajánlom még az állatmentést, a kertészkedést, a fa ültetést, - a gyereket meg sem merem említeni.( Még véletlenül se írj többet, mert később nagyon fogod szégyellni !)

faraho 2016.09.27. 22:34:23

Isten veled! Vissza se gyere!!

imreroberto 2016.09.27. 22:35:04

Tudod mit , ne várd meg a szavazást , már most , menj , és keress magadnak másik hazát ......- na húzz el ........

Pöff 2016.09.27. 22:40:56

www.linkedin.com/in/erik-konczer-3329b338

Senior Project Manager
Magyar Telekom
June 2014 – Present (2 years 4 months)

Factory Project Manager
Nokia
January 2011 – October 2012 (1 year 10 months)

Manager
Komarom IPSum Service Ltd
September 2008 – January 2011 (2 years 5 months)

Leader of Factory Project Management and Project Engineering Team
Foxconn
October 2004 – June 2008 (3 years 9 months)

Consultant, BPR projects
IQ ConsultinG Ltd
February 2001 – October 2004 (3 years 9 months)

Látszólag okos ember is lehetnél.
Bár azt nem értem, hogy tölthettél be egyszerre politikai és vezetői állást.
Ez összeférhetetlenség, számodra ismerős szó compliance probléma.
Nem is értem hogy a T-com vagy más cég hogy alkalmazhat(ott), ha politikai szerepet is vállalsz.
Már a munka jellege időbeosztása is kizárja az egyik a másikat.

John Aybier 2016.09.27. 23:05:02

A soha viszont nem látásra ! #fuckyoukonczer

kivisziat 2016.09.27. 23:10:53

Nosza, Erikchen, kezdhetsz csomagolni. :-)

Pöff 2016.09.27. 23:20:48

Ha tényleg te vagy a T-comos Konczer Erik, téged holnap kirúgnak a picsába azonnali hatállyal

www.telekom.hu/rolunk/vallalatrol/iranyelveink/belso_ellenorzes
www.telekom.hu/rolunk/vallalatrol/iranyelveink/megfeleloseg

Kapod az 500-1 misis fizetést kapod a segged alá a manageri prémium kocsit, oszt osztogatod az észt az átlag csóringer dolgozó emberekeknek? Más faszával verni a csalánt jó dolog mi?
Miközben őket lazán kirúgják egy Jobbikos vagy kurucos facebook bejegyzésért, nekik nem adatik meg a 3. kerületi luxus ingatlan elitkörnyéke és minden nap szembesülnek a cigány kisebbség nemes kultúrájával.

El se tudom képzelni, hogy tudott a T-com felvenni és alkalmazni.
Teljes az összeférhetetlenség.

Ácsné Éva 2016.09.27. 23:24:38

Sokkolóak ezek a kommentek... Nem tudom eldönteni, hogy fizetett okoskodók, vagy maguktól jött ez a sok magvas "keresztényi" gondolat... Mélységesen megdöbbent, hogy ennyire beérett ez a gyűlölet kampány. Ezek a kommentek felérnek egy vádirattal az Orbán kormány ellen.
Mert miért ne lehetne a bejegyzés írójának saját véleménye? És miért nem lehet tiszteletben tartani a másik véleményét? És miért nincsenek érvek? Miért nincs egy értelmes gondolat? Azért gyanítom, hogy ezek mesterségesen gyártott kommentek, mert ennyi hülye nem lehet egy ilyen kis országban...

Pöff 2016.09.27. 23:25:22

és még van tovább:
www.telekom.hu/rolunk/vallalatrol/iranyelveink/megfeleloseg/korrupcioellenes-intezkedesek

A Magyar Telekom Csoport sem pénzügyileg, sem erkölcsileg nem támogat politikai pártokat, szervezeteket vagy azok képviselőit.

aki fel akarja jelentieni:
www.telekom.hu/rolunk/vallalatrol/iranyelveink/megfeleloseg/belso-kommunikacio

A Magyar Telekom Csoport komolyan veszi és legmagasabb szintű prioritásai közé sorolja a Működési kódexet, annak részletes szabályait és betartását, ugyanakkor elismeri, hogy esetenként nehéz különbséget tenni jó és rossz között. Ezért bátorítjuk munkavállalóinkat, hogy kezdeményezzenek nyílt kommunikációt a Csoporton belül elérhető Kérdezz! portál használatával.

A Megfelelőségi program, a belső szabályozás vagy jogszabályok megszegésének jelentése:

A szabályozás megsértésével kapcsolatos panaszok és észrevételek benyújthatók a Magyar Telekom Csoport Mondd el! portálján.

A Magyar Telekom Csoport Mondd el! elérhetőségei

Cím: Csoport megfelelőségi igazgató
1013 Budapest Krisztina krt. 55. Magyarország
Telefon: +36 1 458 7780
Email: mondd.el@telekom.hu

yil 2016.09.27. 23:27:53

Öntelt buta esztelen és gonosz dumából még nem láttam ennyit. Akik így beszélnek menthetetlenek, reménytelenül belesüllyedtek az ostoba gyűlölködés mocsarába.

A kommentek együtt teljesen világosan megmutatják, hogy a mai Magyarország alig-alig jobb hely a mai Szíriánál. Aki teheti meneküljön. Az itt maradó acsarkodó magyarkodók meg sajnos belefúlnak a vezérük által termelt és általuk kavart intellektuális ürülékbe. Kár, aki végigolvassa ezt a kommenthalmazt világosan megérti: Magyarországnak vége, nincs remény.

Barbara Barbara 2016.09.27. 23:34:24

akkora egy barom vagy h inkabb takarodnal egy Magyarorszagrol mar most..

regreb 2016.09.27. 23:46:02

mire jó ez az egész..éppen olyan undorító mint amilyen az eddigi összes magyar kormány Horthy Miklós óta

Pöff 2016.09.27. 23:51:56

@yil: költözz oda meg a többi arab államba..majd megtutod

Nagyon sok igazság van abban amit te gyűlölködésnek titulálsz.
@Ácsné Éva:
Lehet saját véleménye...csak nem egy világ vezető cég Senior managereként.
aki magas fizetéssel a segge alatt jó körülmények közt osztja az észt miközben semmi kapcsolata nicns se szegényekkel, hát még a délvidéki emberek vagy migránsokkal.

Majd fenyegetőzik hogy elhagyj az országot,...az országot..nem az országomat!
És képtelen elviselni, hogy van másik pár millió ember rajta kívül akinek kurvára más véleménye van...
És ez nem azt jelenti hogy orbánt imádják....imádjuk. Egyszerűen látjuk hogy nem kell még egy török iszlám megszállás, főleg az elmúl 1-2 év szinte mindennapos eseményei után. Ez full színtiszta logika.

Amilyen pocizókat munkaköröket betölt legalább valamiféle következetességet várna el tőle az ember.
Totál le vagyok döbbenve hogy politikust játszik és multinál dolgozhat.

jacobsson 2016.09.27. 23:54:22

Inkább megfordítanám a kérdést :
- A muszlimok miért fogadják el a Korán gyilkolásra felszólító tanait ?
- Miért fogadják el és alkalmazzák a brutális és embertelen sharia törvényeket ?
- Miért fogadják el a nők elnyomását és jogfosztottságát ?
- Ha sikerül elmenekülniük az Iszlám államok szenvedése elől, akkor miért folytatják , miért akarják Európában is meghonosítani ezt a gyilkos ideológiát ?
- Sok kérdést lehetne még feltenni ...de szomorúan megelégszem ennyivel.

Divus 2016.09.27. 23:55:10

Szerintem meg ha húszan vannak kettő ellen, el kellene gondolkodni arról mi is lehet akkor az igazság. (Oké, vannak durva kommentek, jogos... és legyen meg az empátia... ) De könyörgöm... húsz másik emberrel szembeszállni akik még forrásokat is linkelnek? Az "ellenzék" miért nem linkel semmit? Nincs mit vagy csak pattogni tudnak hogy lelépnek? Hajrá...
Az a baj, hogy nagyom fent van a szemellenző. Én elfogadó vagyok, és rengeteg meleg, vagy épp külföldi barátom/ismerősöm van. Nem ez itt a gond. A gond az, hogy nem azokat akarják a nyakunkra, akik tényleg segítségre szorulnának. De senkivel nem vitázom. Majd meglesz a szavazás, aztán eldől. Aki meg olyan, úgyis csak a tapasztalatokból tanul, csak kívánom, hogy ne történjen velük olyan borzalom amitől majd felébrednek... talán egy nap dönt majd a józan gondolkodás, és azok látásmódja, akik a jövőben élnek és nem a pillanatban. Talán.

dombovariistvan 2016.09.27. 23:58:59

Sose feledd: csak itt vagy itthon, mindenhol máshol csak vendég. Jó utat és óvakodj azoktól az emberektől akik az idegenek védelmében a sajátjaikra támadnak.

Ácsné Éva 2016.09.28. 00:06:19

Kedves Fröcsögők és Acsarkodók, Fizetetettek, és Megvezetettek!

Nézzétek meg ezt a filmet, és gondolkozzatok el azon, hogy hogy is van ez a szent háború a muszlimok ellen? Orbán az orrotoknál fogva vezet titeket, és jókat röhög a markába...
slejm.atlatszo.hu/2016/09/14/orban-es-az-arabok/

2016.09.28. 01:04:28

Ezt rakd be csengőhangnak, te gyökér: youtu.be/FLKxzYWCRm4 majd csomagolj és húzz a picsába, te faszszopó gecitartály!

csudalany 2016.09.28. 02:44:12

Én 5 éve léptem meg ezt, és életem legjobb döntése volt. Hiába mondják a kommentelők, hogy egy politikai esemény vagy egy politikus nem befolyásolhat egy ilyen döntést, nekem az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy egy fideszes politikus személyesen nagyon cinikus, bunkó módon bánt velem és a kollégáimmal. Akkor mondtam azt, hogy ezt én nem bírom tovább, felmondtam, és szó szerint egy bőrönddel elindultam a nagyvilágba. Azóta 4 országban éltem, beutaztam vagy 20-30 másikat, megtaláltam életem szerelmét is, és a kisfiunk, ahogy ezt írom, most épp azon munkálkodik, hogy az egész öklét betömje a szájába.
Én "csak" 30 voltam, amikor dobbantottam, de én nő vagyok, szóval te semmiről nem vagy lekésve.
Ez volt életem legjobb döntése, és ezt nemcsak azért mondom, mert most összehasonlíthatatlanul jobb az életszínvonalam, mint otthon volt. Hanem mert nem kell hallgatnom azt a rengeteg panaszkodást, gyűlölködést, okoskodást. Elég csak elolvasni a kommenteket, egy ilyen bejegyzés után egyből hazaárulóznak a "Magyarok". Hihetetlen a sötétség. Ha hazamegyek, az egyre szakadtabb ruhájú emberek büszkén verik a mellüket, hogy nálunk rend van és fejlődés. Tőlem azt kérdezgetik, hogy ott külföldön nem félek-a bevándorlóktól. Mintha a "külföld" az olyan homogén valami lenne. Azt, hogy én egy másik kontinensen élek, azt nem fogja be a tudatuk. Olyanokat kérdezgetnek, hogy szoktam-e túrós csuszát csinálni. Azt meg egyszerűen nem hitték el, amikor sikerült külföldön a szakmámban elhelyezkedni.
Mert a Nagymagyarok szerint a külföld az London, és minden hazaáruló, aki otthagyja a prosperáló Tündérországot, azt csak mosogatni veszik fel.
Az ilyen ostoba szűklátókörűség, az aki nincs velünk, az ellenünk van miatt elviselhetlen és élhetetlen az ország.

ormotlan 2016.09.28. 03:51:04

Tisztelt Író, Kedves Erik!

Nem szeretnék csatlakozni a gyűlölködéshez. Jómagam négy országban dolgoztam már éveket, és épp második hazaköltözés előtt állok feleségemmel, immár hosszabb időre. Önnek is szíve joga világot látni, pénz keresni, tapasztalatban gazdagodni.

Mégis megkérdeném, az egész Internetet megfenyegetni mégis miféle cselekedet? Mi értelme? Bizonyára van hisz Ön vette a fáradságod hogy fentebb sorokat, képeket megalkossa.

Nem tudom, van-e bármi köze a politikához, de gyanítom, hogy nem sok. Magánemberként teljesen felesleges megjátszani az álhőst, szánalmas figurát alkot csak. Ha szeretne menjen, csak bíztatni tudom, merjen belevágni, én mindig sokat tanultam külföldi útjaimból. Mondja, majd a másik országban is ennyit fog álpolitizálni? FuckyouHollandeMerkel? Merne mondjuk Kínában is munka mellett ilyen álbátor álfelháborodó álmegmondásokat kiengedni?

Egy apró tanács. Hagyja el. Ne az országot, hanem a BÚVALBASZOTT HALÁLVÁRÁST. Unalmas. Az egész "baloldal" ezt nyomja, egy kis mikrouniverzum, ahol a közös patásördög Orbán, lehet gyűlölni reggel délben meg este. BORING. Ettől nem lesz jobb, magának sem.

Én azt gondolom, mindenki a maga háza táján sepregessen. Miért van ez így? Maga, személyesen miért fogékony az ilyen hülyeségre. Semmi köze Orbánhoz, de úgy csinál mintha minden baja Orbán lenne. Elárulom, hogy nem. Ha holnap nyílna a föld, és az egész hatalmat holudvarostul elnyerné, a maga élete semmit, de egy szemernyit se változna. A probláma, a gyűlölet forrása a maga szívében van, ott, hogy azt hiszi Orbán tehet mindenről. Pedig te magad vagy sorsodnak kovácsa, orbánozni egy nagyon gyenge gagyi szarházi kifogás.

Tessék megvizsgálni, apjával milyen viszonya van? Testvérével? Édesanyjával? Gyermekeit szereti? Feleségével jól van? Talán ha ezeket tisztázza, nem könnyű, sokkal nehezebb mint anyázni a neten, akkor előrébb is jut az életben, és nem fog mást okolni saját lemaradásáért. Nem kell szégyellni sem, hogy még 40 körül is vannak megoldatlan dolgok az életünkben, sajnos a mai világban (országtól függetlenül) divat, a problémákat máshol látni (the socieaty! because politicians! because of the racist! because of everything except me! mindenki más hülye csak én vagyok helikopter!) félelmetes hogy milyen sok 30-40 éves ember van 16 éves lelki szinten.

Bátorságot is kitartást hogy tovább jusson.

Még egy tipp: szabaduljon meg az olyan hasonlú búvalbaszott halálvároktól is mint a Mancs, ÉS, index azok fogva tartják ebben a szánalomban, csak úgy tesznek mintha megerősítenék, valójában csak lehúzzák, segítenek magának megkövülni a saját moslékukban.

Rostás Fanny 2016.09.28. 05:23:39

Takarodj.
Elment az eszed. .szoval stadiont ne epitsünk de a muszlimok jöjjenek be megerőszakolni a gyerekeket/ nőket ??
Nincs gyereked .Nekem van es nem engedem h olyan vilàgba nőjöm fel ahol az ő szava semmit se ér . Ahol nem ehet majd disznó hust. Ahol nincs karácsony. Se husvèt. Magyar vagy te egyáltalán?
Az lesz a végitélet napja ha igennel szavaz a többség.

Namir 2016.09.28. 05:46:24

" El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!”
(Gyurcsány Ferenc)

Dzsaja Donát 2016.09.28. 06:32:15

Erik !
El tudom képzelni hogy mennyire elitéled Izrael államot a palesztin népírtásért,ha ennyire sziveden viseled azok sorsát kik nem a saját hazájukat szeretnék majd újjáépíteni !Remélem,ha elhagyod Magyarországot ,Gázában,vagy Ciszjordániában ,palesztinként szeretnéd segíteni a palesztin megmaradás ügyét !

dagály 2016.09.28. 06:32:55

Menjél most innen!!!!!!!! Fuss,Fuss!!!!

Dzsaja Donát 2016.09.28. 06:39:57

Erik !
Add át üdvözletemet a DK alelnökének Vadai Malackának !

fonyod 2016.09.28. 06:57:26

Menj, a kurva anyádba.

valakiaki 2016.09.28. 07:16:17

@Namir: Gondolom gőzöd sincs arról hogy annó ezt miért és kiknek mondta és kiknek az érdekében Gyurcsány igaz?
Ez a baj ezzel az egésszel hogy csak mantrázni tudjátok a hülyeséget,de fogalmazok sincs az egészről,mert ahhoz már nincs részletek hogy utána nézzetek

valakiaki 2016.09.28. 07:19:33

@valakiaki: hülye írás javító :)
fogalmazok= fogalmatok
részletek=eszetek

Namir 2016.09.28. 07:24:55

@valakiaki: Hű de okos vagy! Mesélj még!

Syracuse 2016.09.28. 07:37:49

Tessék, lehet is indulni külföldre, a lehetőség adott. Én a kormány helyében egyébként is köteleznék minden érvénytelenül, vagy IGENnel szavazót arra, hogy a lakásában tartsa el saját pénzből az ILLEGÁLIS bevándorlókat. Kár, hogy névtelen a szavazás...

felhasználós 2016.09.28. 07:42:41

Még egy pozitív hozadéka lesz a szavazásnak. Boldog életet az új hazádban.

János Teleki 2016.09.28. 07:57:18

Barátom, menj nyugodtan Isten hírével. Azért papolsz így, mert nincs családod, akit meg tudnak erőszakolni ezek a "menekültek". Az eszem megáll, mert vagy ilyen idióta vagy, vagy az MSZP pénzelt hirdetése... Én is megigérek valamit! Ha ezek az állatok bejönnek ide hozzánk, akkor én költözök ki külföldre, te pedig építsd itt az új spanokkal a szép új hazát...

Dodo35 2016.09.28. 08:00:10

Az a baj, hogy a fiatalok szine java kimegy. Az a baj, hogy a "geciző" magát normálisan kifejezni nem tudók itt maradnak. Az a baj, hogy a magyar a magyarnak farkasa lett. Az elmúlt évezredben ez mindig is igy volt. István az Ő elképzelésének megvalósitásához nem sajnálta legyilkolni véreit. Ez az átok végigkisérte a magyar történelmet. Ma ez csak folytatódik. Nem gyűlölünk jobban mást mint saját fajtánkat. Ezek a kommentek is ezt tükrözik. Alig van olyan amelyben normális hangnemben utasitják el a cikket. Tényleg itt tartunk??? Tényleg ennyire lesűlyedt a magyar???? Vagy csak az a baj, hogy az évszázadok alatt végbement vérkeveredés üt ki rajtunk???? Vagy a "belterjes" szaporodás egyeseken???

Frank Waldner 2016.09.28. 08:04:51

Az atlag ember eletszinvonala a legalacsonyabb Magyarorszagon Europaba !
Erre nincsenek szavak !

Alex Kristóf 2016.09.28. 08:05:25

"Minden becsületes szívnek legszentebb a hon.!!!"

Imre Anderkó 2016.09.28. 08:08:34

Ahogy a GPS is mondja: JÓ UTAT, VEZESS ÓVATOSAN

valakiaki 2016.09.28. 08:20:54

@Namir: nem mese.Nézz utána kinek és miért mondta.Csak ennyit kérek.

varisztor 2016.09.28. 08:25:41

@Egike: Remélem a tőkés lászlóra gondolsz! Azt tényleg elvihetné valaki az elvtársaival és veled együtt...

MorGorilla · http://dulifuli.blog.hu 2016.09.28. 08:30:17

Én szégyellem magamat, ennyi gyűlölködő és hazaárulózó (igen, egybe kell írni, kedves vérmagyarok!) komment láttán. Sikerült az emberekkel elhitetni, hogy:
- Minden bevándorló muszlim, terrorista, szélsőséges és a pénz miatt jön. (Nem így van. Vagy az osztrákok joggal gondolják, hogy minden magyar lop?)
- Minden muszlim erőszakos. (És minden keresztény irgalmas, pont úgy mint a gyűlölettel nyálfröcsögő kommentelők.)
- A betelepítés végleges (Nem így van, átmeneti menedék.)
- Mi fizetjük (Nem, az EU, elég vastagon.)

Miután ezt a sok maszlagot bevettétek, ami a TV-ből meg a plakátokról folyik majd megint jól megvédenek minket kiváló, szuperkeresztény vezetőink. Majd jól elszeparálódik az ország, mint az átkosban és keletre csapódik, mint az átkosban. Arról is Gyurcsány tehet majd, csak ti nem, igaz?

1ghost 2016.09.28. 08:35:03

Mi a tetves kurva anyátokról beszéltek? 1294 háborús menekültet képtelenek lennénk befogadni? Tényleg ilyen kibaszott mélyre süllyedt ez az ország emberségben!

Nem 100 ezrekről van szó narancsos faszfejek! Értitek? Hanem 1294 főről. Ha a betelepítés az identitásunkat veszélyezteti, vagyis valóban komoly embertömegről lenne szó, akkor orbán mellé állunk mind a nyóc millióan.

De így? 1294 fő miatt? Húzhattok a halál retkes faszára, tolvaj korrupt fideszes gazemberek.

Szétbasztátok ezt az országot jobban, mint a kommunisták.

zolika59 2016.09.28. 08:37:18

Nem fogsz hiányozni, jó utat.

miszlik 2016.09.28. 08:39:41

Nehogy sírva kérezkedj vissza tíz év múlva,mert nem fog tetszeni a Saría. Úristen,miért teremtettél ennyi rövidlátó,naiv barmot a világra?

miszlik 2016.09.28. 08:42:09

@1ghost: Egy sem kell,büdös,mocsok libsi. Sőt! Húzzatok ti is a k anyátokba,de most!

ledzep 2016.09.28. 08:46:13

Elég világosnak tűnik az ábra!

Alex Kristóf 2016.09.28. 08:49:32

Igen!!! ez kell neked Ghost. 1294.....utána 12.940....129.400........1.294.000........12.940.000......érzed ennek veszélyét??? Ne rövidtávban gondolkozz!!! Független minden színtől!!!

Nhorbee77 2016.09.28. 08:52:07

Ghost1..Remèlem az összeset befogadod...Ha volna annyi eszed akkor gondolkodnàl...Az 1294 bevàndorló hatvànyozódik,mivel úgy szaporodnak mint az üregi nyulak..10 èv mulva egy nagyobb vàrosnyi gyerek születik. Az unokàid màr kis Syiràban fognak èlni. Kell ez neked? Vannak nekünk sajàt migrànsaink...elèg az.

miszlik 2016.09.28. 08:57:15

Pontosan TI vagytok azok,akik a más véleményen levőket nácizzátok,nagymagyarozzátok,SS-ezitek. Valójában annyi tolerancia sem szorult belétek,mint egy Nílusi krokodilba

Zoltan Lantos 2016.09.28. 09:00:04

szerintem ha mar ennyire kivagy akkor jobb lenne hogy othonodba is fogadjal egy par menekultet . Szerintem hamarabb elmesz te othonrol mind ok .

1ghost 2016.09.28. 09:01:26

@Nhorbee77:

Na ja bazdmeg! Betelepedési kötvénnyel meg jöhetnek, sokszorásával, mi? Ha ott a migráncsokon gennyesre lophatjátok magatokat, az rendben van.

Na elmentek ti a retkes orbános fideszes kurva anyátokba.

KayD · http://kayd.blog.hu/ 2016.09.28. 09:08:24

Hitler, Sztálin, Ceaucescu, Türkmenbasi, Kim Dzsong Il, és az összes diktátor mind csuda jó arcok voltak, ha csak azt vesszük figyelembe, hogy hány millió droid állt mögötte, hányan itták a szavait, bálványozták istenként és segédkeztek az elnyomó hatalom „ellenségeinek” bebörtönzésében, megkínzásában és megölésében. Úgy látszik nem vagyunk képesek tanulni a történelemből, illetve Orbánnak pontosan tudnia kell hová vezet ez amit művel.
Ruandában egy gyűlöletkeltő kormánypropaganda hatására a zömében keresztény hutuk lemészárolták a tuszikat, és a mérsékelt hutukat is, akik nem értettek egyet a népirtással. Jugoszláviában aljas politikai érdekből feltüzelték a nacionalizmust egyes vezetők (Milosevic, Tudman, Izetbegovic), egymás ellen uszították az etnikumokat, akik ölni kezdték egymást, a keresztény szerbek legyilkolták brutális kegyetlenséggel a muszlim bosnyákokat, gyerekeiket megerőszakolták mielőtt megölték, férfiak levágott fejével fociztak, stb. A történelem összes polgárháborújának és népirtásának hasonló aljas gyűlöletkeltő propaganda volt az előzménye, mint ami itt folyik a migránsok, muszlimok, és most már a hazai liberálisok ellen is. Egy olyan mocskos tudatmanipulációs mechanizmus indult be, amely célzottan felhasználja az ember pszichológiai és neurológiai tulajdonságait, lelki sebezhetőségét, és az ősi ösztönökben rejlő mély, sötét erőket. A menekültellenes kormánypropaganda egy ősi genetikai programra, az agresszív túlélési ösztönre és a csoportszelekcióra alapul, melynek kísérőjelensége a dehumanizálás (ezek nem emberek, gyilkos paraziták, mocskos férgek), a nyomában támadt vak gyűlölet nálunk is vérontáshoz fog vezetni, erre már nagyon egyértelmű jelek utalnak, meg kell nézni a VilágLátó Hírmagazin, alfahír, vagy Új Erő követőit. Magukat erkölcsös, értékes magyarnak tartó emberek gyilkolni fognak ártatlanokat, mindezt egy aljas politikai garnitúra hatalmi érdekei miatt.
Valódi nemzeti értékeknek számítanak a gyűlölködés, kirekesztés, alaptalan félelemkeltés, álhírgyártás (napimigráns, meteon és társai + közmédia), hazudozás, szervilitás, tolvaj oligarchák dicsőítése?
Ezek szerint az a nemzet dicsőséges jövőképe, hogy miután elüldöztünk (esetleg bebörtönöztünk vagy megöltünk) már mindenkit, aki nem fér bele a dicsőséges vezér alfa hím által meghirdetett fundamentalista ideológiai keretbe, létrehozzuk a „keresztény kalifátust”, aminek sem Krisztus tanításához, sem a civilizált emberi kultúrához semmi köze nem lesz?
Ez a radikalizálódás, és csoportszelekción alapuló sötét gyűlölet pontosan ugyanaz a mechanizmus, mint a hitetlenek elpusztítására felszólító radikális muszlim hitszónokoknál is végbement.

A hazafiság elsősorban FELELŐSSÉGET jelent, a haza iránti szeretet és lojalitás olyan tetteket kellene kiváltson, amelyek ténylegesen szolgálják a nemzet érdekeit, amely szeretetet , szolidaritást, emberi jogokat, és békés együttélést eredményez, nem rettegést, nélkülözést, és a lelkeket nap mint nap megmérgező gyűlöletet.

bircaman maxval szerkesztő · http://bircahang.org 2016.09.28. 09:10:30

Mióta gyűlölet az ország iszlamizálásának ellenzése?

Ramford 2016.09.28. 09:11:05

Kedves Erik!
Szerinted mi lenne a helyes út?
Írd le részletesen, pontról pontra! Ha megteszed ez lehet egy vita alapja, ha nem, akkor csak mosolyt keltesz... :)
Köszönöm!

Egyébként a 4 milliós számban is van némi demagógia, hisz ha 3 és félmillió NEM-mel érvényes lesz a népszavazás, akkor mondhatod, hogy Te 4-et mondtál... :D :D
Szóval pontosan tudod, hogy kamuzol, színészkedsz....hangulatot keltesz... :D

Zsuzsanna Sólyom 2016.09.28. 09:21:59

Ennyi balfácant, az ember agya megáll. Tud vmit ez a yviktor, hogy ennyi "okos" követője van

Nagycsuri · https:/blog.hu/ 2016.09.28. 09:24:00

Kedves Erik!
Semmi esetre se várd meg a 4 millió NEM-et. Indulj útnak most azonnal! Isten áldjon!

Tblog 2016.09.28. 09:29:26

Értelmetlen írás. Csak akkor nincs visszaút, ha megtagadja a saját állampolgárságát és felvesz egy másikat. De még akkor is visszafogadná a magyar állam, ez biztos. Főként, ha EU országba költözik át. Amúgy 1 millió magyar már rég külföldön van, +1 nem igazán változtat a helyzeten. Inkább az lehet a dolog mögött, hogy aki ezt leírta, az nagyon menne külföldre és mivel biztos hogy NEM-ek győznek, az lesz az indok. :-D
De aztán ne jó környékre költözz, kedves blogoló, hanem a Párizsi gettóba, mert ott van igazán sok olyan bevándorló akikre majd nemet mond a magyar lakosság. Kétszínűség lenne ha az igenre biztatás után beköltöznél egy olyan nyugati városba és városrészre ahol nem élnek muszlim arab bevándorlók. :-P

Arivistus 2016.09.28. 09:33:02

@1ghost:
Attól tartok itt némi fogalmi problémákkal állunk szemben:
1.: A népszavazás természetesen nem visszamenpleges hatályú, a 1294 menekült leosztását a kormány megtámdta az EU bíróságán, ha nem adnak neki igazat akkor ezt beszoptuk népszavazással meg a nélkül is.
2.: A népszavazás azokról a betelepítési kvótákról szól amiről Junker, Schulz meg a többi fehérember ellenes bürokrata 2-3 hetenete bedob egy-egy ötletet a sajtóba, de még nem vált valósággá, nem alkottak még meg ilyen jogszabályt.
3.: A 1294-es szám kb 150.000 migráns elosztásából származott, jelenleg az EU-ban kb 2.000.000 migráns van, aminek a száma naponta nő. Mivel az EU-bürokraták hatékonyan akadályozzák az EU külső határainak védelmét ez könnyen szökhet fel ennek sokszorosára, csak Síriából kb 8.000.000 menekült ment a Szíriával szomszédos országokba. És a szír menekültek a migránsoknak csak az 5-10%-át adják.
Tanulmányok szólnak arról, hogy a valódi nagy migráció a sub-szaharai övezetből fog elindulni, a túlnépesedési problémák és az éghajlatváltozás miatti ivóvízhiány miatt. Erre már a 2000-es évek óta számítanak, és egyellőre hála istennek nem valósult meg, de ha megvalósul, akkor az 200 millió migránst fog jelenteni...

Magyari Mária Magdolna 2016.09.28. 09:36:13

Legalább tudjuk, hogy Erik melyik oldalon álnál ha visszaforgatnánk az idő kerekét. Más ezzel legalább hallgat, de Erik ezt nagydobra veri.

Ősei a "sírjaikban forognak", valamikor megharcoltak, nem egy ilyen jövőt képzeltek e,l mint ő elképzel az utókornak. Most a kezdet sokkal egyszerűbb, csak egy szavazás kell, nem vérontás, mint valamikor.
Most az Erik feladata lenne, de ő erre sem képes....

Ajánlom az új országnak Szaúd Arábiát vagy Pakisztánt vagy Szíriát, vagy Libanont, vagy Irakot vagy talán Afganisztánt!
De ízelítőül valamelyik No GO ZÓNÁBA is be lehet költözni. Itt szintén ajánlom London valamelyik No GOZÓNÁJÁT!

Valamint az is lehet, hogy csak Erik szereti a kihívásokat, a NŐK jogaiért akar harcolni valamelyik országban. Ajánlom, hogy házastárs hiányában vigye Édesanyját is magával!
De az is lehet, hogy csak szereti a PEDOFILIZMUST, az erőszakot, a bigámiát.... mindent amit a kulturájuk magával hordoz.

Gyorsan Erik, minél hamarabb, és sok szerencsét az új országban!

KayD · http://kayd.blog.hu/ 2016.09.28. 09:52:46

@Magyari Mária Magdolna: index.hu/belfold/2016/09/27/nevelesi_cellal_bantalmaztak_szexualisan_a_kislanyt/
24.hu/belfold/2016/09/12/megeroszakolta-es-teherbe-ejtette-lanyat-a-tapioszolosi-apa/
24.hu/belfold/2016/06/02/naponta-ketnaponta-megeroszakolta-kislanyat-az-aszodi-ferfi/
24.hu/belfold/2016/06/01/megeroszakolta-es-megolte-gyerekkori-baratjat-a-forraskuti-fiatal-eletfogytiglant-kapott/
Egyelőre ennyi, hány száz ilyent mutassak? Nyilván te is szereted a pedofilizmust, erőszakot, gyilkosságot, mivel itt élsz Magyarországon, ebben a kultúrában, ahol közel félmillióan élnek családon belüli erőszak elszenvedőjeként, ahol kihordják az emberek a szemetüket az erdőkbe a kuka helyett, ahol megvetik és megbélyegzik a szegényeket és a nélkülözőket. Milyen jövőt képzelünk el az utókornak?

Bereczki Attila 2016.09.28. 10:15:05

Itt valaki felvetette korábban, kedves blogger!
2004 decemberében volt gyűlöletkeltés, nem most! Akkor magyart hangoltak magyar ellen a Gyurcsány vezette szocialisták, lelki sebeket ejtve milliókban.
Az nem érintett érzékenyen?
Én az ilyenek miatt megyek vasárnap, és szavazok nemmel, mint te! Komolyan!
Köszi a megerősítést!

Muresan Viorel 2016.09.28. 10:18:23

@Reichart Kornél: - ez a Koncz nevű szélsőséges senkiházi valószinüleg egy két Mónika show-n kivül mást nem látott...

Muresan Viorel 2016.09.28. 10:20:57

Koncz Erik, itt te vagy aki gyülölködik. Alapvető emberi jog népszavazást tartani bármilyen kérdésről. Ha neked nem tetszenek a demokratikus jogrendszer akkor mehetsz egy diktatúrában, talán akad még ilyen néhány a világon. Ott majd megtanitanak KUSSOLNI!

Adamned 2016.09.28. 11:01:16

Csomagolj és húzz a picsába! Az ország nem a stadionok miatt tart itt, hanem a hozzád hasonló haszontalan semmirekellőkkel. Húzz a picsába valahová mosogatni, a normális munkásemberek majd életben tartják az országot.

collerblade 2016.09.28. 11:09:36

The day of reckoning has come...

A demokráciát tényleg nem kéne elvetni, csak korlátozni kéne a szavazók intelligencia szintéjét, mondjuk egy egyetemi diplomára. Mivel az ilyennel nem rendelkező emberek könnyebben manipulálhatóak, és képtelenek átlátni az olyan egyszerű elveken, mint pl az "oszd meg és uralkodj", ami kb 20 éve megy magyarországon. De amíg ez nincs így, addig a népszavazásnak semmilyen értelme sincs.
Úgyhogy szerintem ne tedd függővé a saját sorsod, sok befolyásolt ember döntésétől.
Én pl ennek ellenére nem megyek el szavazni, mert a fentebb leírt okok miatt nem látom értelmét.
De mondok még1et:
Te (ahogy én és a legtöbb más ember sem) vagyunk tisztába, hogy mi folyik Szíriában illetve az egyéb állítólagosan veszélyeztetett országban. Lehet őket is csak befolyásolják?? Lehet h terroristák is vannak köztük és lehet, hogy békés együttélési szándékkal élő emberek is. De az idegentől való félelem minden emberben benn van, és ezt könnyű kihasználnia a kormányzó hatalomnak.
Sajnos az értelmes emberek nagy százalékban hagyják el az országot, és ezáltal itt csökken a színvonal. Én úgy gondolom, hogy itt mo-n is van elég lehetőség arra, hogy jól és békében élhessünk. Úgyhogy nem megszökni kell, hanem építeni. A probléma első lépése, hogy felismerjük, h gond van. Mivel ezt már megtetted, jöhet a második lépés: megoldást kell keresni. Szerintem inkább változtass, mint megszökj!
Üdv

dekoninckxx 2016.09.28. 11:12:25

"Ami a legjobban elborzaszt, az az, hogy ez a gyűlölet később könnyedén átirányítható lesz másra: jöhetnek a zsidók, cigányok, melegek, „komcsik”, „libsik”, keresztények…"
Jaj, nemár, te is tudod, hogy csak gyűlölködsz.

"Hanem 1294 főről" - nyilvánvaló, hogy nem ennyiről van szó. Nem lenne baj az 1294 orvosatomfizikussal, de itt nem áll meg a dolog, azt tudjuk.

A legtöbb ember úgy gondolkodik, hogy még 4 millió gazdasági menekült, és elhagyja a... mit is és hová is menjünk, ahol kiszámítható nyugalom van? Erik meg elmehet harcolni Szíriába a mérsékelt szírek oldalán, hátha hamarabb rend lesz, és mindenki hazamehet végre.

Magyari Mária Magdolna 2016.09.28. 11:29:58

@KayD:

Tévedsz, és a nevem után ítélkezel. A nevemet édesapámtól örököltem, és büszke is vagyok rá!
Ha a magyar férfiak azokat a tulajdonságokkal rendelkeznének mint Drága jó Édesapám nem lenne családon belüli erőszak, megalázás. Soha nem éltem Magyarországon. Viszont a multikulturalizmus a mindennapom.
Nem szeretem a pedofilizmust, amit egyébként sajnos megtapasztaltam, nem hiába írtam példának!

Sajnos van tapasztalatom a magyar férj megalázásairól, erőszakáról tehát ezeket is elítélem mint ahogyan elítélem a gyilkosságot is.

Valamint szerencsére van tapasztalatom férfi nő egyenjogúságáról, a természet megvédéséről, gyerek felnőttként való bánásmódjáróll/tiszteletéről, beteg, elesettek elfogadásáról/tiszteltéről.
Valamint az állatok megvédéséről/igazi bánásmódjáról!

DoverDexter 2016.09.28. 11:39:11

Nem vagyok rasszista nem vagyok fidesz parti. Nem keresztenysegbol szavazok nemmel hisz megkeresztelve se vagyok. Nemmel azert szavazok hogy megvedjem a csaladomat az eletem. Van tobb orszag Sziria korul. Miert nem ok fogadjak be ? Miert jonnek Europaba ? Miert nem mennek Azsiaba ?

lesly &jerry 2016.09.28. 11:55:05

@Ácsné Éva: Te is mehetsz a barátoddal nincs szüksége az országnak ilyen emberekre. Még a képedet sem mered kitenni, igazi " egyenes" ember lehetsz.

népoldali 2016.09.28. 11:56:27

Osztozzon imádott fekái sorsában!
EMIGRÁLJON!
Nem valók vagyunk mi ,honaljszagu fasiszta magyarok ilyen fennkölt eu-kiszolgáko libsi közelségére,ugyhogy vagy mi megyünk,vagy Ön. Valovban szük kettönkek ez haza,Önnek ez a terület.
AMENNYIT ELBIR! Hátizsákkal,Ugy ahogy a betolakodók szennyes csürhéi.
CIKKÉVEL KIRTA MAGÁT NEMZETÜNK KÖZÖSSÉGÉBÖL,az Egri Csillagok korában Ön Hegedüs hadnagy sorsára jutna.Tény.
Aki képes elvakultságában gyilkos csöcselék emberalatti biomechanizmusait egy sokat probált-létét örökösen az idegen megszállok és kollabaoránsaik/mint mai korban a gyurcyány horda/ ellen élethalál harcot vivo magyr nép nyakába szabaditani az szmebtalálkozik nemcsak a józan ész de egy nép néma,AJTÓT MUTATÓ KEZÉVEL IS!
Távozzon kérem az országbol,melynek népét ennyire gyülöli. Soha,de soha ne jöjjön vissza.
Ön már rég emigrált,lelkileg,mint ahogy -jelenleg még atörvények szabályozatlansága miatt-szabdon garázdálkodó- libsi nemzeterontók sátásn alakjai is.

KALAP, KABÁT, FERIHEGY!

Menjél már 2016.09.28. 12:06:59

Egy klasszikussal válaszolok a fenti sirámaidra: " Go! Go! Akkor Goooo! Bazdmeg! Go!
Itt van videón is: www.youtube.com/watch?v=AKYloUENeWE
Gooo és vidd magaddal a DK-t is!!! :)

Lö Pö 2016.09.28. 12:07:33

@Reichart Kornél: -felülírni a „minden ember egyenlő” elvét- Idézem a nagy gondolkodót.
A törvény előtti egyenlőség az Európai Kultúra (talán) legfontosabb vívmánya!
Ezt, a (hamis) liberális, utasítást végrehajtó, a jelenlegi migrációt (erőszakos betelepítést) támogató nagyszerű humanisták sértették meg!
Egy példa (a lehetséges sok ezerből):
2003-ban Budaházy György és néhány társa megbénította az Erzsébet híd forgalmát 30 percre
(0,5 óra) a (feltételezett) választási csalások miatt tiltakozva. Ezért az egyik legsúlyosabb váddal a KÖZÉRDEKŰ ÜZEM MEGZAVARÁSA, terrorizmus vádjával eljárást indítottak, még ma is tart (2016).
2015-ben bűncselekmény elkövetésével (csoportosan elkövetett) az Országba érkezett migráns ezrek megbénították a Keleti pályaudvar (Nemzetközi járatokat felfüggesztették HÁROM NAPRA), a Rákóczi út, az Erzsébet híd, az M7-M1 autópálya közös szakasza, az M1 autópálya teljes hosszának (gyalogos vonulás) MŰKÖDÉSÉT (ezek mind közérdekű üzemek!).
Eljárás senki ellen nem indult, még a "hangadók" ellen sem!
De SAJNÁLNI kellett szegényeket és GYŰLÖLNI kellett a kormány döntését.
Emlékeztek LIBERÁLISOK? Úgy írtam: KELLETT!
PL

Nancsibacsi 2016.09.28. 12:23:18

Azt hittem több esze van annak, aki odaírja a neve elé a dr betűket, minthogy olyan fogadalmat tegyen, amin nyerni nem tud.
Másik oldalról OKOS emberek fognak NEM-mel szavazni. Olyan okos emberek, akik simán kiszámolják, hogy a migránsokat beengedni NEM JÓ ÜZLET. A mi országunkat mindig bennehagyták a kakiban a történelmes során, nekünk Európában barátunk nincs. Nem vagyunk se németek, se szlávok, se más nagy nemzet tagjai - magyarok vagyunk, pici sziget Európa közepén. A migránsprobléma nem a mi problémánk - oldja meg az, aki csinálta - a nagypolitikával együtt -, és aki profitál belőle.

Apropó: ugye a "15 millió román elárasztja az országot" című szavazásnál is így ajvékoltál? Na ugye.

Edina Grosics 2016.09.28. 12:26:22

Semmi esetre se várd meg a 4 millió NEM-et. Indulj útnak most azonnal! Isten áldjon!
,,Négy szócskát üzenek, vésd jól kebeledbe, s fiadnak
Hagyd örökűl ha kihúnysz: A HAZA MINDEN ELŐTT."
Kölcsey Ferenc

KayD · http://kayd.blog.hu/ 2016.09.28. 12:54:20

Pontosan ugyanolyan mélyről előtörő ősi gyűlölet és embertelen aljasság ölt itt testet, mint ami az Iszlám Állam terroristáinak elméjét is vezérli. Ahogy a kommentekből is látszik, a gyűlölet- és félelemkeltő propaganda alig több mint egy év alatt gyakorlatilag egy (ál)keresztény fundamentalista szektát eredményezett, ahol az erkölcstelenség és az embertelenség lett az erkölcsös, fő mozgatóerő a hazaszeretetként címkézett, de valójában mélyen nemzetellenes ösztönalapú csoportlojalitás (az értékalapú patriotizmus helyett), prosperáló és békés együttélés helyett zsigeri gyűlölködés egymás ellen, és a nemzetrontó uralkodói kaszt hatalmának bebiztosítása.

KayD · http://kayd.blog.hu/ 2016.09.28. 13:05:35

@Magyari Mária Magdolna: Nem ítélkeztem a neved alapján, a kommented alapján válaszoltam. Ha igaz amit írsz magadról, akkor miért bélyegzel meg egy egész népcsoportot? Szíriai keresztényekről pl. nem hallottál még? Nekem arab háziorvosom van, a városban köztiszteletben állnak, ő libanoni a felesége szíriai, muszlimok de érdekes módon nemi egyenjogúság van a családjukban, és a legemberségesebb emberek akiket ismerek. De már kezdenek beszólogatni nekik, hogy muszlim féreg takarodj innen.

Pista70 2016.09.28. 13:09:00

Hegedűs István! Menj, nyugodtan! Ilyen katonákra nincs szükségünk.

Pista70 2016.09.28. 13:12:11

@KayD: A Halál Párt megint rizsázik.

Pista70 2016.09.28. 13:13:48

Amúgy meg ez az Erik már régen elhagyta az országot. Lehet, soha nem is volt itt.

Averie 2016.09.28. 13:19:29

@Muresan Viorel: EU-s kérdésről NEM LEHET népszavazást kiírni. Azt se tudod, miről beszélsz...

Shandye Vitéz 2016.09.28. 13:21:31

Én úgy gondolom, hogy aki úgy dönt, hogy elmenekül otthonról, mert nem képes a körülmények miatt ott élni, és egy másik ország élhetési lehetőséget ad neki, tessenek elfogadni, hogy regisztrálni kell, adózni kell, dolgozni kell, hogy a mi államvallásunk a katolikus (félreértés ne essék, részemről lehet muszlim, aki akar), és vannak saját hagyományaink, aminek vagy a részese lesz, vagy nem. Ha egy pont ellen lázadozik úgy, hogy mi befogadtuk, adunk munkahelyet és enni-innivalót, akkor menjen haza vissza, ahonnan jött.

levegőbuborék 2016.09.28. 13:35:05

Szűk látókörre utal azt hinni, hogy az emberek azért szavaznának nemmel, mert a kormány azt kéri, leginkább olyanra, aki csak azért csinál bármit, hogy ellenkezzen a hatalommal. A kérdés inkább az, hogy miért is akarják ezek az emberek, hogy betelepüljenek olyanok, akik láthatóan nem képesek beilleszkedni. Miért? (És igenis van különbség idegen és idegen között. Vagy mindegy, hogy Ewok vagy Alien?)
Azt pedig, hogy gyűlölködőnek, fideszesnek, vérmagyarnak nevezni azért valakit, mert nem úgy gondolkodik, ahogy ők, azt kikérem magamnak; én egyik sem vagyok, csak magyar!

Ácsné Éva 2016.09.28. 14:06:12

Orbán népe... büszke lehet rá. Csak úgy sugárzik a keresztény lelkület ezekből a hozzászólásokból.

Történelmi korrajz ez a komment halmaz a mai Magyarországról. Az Orbán kormány ördögi gyűlölet politikájáról, és a kommunikációs manipuláció döbbenetes hatékonyságáról. Van akit a hitleri rémuralom felvezető uszítására emlékeztet.

Az alábbi kommenttel viszont egyetértek:

KayD · kayd.blog.hu/

"Pontosan ugyanolyan mélyről előtörő ősi gyűlölet és embertelen aljasság ölt itt testet, mint ami az Iszlám Állam terroristáinak elméjét is vezérli. Ahogy a kommentekből is látszik, a gyűlölet- és félelemkeltő propaganda alig több mint egy év alatt gyakorlatilag egy (ál)keresztény fundamentalista szektát eredményezett, ahol az erkölcstelenség és az embertelenség lett az erkölcsös, fő mozgatóerő a hazaszeretetként címkézett, de valójában mélyen nemzetellenes ösztönalapú csoportlojalitás (az értékalapú patriotizmus helyett), prosperáló és békés együttélés helyett zsigeri gyűlölködés egymás ellen, és a nemzetrontó uralkodói kaszt hatalmának bebiztosítása. "

emberaneten 2016.09.28. 14:20:33

Kedves Ácsné Éva!

Orbán arab bankárok előtti kétszínűsége nem teszi okafogyottá a népszavazást és helytelenné a NEM-et!
Egy magas fizetésű menedzser az, aki itt világosan kifejti, hogy nem képes elviselni, ha 4 millió ember képviseli migránsügyben a társadalmi önvédelmet! Az ő dolga, és jobb is, ha az ilyenek elmennek.
Ön viszont acsargással rágalmazza a jogos véleményt indulatosa sarkosabban megfogalmazókat, de gondolt már arra, hogy mi mindent meg tesz egy szülő, ha gyermekét megfeyegetik és módja van a támadónak ártani?
Ön ítélkezik, mi keresztény, mi nem, de gondolkodjon el az okos és balga szűzek jézusi példabeszédén: a vőlegényre váró felkészült okos szűzek NEM adnak olajat a lámpásukba a felkészületlen balga szűzeknek! Márpedig aki több határon átlép illegálisan, pénzét erre teszi fel és még embercsempészeknek is tömi a zsebét ezzel, az bizony balga, ostoba és felelőtlen!
Ettől még az Orbán-kormányak komoly mulasztásai vannak a munkavállalók és közmunkások felé, de ezen nem az ön menekültpátyolgató álhumanizmusa fog segíteni, hanem Európa valódi önvédelme, a családalapítást már az európai alkalmazotti munkavállalással kezdve segítő politika.
Szégyellje magát.

aricsek 2016.09.28. 14:38:57

@Katamori: " Erik besokallt az agyatlan nyomorult hozzáállásotoktól." Már bocsánat, de ne sokalljon be! Aki ír egy ilyen posztot a népszavazás előtt 4 nappal, az ne csodálkozzon, hogy szétszedik.
Nincs azzal semmi baj, ha ő külföldre szeretne költözni, de ne gyártson ehhez ideológiát és ne takarózzon baromságokkal, de pláne ne mártírkodjon! :)

Pista70 2016.09.28. 14:49:28

Akkor alapítottam családot, amikor a legvadabb szocialista idők tomboltak. Akkor született az első gyerekünk, amikor egy nem túl magas jövedelmi szint fölött megvonták utánuk a családi pótlékot is, az adókedvezményt is. A nejem könyvtáros volt és a vasútnál. Amikor az apám megkérdezte, hogy mennyit keresünk ketten, s megmondtam, kiegészítette amennyivel tudta. Mégsem keseredtünk el se akkor, se azóta se. És nem tüntettünk ilyen, a gyávaságunkat bizonyító szólamokkal.

Pista70 2016.09.28. 14:51:28

@Ácsné Éva: Milyen "gyűlölet politika" az,tessék már megmondani, hogy a népképviseleti rendszerünkön keresztül ugyan mi döntsük már el, hogy kit engedünk be. Ezt magyarázza már meg valamelyik hivatásos rettegő!

Cristi Popovici 2016.09.28. 14:54:12

mi a faszom te fasz,rugjatok ki az arabokat ,a faszom nagyon nagy, jo utat

Cristi Popovici 2016.09.28. 14:56:31

az arabok nem azert mennek hogy dolgozzanak azer hogy basszanak meg bennunket

BMarcell 2016.09.28. 15:05:14

Segitek osszeszedni a repulojegyed arat ha mar most mesz!!!

ön itt áll 2016.09.28. 15:12:13

Miket olvasok minden liberális hozzászólótól:
"Beérett a gyűlölet kampány" MIVAAAAAN?? Vagyis, ha nincs ez a demagóg, populista orbán féle milliárd eltapsolás a kampányra, akkor én szeretném, ha:
1. Szomszédom lenne egy potenciális terrorista.
2. Szomszédom lenne egy olyan sötét középkori elméket valló kecskebaszó, aki alul öltözöttnek titulálva a fürdőruhában lubickoló lányomat és a feleségemet, késsel legyilkolja őket;
3. Üvöltözve fenyeget meg életveszélyesen, mert disznóhúst grillezek hétvégén.
4. Lenéz a keresztény vallásom miatt, holott ő full analfabéta
5. Kurvára nem érek rá felsorolni a többi 100 megtörtén eseményekre alapuló érvet, ami kitalációnak tűnhet, de nem az..

Nem bazmeg, nem szeretném.
Te is bazmeg Konczer, inkább állnál ki valami értelmesebb célért, amivel hasznára válsz a környezetednek, mondjuk, ne szemeteljünk vagy újítsunk fel kórházakat vagy valami ilyesmi. Ha amiatt húznál el, azt még megérteném.

Ácsné Éva 2016.09.28. 15:20:23

Félelmetes az a hangnem, amit megengedtek magatoknak.
A kereszténység nevében... ugye? Szánalmas.

Érdekes módon egyetlen gondolat sincs arról, hogy a mi "fejlett kultúránk" - a NATO és az oroszok bombázták porig a szíriai városokat. Azokért a halottakért, akik ezrével halnak - senki nem gyújt gyertyát. Egy gondolatotok sincs rájuk, mint ahogy azokra a gyerekekre sem, akik bombázások, lövöldözések közepette, rettegésben élik napjaikat.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.09.28. 15:26:51

Tegyük fel azt a hipotetikus kérdést, hogy mi történik Európával, ha mondjuk egymilliárd bevándorlót befogad?
A válasz az, hogy az őshonos kultúra eltűnik, és a bevándorlóké lesz a mainstream.
Tudom, nincs szó egymilliárdról.

De válasszuk ki svédországot. A 80-as években nulla volt a muzulmán bevándorlók aránya. De az elmúlt 15-20 évben a folyamatos bevándorlás miatt ma a lakosság hatoda muszlim bevándorló. Ha figyelembe vesszük, hogy szaporább népség, pár évtized és a muzulmánok lesznek többségben.

Tehát én mint liberális ellenzem az antiliberális muszlimok beáramlását.

Soós István81 2016.09.28. 15:54:31

Ha tudnék 2 szavazattal járulnék hozzá a távozásodhoz Te igaz magyar! Gyűlöletpropaganda?? Nekem most lett elég. Eddig nem kommenteltem ilyen dolgokhoz, de 2 kérdést feltennék te borzadály...

1. A Ti oldalatok fröcsögése nem gyűlöletkeltés te szerencsétlen? Mert sztem bőven kimeríti a fogalmát..
2. Ha vmelyik barátod vagy hozzátartozód épp Nizzában ünnepelt volna a tömegben vagy Párizsban lett volna a koncerten AKKOR AMIKOR, abban az esetben is igennel szavaznál te büdös gyökér?

Ezeket gondold át, de mielőtt belekezdenél szedd a sátorfádat és takarodj innen!!!

István Szenyán 2016.09.28. 16:12:51

Dr Konczer Erik!

Én 2 éve már elhagytam az országot az olyan emberek miatt, mint amilyen te vagy például. Mert nem akartam olyan országban élni, ahol az emberek olyan megosztottak és birka módjára irányíthatóak amire nagyszerű példa vagy. Ezalatt azt értem, hogy a politikáról annyi fogalmuk van amennyit az index( ez a pénzért mindenkit kielégítő szennylap) eléjük rak minden nap a facebookon és nem több. A tájékozódáshoz lusta hiszékeny emberekkel van tele az ország, akik mèg ráadásul világba is kürtölik a mutáns világnézeteiket! Ezért van az, hogy mindenkit rasszistának gondolsz, aki a hazáját próbálja védeni, mert most ha nem tudnád épp azon vannak a tulajdonosaink, (nem a politikusaink, hanem azok akik őket birtokolják. Azok akik az ep bizotsàgába beültették az általuk alkalmasnak tartott embereiket, hogy lenyomják mindenki torkán a liberális taknyot: a nemzeti szuveniritás, és önrendelkezéshez való jogainkat teljesen elvéve, a TTIP - vel karöltve ! ) Ezek az emberek irányítják a médiát és öntik feneketlen számra a fost a hiszékeny agyakba. Hogy a nacionalizmus veszelyes, hogy mindenki egyenlő, a melegeknek karneválozni kell minden héten valahol, a vallást az, értékrendet szép csendben háttérbe szorító, az emberek identitás tudatát felzabáló megosztó módszerekkel szépen lassan és TUDATOSAN, KITERVELTEN haladnak lépésről lépésre azon az úton ami ahoz vezet, hogy egységesen az egész világot egy maroknyi ember korlátlanul kihasználhasson. Kicsit ki kellett kanyarodnom ide, csak, hogy teljes legyen a kép, mert aki nem látja át ezeket a folyamatokat, az nem érti meg, azt sem, hogy a migránsok nem menekültek, hanem tervszerűen lettek ránkszabadítva, hogy elgyengítsék európát gazdaságilag, demográfiailag, hogy ne maradjon itt semmi olyan amire azt lehet mondani, hogy helyre lehet állítani. Mert amelyik országot egyszer felhigítják az már soha nem lesz a régi! Így majd kialakul egy színes ember massza amire már nem lehet azt mondani, hogy ez itt franciaország, ez meg itt németország.. Mert ehez semmi köze nem lesz pár év mulva! Kinek jó ez? Tesszük fel a kérdést. ? Mondjuk azoknak akik minden gazdasági fórumon hangoztatják, hogy túl jól élünk, sokat fogyasztunk? Nincs növekedés. Nől a munkanelküliség. Mégis mi lesz azokkal az országokkal ahová betszi millio szám képzetlen munkaerő a lábát??? Tegyük fel jó esetben hajlandóak is dolgozni, és nem csak a szociális hálón csüngnek. A béreket drasztikusan csökkenteni kell! Így már kapizsgálod kiknek jó ez? Nézzük meg más szemszögből is. Hol voltak a migrók amikor irakot meg afganisztánt bombázták porig? Akkor mièrt nem jöttek? Miért csak most jönnek? A valaszt magadtól is megtalálod mostmár.

Tehát én is elhagytam az országot, mert nem láttam értelmét, hogy miközben szépen elmúlik a fiatalságom abban bízok, hogy a helyzet majd egyszer jobb lesz otthon. Hát ezt nem vártam meg! Nem akartam idősen ráeszmélni arra, hogy az emberek még mindig a fideszre szevaznak, hogy Gyurcsányék még mindig a parlamentben vannak és nem a börtönben. Nem! Nem vártam meg mindezt. Mert a szavazások mindig jól mutatják mennyi a fasz az országban! És ez így lesz most is! Lefogadom nem mennek el kellő számban. Mert a nagyrésze lusta, közönyös lesz ahogy a választásoknál is tapasztalható. A maradék része elmegy szavazni, a többség nem megosztott a kérdésben ezekből szerencsére, ez egyértelmű, csak van egy pár olyan csótány mint te vagy, akik még a maradékot is megakarják osztani. De esküszöm ha talán még is sikerül az embereknek végre egyirányba nézni és nem akkor amikor már késő hanem most még időben, és ha a fideszt is egyszer így leváltja a jobbik, akkor helyet cserèlek veled! Én haza megyek, te meg kijöhetsz rettegni tőlünk! Rettegni a változástól, ami vegre végbe megy majd az országban minden szinten! De addig is inkább itt bizakodom 3x annyi fizetésért, mint otthon!

Még egy pár dolog:

A muzulmánok nem emberek! És nem is lesznek! Mert nézz rájuk, 1000 év alatt semmit nem változtak, és nem is fognak! Mert a korán kimossa az agyukat! Olvass többet arról mi történik európában ott ahol ezek sokan vannak! Levagy maradva ezen a téren is nem gyengén!

Azon a téren is levagy maradva, hogy a Pápa le lett cserélve egy szabadkőműves értékrendet hirdető pápára! Egy olyan pápára, akinek az a feladata, hogy a személyévvel is segítse ezt a folyamatot amiről írtam a fentiekben!

Na ennyi

László Dora 2016.09.28. 16:18:09

A hozzá szólásokat olvasva ekkora sötétséget még teljes napfogyatkozáskor sem lattam

emberaneten 2016.09.28. 16:18:15

Kedves Ácsé Éva!

Látom, egy gondolata sincs arról, amit írtam. Ennyire vállal közösséget Európa népeivel.
Nekem viszont van gondolatom, érvem és tények mindarról, amit ön itt összehordott.
Szíria: egyrészt a migránsok még 15 %-a sem szíriai, másrészt ön is elismeri, hogy a szíriai háborút a NATO és Oroszország beavatkozása okozta - előbbiek, az USA felelős a terrorkalifátus megerősödéséért is, teszem hozzá. Ebből következik, hogy a megoldás a háborús héják megfékezése, a valódi menekültek - Európához érve a migránsok töredéke - kibocsátó országaiban élhető társadalmi viszonyok segítése, nem a tömeges invázió. Ez a világ szegénységének problémáját nem oldja meg, mert mélyszegénységben több mint 1 milliárdan élnek világviszonylatban, másrészt a bevándorlók többsége nem akar vagy nem tud integrálódni, európai értelemben véve dolgozni.
Ha Európa elfoglalása ezzel a - migránsk általi - népesedési agresszióval (dalai láma kifejezése) bekövetkezik, nem lesz a térségben vallási és kulturális konfliktusokat mérséklő régió, ellenkezőleg, Európából még több szélsőséges fogja elárasztani földrészünk és a Közel-Kelet városait.
Ön a balga "érvei"-vel ezeket az aljas erőket segíti.
Szégyellje magát.
Kishantos: ön mint a kifizetéseket illetően igencsak nem példás "minta"-gazdaság egyik főszervezője, érintettsége révén támad most az álhumanizmussal. Ön közösségi fórumokon rendszeresen összekeverte a bérleményt a tulajdonnal, a dán népfőiskoláról amellyel szerződésben álltak, kiderült, hogy legkevesebbet éppen a gazdálkodással foglalkoztak, sokkal inkább humbugtárgyakkal mint dráma vagy demkráciaismeretek, továbbá több forrás szerint kommunista pártállami szálakon keresztül szerezték a gazdaság központjaként működő ingatlant is.
Szálljon magába. Önnek nincs erkölcsi alapja sem prédikálni, főleg nem rágalmazni!!

ön itt áll 2016.09.28. 16:44:23

@László Dora: nem sikerült helyesen írnod, apropó sötétség..

1ghost 2016.09.28. 16:48:58

@István Szenyán: "Azok akik az ep bizotsàgába beültették az általuk alkalmasnak tartott embereiket, hogy lenyomják mindenki torkán a liberális taknyot"

Hét téged meg mi a fasszal csalogattak le a fáról?

Ez az összeesküvéses cuccot a kommunistáktól is hallhattuk 40 évig, a rohadt imperialisták ugyi, de ti ócska fidesz bolsevikok nem tudnátok valami újat kitalálni?

Pista70 2016.09.28. 16:57:09

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Ezt a józan gondolkodást illetik nálunk évtizedek óta nacionalizmussal, rasszizmussal és egyebekkel.

Pista70 2016.09.28. 16:59:42

@Ácsné Éva: Afrikából is tízezrek tódulnak befelé havonta. Őket ki bombázta le? Ja! Hogy átlagban van hét-nyolc gyerekük a szűkös anyagi alapra és nem ennek szélesítésén dolgoznak, kutatással, fejlesztésekkel, munkával? Bagatell.

Ácsné Éva 2016.09.28. 17:09:20

emberaneten!

Lelepleződtél...
Ennyi hülyeséget, rágalmat már rég olvastam... ismerem a forrásukat.

Most már biztos, hogy itt fizetett kommentelők osztják a kormányzati igazságokat. Ez azért jó hír, mert akkor mégsincs ennyi acsarkodó, gyűlölködő, véleményük miatt másokat borzasztóbbnál borzasztóbb jelzőkkel illető ember Magyarországon.

Azért hiteltelen minden, amit írtok, mert épp csak a lényeget nem említitek: nol.hu/kulfold/az-eddigi-legnagyobb-bombazas-utan-keszult-a-sziriai-haboru-ujabb-ikonikus-fotoja-1633617

Ha ott élnétek, ti is menekülnétek...

pinaszaggató · http://cams.rocks 2016.09.28. 17:12:43

Okes, szevasz!Javaslom Molembeeket esetleg London egyik "sokszinu" gettojat, pl Brixton vagy Hackney.
Malmo vagy Parizs St. German is jo hely ek am!
Szerintem egy het utan rohannal haza a budai villadba, hulyegyerek :D

BloodSteel 2016.09.28. 17:32:00

éppen ideje... pakolj és indulj

haldyr 2016.09.28. 18:14:53

Kérlek amikor elhagyod az országot egy két muszlimot is vigyél magaddal ... köszi !

Babetty 2016.09.28. 19:14:19

Kedves Erik! Ahhoz, hogy elhagyd Magyarországot nem kell a nép jóváhagyása. Szabad ember vagy szabad akarattal!! Ja egyébként a történelem ismétli önmagá!!! Mint mindig!!! Nézz utána mit csináltak a muzulmánok pár évszázada, csak akkor Európa összefogott és visszatoloncolta őket!!!! Az hogy nincs családod ez nem jogosít fel arra,hogy a többit rettegésben,vagy megcsonkítsad csak azért,mert te másként gondolkodsz. Csak egy kicsit nézz körbe a nagy világban mit követtek el a migránsok!!! Vagy elég ha közel keleti harcokban azt láttuk,hogy ártatlannak tűnő gyerekek felfegyverkezve szálltak szembe az ellenségnek hitt katonákra!!! Nem féltek használni a fegyvert. Most sincs másképp. Egyik mizulmán se ártatlan. Pl.: Honnan van pénzük??? Elárulom!! Ez a fizetségük a terrorért!! Ők erre esküdtek fel!! Tönkre tenni Európát!!! Köszi Erik de én nyugodtan szeretnék élni a családommal!!!

Babetty 2016.09.28. 19:17:31

@László Dora: hál'istennek napfogyatkozáskor nincs annyira sötétség. Csak részleges!!!

para_noir 2016.09.28. 19:21:53

Menj, menj, menj a picsába, ne gyűjts hozzá lájkokat, csak indulj.

Street Futurist 2016.09.28. 19:31:20

Csak ne Angliába gyere, az ilyen gyurcsánybuzi lúzerekre itt sincs szükség.

BETYAR 2016.09.28. 19:34:02

MAGYAR-NÉPMESE!!!:KISMALAC ÉS A FARKASOK.....,TANULSÁGOS!

adt 2016.09.28. 19:38:50

Nagyon korlatolt vagy oreg!
A gyuloletkeltes, es az idegengyulolet eppen azert erosodik Europaban, mert nem kerdeztek meg az embereket akarnak-e muszlimokkal elni, akrajak-e eltartani oket minden szo nelkul es akarjak-e hogy olyan emberekkel kelljen elniuk, akik keptelenek az asszimilalodasra! Eppen Merkel es idiota tarsai azok akik frankon megagyaztak ujra a nacizmusnak, csak meg teljesen nem tartunk ott! Akkor fogunk ha ez igy megy tovabb, es egy ido utan az europai lakossagnak elfogy a turelme!!!

emberaneten 2016.09.28. 19:44:00

Az Erik-féle, Ácsné-féle álhumánusknak egy kis szemfelnyitogató ismerethalmaz - megjegyzem, az általam itt idézett előadást évekkel korábban felfedeztem, mint a Fidesz-kormány, amely csak idé harapott rá:

www.youtube.com/watch?v=WSNG9XLByIo

Jellemző hogy említettek egyike érvek helyett csupán fizetett-kommentelőzni tud és háborús fotóval jön, mintha ez bármit is cáfolna az általam fentebb leírtakból.
Szánalmas.

staccato 2016.09.28. 19:44:32

....hmmmm, fiatal korod ellenére, túlon túl Te barom állat vagy fiacskám, ülj le egyes!!

Magyari Attila 2016.09.28. 19:46:07

Olvasva a kommenteket, megnyugodtam, es egyre biztosabb vagyok abban, hogy ervenyes lesz a referendum, termeszetesen a "nem"- ek gyozelmevel. Dr. Konczernek azt ajanlom, hogy amikor koltozik, meg vegyen magaval nehanyat az elvtarsaibol.

Andris001 2016.09.28. 20:15:09

Már most mehetsz az isten f@szára!! Amúgy meg nyitunk megint táborokat mint a 40-es években...

ht33b7 2016.09.28. 20:32:22

Ki is vagy te valójában? Hol is tengeted az életed? Mivel is foglalkozol? Dr Konczer Erik, ez valódi név? Fasza kis propaganda csatornád van baszod! Magadtól írod a szöveged vagy diktálják az elv-társaid? Kibaszottul átlátszó ez manapság már, megír megoszt befolyásol. Felsőfokon tanítják hogy kell ezt csinálni. A sok hülye meg 277 kommentben egymást savazza. Gratulálok mindőtöknek baszod!

Geog 2016.09.28. 20:38:57

Cső Sok szerencsét, nem fogsz hiányozni :D

István Varga 6279 2016.09.28. 21:14:16

Takarodj innen te mocsok migránspárti förmedvény! A Gulágon már várnak nagy szeretettel,vagy az egyik szappant gyártó üzem vár rád,mert a szappan az mindig hiány ZSIDÓKUTYA!

Kiss Andor 2016.09.28. 22:01:30

Haver, ezt hívják olcsó érzelmi zsarolásnak. A két éves gyerek is így zsarolja a szüleit, úgyhogy ha majd nem írunk, ne válaszolj!

b2b2 2016.09.28. 22:25:55

Ezt a buzeránst...remélem Kölnbe mész a buzik közé.

Katalin Besze 2016.09.28. 23:10:56

Hajrá......esetleg javasolnám azt az utat, amit már jól kijártak idefelé. Meglátjuk, ott mennyire működik a minden ember egyenlő elve.

Lajos Csehszakal 2016.09.28. 23:23:17

Ha neked ugy jo Isten hirevel .
Annyit azert tegyel meg ,koltozzel be Nyugat-Europai nagyvarosaba ahol van "no go zone" erezd magad jol sok szerencset kivanok neked

tollas 2016.09.28. 23:44:06

Jó utat! (nem kéne megvárni a 2018-at, ha gyűlöletet kelt benned a népszavazás)

Zsolt Borsányi 2016.09.28. 23:59:28

Ha elmész, legalább testközelből látod be, hogy mi az igazság.

Batkaa 2016.09.29. 00:33:20

Igazi kis aljas szemétláda vagy.
Ott a hazád, ahol telerakod a hasadat? Az ilyen úgyis lelép előbb-utóbb, de persze az itthon élni akaróknak még ideszarnál egy nagy adag idegen kultúrájú bevándorlót. (Mert ugye nincs kétségünk felőle, hogy "átmenetileg" az ezer után majd tíz-, meg százezrek jönnek, voltak már itt ilyen "ideiglenesek"...)
Mindenki éljen a saját hazájában. A saját életterében az iszlám egy tiszteletreméltó társadalomszervező erő. De nekünk semmi közünk hozzá és senki sem kötelezhet rá, hogy önként helyet adjunk egy ilyen agresszívan terjeszkedő elemnek.
Ez itt a fehér és keresztény gyökerű Európa és az is marad, legalább a keleti fele, mert az itteni népek nem gyarmatosítottak, nem bombáztak szét más kontinensen lévő országokat, ezért nem kötelezhetők rá, hogy eltakarítsák a sittet a felelősök után!
Úgyhogy húzz el nyugodtan, ahova akarsz. Menj mondjuk Malmöbe, ott együtt élhetsz a kis kedvenceiddel, vagy akárhol nyugat felé, majd jönnek helyetted franciák, németek, hollandok, akiknek meg már azzal van tele a töke, amit importálni akarsz ide nekünk - és EZEK a bevándorlók bizony magyarok lesznek egy generáción belül - helyetted is.

Batkaa 2016.09.29. 00:50:14

@Ácsné Éva: miről tetszik beszélni, kezicsókolom? Muszlim belháború zajlik Szíriában, amibe a nagyhatalmak a saját szájuk íze szerint beleavatkoznak. Mennyiben felelős bármiért is Magyarország vagy bármelyik szomszédunk? Mi közünk van az egészhez? Miért akarják mégis velünk kifizettetni a számlát?
Miért nem az érintettek viselik a következményeket? Szaúd-Arábia a világ egyik leggazdagabb országa, hány szír menekültet fogad be?
Ez egy álhumánus okoskodás, aminek a célja idegen kultúrájú, nem asszimilálódó, nem beilleszkedő, agresszívan növekvő, tájidegen kisebbséget beültetni minden európai országba.
Ezek aztán főszabály szerint ballib pártokra szoktak szavazni (mivel emezek jól kiszolgálják őket). Milyen érdekes...

2016.09.29. 00:57:53

@Ácsné Éva:

Hány szír jön? Csak úgy kérdem, mert azok 99 százaléka, akik eddig jöttek, NEM szírek. Csak szólok.

Van itt kb. 30 különböző országból mindenki, de még a szénfekete is eldobálja a papírjait, szírnek vallja magát, mikor azt hallja, hogy azoknak simább a bejutás, csak hogy Merkel Muttival szelfizhessen.

Ön szerint az a rengeteg arab, és néger mégis hol szír? Megnzte a DNS-üket is, jól? Jó reggelt. Tessék nekem előszámolni a szíreket ide.

kocso81 2016.09.29. 01:11:26

Ide telepítenek 1294 embert erőszakkal akik eszük ágában sem vágynak ide. Biztos hasznos tagok lesznek nálunk,akiket az unió náci módjára deportál jobbra és balra közösség minden szegletébe. Ez ám kibaszott emberi oldal,megkérdeznéd őket lehet nem éreznék ebben az emberi egyenlőséget. Lehet arcoskodni ki náci, aki igent mond a deportálásra az biztosan az.

Kertész Attila 2016.09.29. 02:38:16

Már rég el kellett volna húznod!

Maci75 2016.09.29. 05:47:55

Csomagolj és takarodj! Olyan hülye vagy, hogy nem magyarázom meg miért. Jó útat!

Maci75 2016.09.29. 05:49:23

...utat...Csak felidegesítettél.

Gábor Zéta 2016.09.29. 07:35:09

Húzzál már ma.Szégyellem hogy komáromi vagy.

Bitskey Tamás 2016.09.29. 07:43:37

Én is nemmel szavazok, de szeretnék pár dolgot tisztázni.
Nem gyűlölök senkit. A zsidógyűlöletet mindig is egy abszurd dolognak tartottam. Liberális vagyok, és támogatom a lembók (LMB) házasságát. Nem vagyok keresztény, nincs vallásom. Nem zavar a "fajok" keveredése, nem gondolom, hogy a bőrszínt annyira őrizgetni kellene. Nem befolyásol, és nem is érdekel, hogy Orbán Viktort mi vezérli, amikor a NEMre buzdít. Magamtól jutottam erre a véleményre. Európa hibás politikája ellen szavazok, azért, hogy a félmilliárd európai polgár is bátrabban elmondhassa a véleményét, mert annak van hatása. Nem zúdítunk össze ész nélkül gyökeresen eltérő kultúrájú társadalmakat, mint ahogy a kénsavat sem löttyintéses módszerrel vegyítjük a vízzel.
Ez az én gondolatom, nem a gyűlölet.

Tiberius von Kaltendorf 2016.09.29. 09:02:58

Ki a K. anyád tart itt! Menj a büdös p....ba te hülye buzi!

Ma Baker 2016.09.29. 09:14:37

Mocskos DK tag Gyurcsányista ex MSZP-s! Már most elkezdhetsz csomagolni, a szavazásra úgysem jössz!

aristo.pestisracok.hu/ohatatlan-vesztesegeink/

Döngölő László 2016.09.29. 10:00:40

Ne vedd a szívedre! Nem veled van probléma, ezért a kialakult helyzetért biztos velünk Magyarokkal van baj hogy nem engedünk be minden jött ment megbolondult fanatikus bevándorlót!! De ha úgy döntesz hogy mész vidd magaddal a többieket is javaslom Észak Koreat! Ott biztosan tárt karokkal várnak!

cote d\\\'azur 2016.09.29. 10:22:48

En olyan orszagban elek ahol mar varosokat foglaltak el a muzlinok, ahol mar teljesen elveszitettek identitasukat, ahol vasarnaponkent az utcakon tartjak az istentiszteletuket azokat lezarva es se a kormany, sem a rendorseg nem tudd tenni semmit, mert felnek, ahol fiatal lanyokat vetnek( jobbik esetben) meg mert eppen nincsennek ugy feloltozve ahogy azt az iszlam koveleli.... es meg folytathatnam. Ezek az emberek nem tisztelik azon orszagokat sem polgarait ahol emberi torvenyek uralkodnak, ok csak a Sharia torvenyeben hisznek vagyis a Koranban! Minden fiatal es idos a gyermekei, unokai erdekeben gondolja meg mire szavaz a jovo erdekeben,itt Magyarorszag a tet, a gyermekeink jovoje, a kulturank. A haborut meg ott kell megoldani ahol problema van ezt a vilag nagyvezeto orszagainak kell eldonteni.

metal · http://electric.blog.hu 2016.09.29. 10:29:17

Egy újabb bérrettegő, nácizós, diktatúrázós poszt.

zsolt.simon28 2016.09.29. 10:59:40

Huzz a gecibe te gyökèr. Majd ha lessz egy lànyod ès őt fogja a sok gennyes migràns molesztàlni majd megvàltozna a vèlemènyed

Elizabeth72 2016.09.29. 11:43:53

Kedves Blogger!
Egy 16 honapos megszakitassal 2009 ota elek kulfoldon, Angliaban. Nincs egy honapja, hogy egy olyan helyrol koltoztem el , ahol egy hazban 12 csalad elt, kozuluk mi voltunk az egyetlen feher csalad. A nyaron lett 5 eves a kisfiam, csak hogy legyen fogalmad a korulmenyekrol. A tobbi csalad, Azsiabol, Pakisztanbol, Afrikabol jott ide. Nem most, kb amikor en, mert mindnek menekulnie kellett kulonbozo haboruk elol.
Ezek az emberek viszont folyamatosan bantalmaztak engem, a kisfiam es idos edesanyamat is. 3-4 tomott oldalon keresztul tudnam csak leirni, miket is kaptunk a szomszedoktol, akik nem csak igenytelenek, hanem kifejezetten rosszindulatuan viszonyulnak a feher boru emberekhez. A gyerekeiket nem nevelik rendesen, es ahogy irtam, lenne boven mit irjak roluk. A sajat boromon tapaszralva, mikozben tolem ezek az emberek csak jot kaptak! Azon a napon dontottunk, hogy elkoltozunk, amikor remego kezekkel ultunk az asztalnal anyammal, nem birtuk a kisfiamat visszatartani ezekbol a csaladokbol jovo gyerekektol, es csak ment veluk jatszani. A jatek lenyege az volt ahogy magyaeaztak neki, hogy mindenki utheti es rugdoshatja ot es ez nagyon jo dolog! Es a fiam kiment, es nevetett veluk, mikozben ot rugdostak, utottek elszedtek a jatekait, etelt koveteltek tole, o meg boldogan vitte ki a neki szant gyumolcsot, csipszet, csokit.... Ugy koltoztem el kedves blogger, hogy a hazat sem lattam elotte amibe koltoztem, csak menni akartam, hogy vedjem a csaladom!
Azok az emberek akik onnan menekulnek, egyszerubben tudnanak atmenni valamelyik mellettuk levo, kulturalisan hasonlo orszagba, de ok nem a haboruk elol menekulnek.
Alkalmazkodni sosem fognak! Dolgozni se nagyon, viszont azt a latvanyt mindig megkaphatod majd, hogy leneznek, mosolyogbak a szemedbe a hatad mogul pedig beledszurnak egy kest. Nem a hatadba csak,hanem epp ahol ernek. Igy menjel szavazni. Es ne akarj senkit manipulalni.

pussmaci 2016.09.29. 12:45:08

Akkor itt egy "NEM" tőlem is.
NEM!

helyi.lakos 2016.09.29. 18:37:19

Szedd össze a csapatodat, és már lehet is indulni!!! :)

pzolika95 2016.09.29. 18:43:37

Erik, jártál már kisebb falvakban, kisebb települések buszmegállójában? esetleg olyan suliba ahova mindent jött mentet felvesznek? rettegtél már éjjel a buszra várva, hogy na most melyik cigány gyerek akarja a telefonodat? nem fosnál be ha azt olvasnád a hírlapban, hogy a szomszéd faluban 2 ezer forint miatt fejszével majdnem megölt egy idős nénit egy cigány gyerek? még tudnám sorolni napokig ezeket a dolgokat, amik megtörténtek velem! Tudom hogy migránsokról van szó, de nem hiszem hogy sokkal jobbak a cigányoknál...sőt... és nem a Fidesz miatt szavazok NEM-el! hanem pont az itt leírtak végett. nem is vagyok fideszes, választásokon nem rájuk fogok szavazni! egyébként én is tervezem a közel jövőben elhagyni az országot munka ügyben. de majd a távolabbi jövőben itt szeretnék családot alapítani. reménykedek benne hogy nem egy olyan országban kell majd ezt tennem, ahol majd rettegnie kell a családomnak!

Nem mondom hogy minden migráns rossz ember, de elég csak pár darab agyhalott jövevény, és akár emberek millióit károsíthatja. ERIK ha neked megér annyit, hogy esetlegesen pár ember meghaljon, mert netán egy kis bomba felrobban valami forgalmas helyen. akkor hajrá!! én nem akarok kockáztatni. így is elég szarba van az ország...ha bejönnek akkor meg főleg abban lesz. mert nem fog tudni az összes migráns egyből munkába állni (bár kétlem hogy dolgozni akarnának) és addig kurva sok pénzbe lenne ez az országnak.

2016.09.29. 18:44:52

- akkor fogj pár muszlim gyereket és neveld fel!
- ezek az emberek nem az életükért futnak, mert akkor az első békés országban megállnánk nagy lihegve és hálát adnának az égnek, hogy élnek. Nem, ezek az emberek kifejezetten és kizárólagosan fejlett, jóléti államokba mennének! És nem a hivatalos úton, pedig úgy simán mehetnének és már régen letelepedhettek volna (ahogy Te is fogsz)! Ezek az emberek nem így mennek, hanem szökve, rejtőzködve, hamis neveket bediktálva stb.
- Józan ésszel NEM lenne a helyes válasz. Viszont akkor a jelen diktatúra mellé állsz, ami megint csak nem jó. Tehát egy érvénytelen szavazat leadása után majd a Magyar ember kézbe veszi sorsát - remélhetőleg - és pártfüggetlenül akadályozza meg a gazdasági menekültek (és még finom voltam) beáramlását, áthaladását!

Baysixxl 2016.09.29. 18:59:26

Akkor igyekezz hogy elérd a vonatot, csak kifelé vedd meg a jegyed és lehetőleg soha ne is gyere vissza, tudok neked egy állást is Brüsszelben, Juncker komornyikot keres, egyetlen elvárás : faszt és segget kell tudni csókolni !

400volt.hu 2016.09.29. 19:12:42

2 millió ember dolgozik 10 millióra, emellé még hány állatot kéne ide telepíteni? Amerika hány menekültet fogadott be eddíg, a gazdag arab országok hányat? Az egész háborús konfigtust a Nyugat generálja, és most bomlasztaná az európai kúltúrát is. "Minden ember egyenlő" Ez baromság, a kommunizmus eszmélye, ami megvalósíthatlan... Nem egyenlő a jómódban élő dolgos tanult ember, a minden nap a kocsmában üldögélő alkoholistával. Az európai sem egyenlő a kecskebaszó tróger, koszos buta, lusta muzulmánnal.

Reichart Kornél 2016.09.29. 19:30:34

Kedves LÖPÖ Toronydaru kezelő vagyok nem filozófus. Nem az én tisztem definiálni egy szót, egy eszmét.Ki beszél erőszakos betelepítésről?? Estleg orbán ,de ezt így konkrétan ő se mondta soha. Nyilván ön is pontosan tudja hogy az EU parlament döntését orbán is aláírta. És nyilván arról is hallott hogy immáron nem kötelező senkit sem befogadni. Azt írja "Ezt, a (hamis) liberális, utasítást végrehajtó, a jelenlegi migrációt (erőszakos betelepítést) támogató nagyszerű humanisták sértették meg! ""Majd Budaházival példálozik. Kik ítélték el budaházi? A nagyszerű humanisták, vagy orbán lepusztított bírósága?? Továbbá azt is írja hogy "Országba érkezett migráns ezrek megbénították a Keleti pályaudvar (Nemzetközi járatokat felfüggesztették HÁROM NAPRA), a Rákóczi út, az Erzsébet híd, az M7-M1 autópálya közös szakasza, az M1 autópálya teljes hosszának (gyalogos vonulás) MŰKÖDÉSÉT (ezek mind közérdekű üzemek!).
Eljárás senki ellen nem indult, még a "hangadók" ellen sem!"" Ön szerint a migránsok idióták hogy itt akarnának letelepedni?? Miért is voltak itt napokig?? Mert orbán így akarta.Pontosan ez volt a cél. Hogy ne tudjanak tovább menni. Így aztán elindultak gyalog. Nem is értem hogy miért nem az piszkálja a gondolatait hogy a navos Horváth András gyakorlatilag leleplezett egy többezer milliárdos adócsalást. Tudomásom szerint itt sem ítéltek el senkit.

Reichart Kornél 2016.09.29. 19:33:54

@Muresan Viorel: Dear Sir !! Válaszoljon kérem arra kérdésre hogy a boltbezárásról szóló alapvető jogunkat miért akadályozták meg kétajtós szekrények?? Várom a választ :-)

Ilona Magyar 2016.09.29. 19:36:28

Szerintem kezdhetsz csomagolni dr. K.E.!! Meg lesz az 4 millió +1 szavazat, győzni fog a józan ész. Én sem szeretem Orbánt, és az sem érdekel, ha ez a népszavazás most az ablakon kidobott pénz, de inkább biztosítsuk be magunkat duplán, hogy ne toloncolhassanak ide hozzánk muszlim hordákat és más primitív bagázsokat. Kösz, de van családom, barátaim féltem őket, rémisztő hogy válogatás nélkül mindenkit megerőszakolnak, 70-80 éves idős asszonyokat is , és mai hír, hogy 8 éves kislányt erőszakolt meg egy rohadék migráns Németországban. És képzeld, én nem akarok olyan országban élni, ahol olyan "emberek" élnek körülöttem akik a nőkre nem emberként tekintenek, ahol a férfiaknak mindenre van joga, a nőknek meg semmire sem. Hány fotót is láttunk az ide betörő migránsokról, hogy a nők mezitláb kullogtak a férfiak mögött 2-3 csomagot és legalább 2 gyereket cipelve, míg a férfiak zsebre dugott kézzel Nike cipőben ballagtak ? És kösz de nincs szükségem olyan "kultúrára" ahol pedofíl módon kislányokat kényszerítenek hozzá aggastyánokhoz, és ahol a nemi erőszak után az áldozatot kövezik meg, mert nőként csakis ő lehetett a hibás. Egy kicsit kulturálódhatnál, hogy milyen kemény az élet ezeknél : www.libri.hu/konyv/jean_sasson.a-fatyol-mogott.html (Vagyis inkább csak a a férfiaknak van élete, a nőknek egyáltalán nincs. Az nem hiszem, hogy életnek nevezhető, hogy még azért is küzdeni kell, hogy a sült krumplit be tudd szuszakolni a szádba, a burka alá...) Olvastam a könyvet, hát nem egy könnyű elalvás előtti olvasmány. És ez még a viszonylag felvilágosultabb Szaúd-Arábiáról szól, akkor milyen durva lehet a többi ország, ahol még begyepesedettebben vallásosak. Szóval hajrá, és kellemes létezést Londonban, remélem lesz majd sok , szép színes szomszédod! Hidd el ismerem őket, számos ázsiai (főleg indiai kollégám van) cseppet sem rajongok értük, mivel már megismertem őket....

Mekki 2016.09.29. 19:37:39

A szirek meg a többi menekült jöhet zárt karokkal várjátok. Adni kell neki házat földet meg a lányaitokat is had gyalázzák ! A határon tuli magyarokat ezelött pár évvel nem akartátok ennyire !! Hazaáruló mocsok banda!!!!

Reichart Kornél 2016.09.29. 19:46:07

@DoverDexter: Ide sem akarnak jönni. Kedves együgyü barátom te tényleg azt hiszed hogyha orbánt erősíted a szavazatoddal akkor megvédted a családod??Viktorkád már régen kifosztotta az ország háromnegyedét.És most bebeszéli neked hogy meg kell védeni a becsületesen dolgozó kisembert. JA...JA lányaink meg asszonyaink.......... :-) :-) meg a családunk. Ideraknának 1200 menekültet és ti ezen recskáztok már egyy éve, miközben másfél millió ember már lelépett innen épp úgy ahogy ezt a menekültek teszik.

Mekki 2016.09.29. 19:53:42

Lehet hogy együgyü vagyok akkor magyarázd már el nekem hogy a drága nagyrabecsült gyurcsány kormány mi a f.szt tett ezért a népért. Nyomorba döntötte a tömegbe lövetett ez nem számit?

Attila Tóth 2 2016.09.29. 20:22:42

ne várj addig jobban járunk mi is és te is , a kutya fa..nak sem fogsz hiányozni!

Muresan Viorel 2016.09.30. 00:36:07

@Averie: Lehet kiirni népszavazást EU kérdésről is, még akkor is ha a mostani nem EU-s kérdés. Az angolok pontosan az EU-s kérdésüket vitték népszavazásra. Egy szabad és demokratikus országban bármiről meg lehet szavaztatni a népet!

Reichart Kornél 2016.09.30. 06:00:03

@Mekki: Lehetséges.....? Te tényleg nem látod a nyilvánvaló párhuzamokat a fidesz 2006 puccskisérlete és a mostani undorító erőszakos kampánya között? Mára már mindenki pontosan tudja hogy akik a tv székháznál gyujtogattak azok a kubatov foci ultrái voltak. Fizettek nekik !! Volt ilyen azelött magyar országon? Ugyan mit kellett volna tenni a rendőröknek amikor valakik gyujtogatnak, Egyébként gyurcsány ügyben egyetértünk. Nála is folyamatosan dübörgött a gazdaság. Visszatérve a népszavazásra meg a hülyék által szajkozott "asszonyaink és lányaink" szüzességére, amit majd a migráncsok fognak elvenni. Ugye te is hallotál arról a történetről egy gyerek otthonban a nevelők a rájuk bízott kiszolgáltatott gyerekeket zsarolták. Csak akkor kaptak enni ha leszopják a nevelőbácsikat. Nem különös hogy nem jelent meg a terrorelhárító kommandó?? Ők csak akkor jelennek meg ha acivil mozgalmakat kell baszogatni és orbán hatalmát védeni. Gyurcsánynak volt TEK-je?? Nem volt. Fegyverekkel csak azok védik magukat akik tudják magukról hogy bűnösök.

tegcser 2016.09.30. 06:05:00

Szerintem ne szaporodj, hanem pakolj.

Kriszti Szabo 2016.09.30. 08:56:28

Kedves Konczer Erik !

Ha a te lányodat megerőszakolják ,megalázzák , vagy a teroristák kinyirják a családod , akkor is ezzel a vèlemènnyel leszel? Itt nem faj gyülöletről van szó, ha nem arrol hogy ha be engedjük hazánkba a migránsokat megerőszakolnak, megaláznak , lefejeznek minket ahogyan azt más országokban is teszik ! Lassan 30leszek ès nem merek gyermeket világra hozni , mert jelen per pillanat kiszámithatatlan hogy mi lesz mèg ! TUDOD MIT JELENT EZ ?

2016.09.30. 09:20:25

@Reichart Kornél:

Csak nem a Gyurmány felbérelte kocsmai Újpest B-középről, meg a színpadi és filmes statisztákról beszélsz, akiket csíkos rongyokba tekertek, és eljátszattak velük egy pocsék színjátákot? Ha ez valódi "mélymagyar" lázadás lett volna, itt a villák meg a bankok égtek volna, nem az a pár kuka meg verda, amire ezeknek a titkos szolgáktól engedélye volt ... Szerinted egy igazi puccs esetén mi lett volna a vidéki Magyarországon, ahonnan AZ ÖSSZES bevethető rendőri állományt "fel"vezényelték Budapestre ???

Hát mit gondolsz, akik "elfoglalták" a tévészékházat, végül miért nem olvastatták be azokat a követeléseket, amiért az egész balhét csinálták? A közben a környékbeli utcákban lebzselő több száz bevetési rendőr meg miért nem seperte el őket, egyetlen 5-10 perces akció során, korábban, amikor még csak a főbejárati lépcsőn szórakoztak, hátul meg az jött-ment ki-be, aki csak akart??

Gyurmánynak REBISZ-e volt, meg hozzá egy Görényije, és egy agyas Drazséja, aki a Magyaiok Nyilait is feltalálta. Feltehetően a 2008-2009-es cigánygyilkos veteránbrigád is egy ilyen isteni szikra lehetett, meg a hollánernőutcai molotovozás. Ezek azóta is puszipajtások Zorbánnyal, és minden meg lett bocsátva.

"Mártíriusz" SZEMÉLYESEN BOCSÁTOTT MEG három darab háromajtós szekrénynek, kamerák előtt, vigyorogva, és mikor a sintérpándor átvette BARÁTJÁTÓL !!! a viperatagadó görényitől a stafétát, közölte a tapsoló közönséggel, hogy a 2006-os utcai rendőri fellépések JOGSZERŰEK VOLTAK ... Nézd meg, kik állnak ebben a rettentően megkubatovozott és szétTEKezett diktatúrában bíróságok előtt, meg kerülnek jogerősen letöltendő sokéves börtönökbe 2006 eseményei kapcsán, aztán kapjál a fejedhez.

Az egész az utolsó momentumig meg volt szervezve, és meg volt beszélve, a páncélautóval elpucoló Zorbánnyal, meg a teljesen kívülálló tömegbe tiprató Gyurmánnyal együtt, meg azokkal, akik rászervezték a provókat a normál civil tömegekre, és a rohamosztagokkal, akik úgy csináltak sec-perc különtörvényű háborús övezetet a Belvárosból, hogy előtte senkinek se szóltak, akik gyanútlanul a szabadban lézengtek.

Naszóval hogy ki védte 2006-ban magát, meg milyen eszközökkel, és mitől, szerintem inkább ne regélj. Maradjunk annyiban, hogy azért történt az is, hogy te is itt maszatolj, és tépd a szádat, meg Zorbányozzál, a másik fele meg Gyurmányozzon, ahelyett, hogy mindkét "oldal" hamisságait belátva egyszerre lehessen elküldeni őket, és olyanokat választani, akik nem bújnak el pártok, színek, ideológiai rendszerek, szólamok, panelek és és mantrák, meg plakátok, üres szólamok és zsebbecsúsztatott pénzkötegek mögé.

Efféle nevelőbácsik, és az általuk generált közállapotok voltak és lesznek, légy nyugodt, hogy semmilyen rendszernek nem érdeke a szitu, nehogy máőr EZT IS a pilotika számlájára írjad, ez már betegesebb, mint az a hánytató sztori, amirt leírsz. Mintha cuclibeknél nem volna ilyen, hát hány aberrált homár és pedó mászkál inkább ott, ahol SZABAD, mint ott, ahol NEM SZABAD, hmmm ??? Talán a ballibsi világban az érvényesüléshez elég a puszta emberi kvalitás, meg a nyilvánvaló őstehetség, vagy mijaszösz lett közben a híres szereposztó díványokkal és egyéb karrieregyengetésekkel, az élet minden szegmensében?

2016.09.30. 09:23:19

Bocsánat, a végét már csak összecsaptam, az elgépelt rész helyesen így szól:

" ... már EZT IS a politika ..."

Nagycsuri · https:/blog.hu/ 2016.09.30. 12:04:23

Törölted a hozzászólásom? Nem baj, idevésem újra:
Kérlek, ne várd meg a népszavazás eredményét! Indulj útnak minél előbb! Isten áldjon!

AZZZZ 2016.09.30. 14:14:07

Kedves Erik blogger, Te közélettel foglalkozó! Szeretném megtudni, milyen alapon veszel egy kalap alá mindenkit, aki nemmel szavaz majd, miből gondolod, hogy mindenki fajvédő, náci, meg mit tudom én még mifene; hacsak nem attól a kedves Pártelnöködtől hallottad, mert ez esetben megértelek, hogy nem vonod kétségbe az ő mindenkor és mindenekfelett tiszta és igaz szavait. Talán megkérhetnéd, hogy beszélgessen Konrád Györggyel vagy Hack Péterrel egy kicsit! Ugye remélhetem, hogy őket nem tartod fajvédő náci csőcseléknek? Közben Te is figyelj oda; és utána próbáld meg, írd újra, akkor talán jobban sikerül! Remélem, meg is nyugszol kicsit addigra. Ha mégsem így történne, keresd fel valamelyik szanatóriumot, sajnos, a legszebb fekvésűt még a Demokrata pártelnököd bezáratta, de majd csak találsz valami nyugodt helyet. Egyébként, akkor nem aggódtál a demokrácia miatt, amikor Ferenc párttársad rendőrei összevertek, meglőttek több tucat embert?
De ha mindenképpen menni akarsz, javaslom neked azokat az országokat, ahonnan a szegény menekültek jövögetnek.

Reszelő Aladár 2016.09.30. 17:28:25

Te ezt már réf eldöntötted. Mész akkor is ha csak 3 millió 'NEM' jön össze. Tán akkor is ha csak egyetlen.
Ha nem akarsz egy olyan országban élni, ahol megvédik a határokat, ahol még tiszteli a kormány a nyelved és kultúrád és ahol mindezt szabadon elmondhatod akkor hajrá.
Mehetsz keletre ahonnan menekülnek. Ott pláne nincs toleranca se vallás(talanság)szabadság se jólét.
Mehetsz északra, ahol hideg van de maxin jár a PC, a néprajzi múzeumból a multikulti palotája épül, mindenki egyenlő és ha a leendő gyereked nem tudja majd eldönteni hogy fiú-e vagy lány akkor lesz külön öltözője.
Mehetsz délre, jólét ugyan nem vár, de nacinalizmus annál több, ha nem vagy vega bírni fogod a konyhát
Vagy mehetsz nyugatra, ahol eltűnt egy év alatt 1millió menekült, de komolyabb segélyekben részesülnek helyenként mint az őslakosok. Sőt abból a pénzből még haza is látogatnak Szíriába nyaralni. Majd "menekülnek" vissza.
Vagy maradhatsz és basszoghatsz azon, hogy van-e cigány a gyereked osztályában, akikkel nyilván semmi bajod.

Reichart Kornél 2016.09.30. 19:36:00

@ekszvájzed: Megbocsátok de kiscsoportosokkal nem diskurálok, mert én már nagycsoportos vagyok. Megmondanád hogy gyurmány idejében mi volt magyarország államformája? És azt is hogy most micsoda. Egyébként meg azorbán gennyes dolgait ti is épp úgy megfogjátok szívni mint mindenki más. Ha még esetleg nem olvastad ""Vásárhelyi Mária
Nem látom tisztán, hogy miben különbözik a magyar kormány tevékenysége attól, ahogyan a harmincas években a nemzeti szocialista és fasiszta kormányok működtek. Uszítanak és gyűlöletet keltenek egyes embercsoportok ellen, az odatartozókat megfosztják emberi méltóságuktól, dehumanizálják őket. A demokratikus intézmények működését kiürítik, az ellenzéki tevékenységet ellehetetlenítik. Az ellenzéki pártok politikusait közpénzeken megfigyelik, zaklatják, lehallgatják, lejárató kampányokat indítanak ellenük. A sajtót monopolizálják. Az állampárt érdekeit kiszolgáló erőszakszervezeteket tartanak fenn közpénzekből, politikai ellenfeleikkel szemben fizikai erőszakot alkalmaznak. A bűnüldözést pártérdekek szolgálatába állítják, az igazságszolgáltatás függetlenségét minden eszközzel akadályozni próbálják. A goebbelsi propaganda módszereit alkalmazva manipulálják a lakosságot, megfélemlítik és egzisztenciavesztéssel büntetik azokat az állampolgárokat, akik nem a hatalom elvárásainak megfelelően viselkednek. Tovább is van mondjam még? És akkoriban ugyanilyen bambán és tehetetlenül asszisztált Európa ehhez. Nem tudom miben reménykedtek. És most miben reménykednek?""

Reichart Kornél 2016.09.30. 19:42:03

@Kriszti Szabo: azt hogy olyan sötét vagy mint a legsötétebb éjszaka :-)

trombimárti 2016.09.30. 19:46:20

Akkor költözz az arab barátaidhoz.!

N0rman 2016.09.30. 21:20:17

Én nem gyűlöletnek, félelemnek nevezném. Lehet itt beszélni arról, hogy minden ember egyenlő, Merkel asszony kedves vendégei is biztos így gondolják, csak hogy Ők az ember fogalmát átértékelték, amibe a nő nem tartozik bele. De senki nem tart vissza senkit, nyugodtan lehet csomagolni és menni Szíriába azoknak, akik velük szeretnének élni. (:

Kriszti Szabo 2016.10.01. 15:05:07

Reichart Kornèl ! A hozzászólásomhoz fűzött válaszod nagyon utal a jellemedre! :-)
Sok sikert kívánok neked az èletben ! :-)

henike.k96 2016.10.02. 05:29:00

Nem tudom Ön nem félti a feleségét vagy a lányát? Az édesanyját? Mert elmondanám, az ő kultúrájukban egy nőnek nimcs sok becsülete. Én elhiszem hogy ragaszkodik az egyenlőség elvéhez, de nem érzi mekkora veszélyben van az országunk jövője? A felesége, a leendő vagy meglévő kislánya. Mikor sötét van ma is térdremegve megyek végig az utcán. Nem szeretnék ilyen emberekbe botlani a jövőben. Ezt nem a kampány miatt mondom- mert egy okos embert plakáttal nem lehet megvenni a szavazásra-hanem mert így gondolom. Megértem az eltrő véleményét, de ez a fenyegetőzés az ország elhagyásával egyenesen nevetséges. Én meg azt mondom ha lesz aki igennel szavaz elhagyom az országot. De én ilyet nem mondok mert nem csak a papírjaim magyarok hanem a lelkem is. Visszatérve, emlékezzen csak vissza szép történelmünkre hányszor jártunk jól azzal hogy akárkit is beengedtünk?

hajodate 2016.10.02. 11:11:06

4 millió nem s megfestem a hajamat

2016.10.02. 18:26:53

@Reichart Kornél:

Kívánok én azoknak a régi üldözötteknek ilyen "fasizmust", amilyet ettől az álmagyarnak kimaszkírozott libsi nyomoréktól, a Soros kitaníttatta, III/III-as Zorbánytól kapnak. Ennél a maffia Szicíliában keményebbet csinál. Ha ilyen lett volna a világ 1945 előtt, akkor SEMMIRE nem lett volna szükség, ami azuitán történt, és máig is történik.

Ha te attól vagy nagycsoportos, hogy mások agyalmányait és direkt uszulását mantrázod, hát a nemlétező lelked rajta ... Ne azokat nézd le, akik már kinőttek a pártos anyázásból, akik már felül emelkedtek a homokozói veszekedéseken, ha megkérhetlek, pont abból kell kinőni, amit 26 éve sulykolnak itt mindannyiunk agyába, hogy a felső tízezer KÉT táborra osztható, pedig NEM. NAGYON IS EGYEK EZEK.

Még Erikünk is boldogan enne a Zorbány tenyeréből, ha az urai egy kapcsolót A-ból B állásba fordítanának fejében.

Reichart Kornél 2016.10.08. 08:57:59

Tegnap merő szórakozásból elmeséltem egy olyan történetet a fb-on ami kifejezetten a szentkoronás vérmagyar hazafiaknak tetszik. Nagyon kiváncsi voltam rá hogy kik,mit fognak válaszolni. Ketten szóltak hozzá. Szóval én úgy látom hogy a többség már régen kinőt a libsibolsi kategorizálásból. Ezekre már csak itt hivatkozik néhány beteg lelkü ember aki még mindig elhiszi hogy Soros a főmumus mert ő az aki titkos társaságok tagjaként egy nemzetközi összeesküvésben ide irányítja a muzulmánokat. Hogy lehet az hogy pl. téged azok a muszlimok zavarnak akik nincsenek itt, de nem zavarnak azok a kínaiak akik láthatóan jóval többen vannak és ócó ruhát meg cukorkát árulnak a piacokon.(megjegyzem engem ők se zavarnak.)

2016.10.08. 09:36:50

Reichart ...

Ne röhögj, hanem cáfolj, cseszd meg. kiröhögni könnyű, de akkor meséld már el, miért ömlik ennyi pénz, miért ugrik rá a teljes libbant tábor a mirgányinvázió minél gördülékenyebbé tételére, minden ellenkezés megbélyegzésére, AZONNAL, és kritikát nem tűrően? Miért habzik a libsik szája, veszettül magyarozva, és miért ömlenek milliók a "magánszemélyi" zsebekből azonnal,

miközben nyomorult magyar szegényekre, kilakoltatottakra, hajléktalanokra nem adnak semmit? Mi a magyarázata az összes libsi lépésnek itt 20+ éve már, ha nem a nyílt, következetes magyarellenesség, amelyet jobb híján Zorbányozással, meg a totálisan kontraproduktív nácizással, meg kereszténezéssel takargatnak?

Kurva jó dolog röhögve és köpködve szórakozni egy teljes nép nyomorán, és ráhúzni még több ingyenélő primkót, bűnözőt és fanatikust, hadd szenvedjen még jobban, igaz? Persze nincs ebben semmi meglepő, 100 éve nem tudnakl jobbat kitalálni itt a hozzád hasonlók. És még ti címkézitek magatokat "emberségesnek" ... ti Világ Urai, ti beképzelt, teméntelen pénzben úszkáló, sunyi sz@rkavarók.

Mondd már meg, mijafac rosszat csinálnak a befogadóikkal a kínaiak, úgy 150+ éve már ??? Egyedül az USA-ban voltak képesek rohadtul gyűlölni őjket, a többi bevándorlók, mert olcsón is keményen gályáztak, és bármilyen sztájkot le tudtak velük törni ... :)

2016.10.08. 09:40:44

@Reichart Kornél:

Fenti neked ment.

Cáfold meg a Sorost, meg bármit, amirről te se tudhatsz, meg senki. KI PÉNZELI A HÁBORÚT, AZ ISIST, MEG A MIGRÁNCSOKAT? Honnan veszik fel a lóvét azok, akikről szemtanúl mondták, számlák mutatták, hány ezer eurót vettek fel az automatákból? HONNAN VOLT PÉNZ, DRÁGA CUCCOKRA, CSEMPÉSZEKRE, MÁRKÁS RUHÁKRA, Adj ésszerű magyarázatot arra, mi folyik, és ha belekérdeznek, ne terelj, különbn te is a semmire gyúrod akkor itt csak magad.

Reichart Kornél 2016.10.10. 12:47:42

@ekszvájzed: Bocs de neked most nagyon habzik a szád. Nyugodj meg. Nincsenek libsibolsik !! Emberek vannak orbán által kitalált skatulyák nélkül. Emberek akiknek mind valami más a véleményük. Vagy nem pont úgy és azt látják amit te. "" meg a totálisan kontraproduktív nácizással, "" Az 1933-utáni németországban is tökéletesen kontraproduktiv volt a nácizás. A jelenkor társadalmi folyamatait sokkal nehezebb felismerni mint a mult történéseit hiszen a multról tudjuk hogy mi történt de a jelenről még nem tudjuk biztosan hogy ugyanaz fog e történni pontosan mint a multban egy hasonló helyzetben. Viszont vannak intő példák.... én a délszláv háborúval szoktam példálózni. A szerbek talán még most is nemzeti hősként tekintenek milosevicsre. De ők már csak az ártatlanul lemészárolt szrebrenyicai ezrek hozzátartozóit kérdezhetik hogy mi a véleményük milosevicsről vagy a szerbekről. Pedig a szerbek is ugyanolyan emberek mint mindenki más. Csak éppen volt ott is egy militáns agresszív kisebbség akiket be lehetett hülyíteni. Mekkorának is álmodta meg milosevics a NAGY SZERBIÁT ? És mi van most. ? Ami a Soros pénzeket illeti. Ugye nem gondolod komolyan hogy egy amerikai üzletember dollármilliárdokat szór szét a világban csak azért hogy orbán orra alá borsot törjön ?? Próbálj meg inkább számolni és józan paraszti ésszel végig gondolni egy ilyen hülye állítást. Tegyük fel hogy Soros minden menekültnek ad ezer dollárt hogy rontsák a levegőt európában. Ezer dollárt !! Nem hiszem hogy ez az összeg sok lenne.. Szorozd meg mondjuk csak százezerrel. ..... nem folytatom. De miért azt kérdezed hogy mit tett Soros? Miért nem arról beszélsz hogy orbán mit csinál. Szíria a háború előtt egy 70 milliós virágzó ország volt. A háború amiről az egész világ minket tájékoztat. KB. Úgy zajlik mint nálunk a délszláv háború idején. Áthallatszott magyarországra is az ágyúdörgés , a bombázás. De ott ahol nem harcoltak egymással a katonai alakulatok ott az emberek továbbra is élték az életüket. Mi mást tehettek volna. Akik féltek azok fogták az összes pénzüket és megpróbáltak eljutni európába. Mert lehet hogy holnapután már az ő környékükön lesznek harcok és a romok alatt végződik az életük. Bölcs előrelátással elindulnak. Van pénzük márkás ruhákra stb stb stb Én így látom. De azt nem tudom hogy valóban így van e. A háborúkat mindenkor a nagyhatalmak pénzelték. Szűk látókörü gazdasági érdekek ,megalomán álmok mentén. Ahol nincs olaj ott háború sincs. Persze ez így nagyon le van egyszerűsítve.

2016.10.11. 09:31:07

@Reichart Kornél:

Igazad van. De hogy ez a mai, bűnbaknak, pofozni és leköpni kitett nyomorék nem lesz még egy Milosevics se, azt itt és most garantálom neked. Ez csak azoknak a hőse, akiknek végleg elment az eszük, és úgy imádják, mint esküdt ellenségeik a Gyurmányt, meg a Bajnait.

Vagy szólj, ha BÁRMI militantizmusnak akárcsak a leghalványabb csíráját, az ország-visszbővítésnek a legapróbb kényszerét is megláttad benne, a barackfás, összeérő talpakkal, meg a házasult ratyipár által 1956 emlékére újra-megíratott halszagú amerikai főiskolás szurkolói dallal.

Nem Ovi a cél, hanem Európa - az a történelmi konglomerátum, amelynek most, egy új idea szerint az ideje lejárt. Túl tarka, túl színes, túl összevissza, még a pénz is benne, még euróval is, túl történelmi, túl keresztény (még mindig) és túl sok a rosszemlékű momentum benne, BIZONYOS ETNIKUMI ASPEKTUSBÓL NÉZVE. Most nem épp Szerbiára (meg Horvátországra, mert azért az se volt kutya) gondolok, de persze azt is meg lehet nézni, kik és "miért hagytÁk, hogy így legyen".

Európa jelenleg a beolvasztás, az összeomlasztás, a teljes szellemi-lelki-tradicionális kiherélés peremére került, az EU becsődöltetése lesz az, amivel a hidegháborúban újjászületett Nyugat beadja a kulcsot, és tényleg hanyatlani fogy, ahogy azt 1918 után a nyugati gondolkodók, 1945 után meg a keleti propagandisták látták. Sőt annál még sokkalta jobban és gyorsavbban. Létezése, anyagi viszaonyulása, egyensúlyfenntartói helyzete valamiért eddig volt érdek.

Sorosnak (és társainak) pedig VAN pénze, hidd el. Kontinenseket, óceánokat, holdakat, bolygókat tudnának megvenni belőlük, ha nem vettek volna meg már rég mindent (és majdnem mindenkit, aki ezek dolgában számít)

A szűk érdekek MINDIG szűk csoportok érdekei, és szűkítsük le a kört a Föld leggazdagabbjaira, szépen. És elmélkedhetünk azon is, hogy számukra mi a gyümölcsözőbb: ha összebeszélnek, hogy csinálják együtt, vagy ha ősellenségekként állnak egymáshoz? És már csak azt kell megvizsgálnuk, hogy ehhez honnan veszik az eszmét, amely számukra a legkedvezőbb.

Soros érdeke nem kizárólag a sajátja, jól meghatározott, kijelölt úton jár, ő csak a kulcsfigurának megtett személy, aki végrehajt. Mint a kartellként működő maffia legfelső grémiumában az, akit kijelöltek. Amúgy meg 1984 óta az alapításait kiterjesztette erre a térségre, számos folyamatot alapozva meg ezzel, többek közt az ún. "rendszerváltozásokat" is. Meg az azok közben és utána történt gazdasági újrarrendezéseket is.

Orbán mit csinál? AZT, AMIT NEKI FENTRŐL MONDANAK, azok, akik a feladatára kiképezték. Hadd ne mondjam már, hogy 1988-1989-ben ki fizette, ki ösztöndíjazta Oxfordba, kik alapíttatottak az ő bevonásával ifjúsági szadesz-fiókpártot, s utána kik bírták rá a 180 fokos ideológiai pálfordulására" ... Ha az az érdek, hogy ő, mint olyan, ellenszegüljön

(amit úgysem tesz meg, mert mindent hajbókolva és vigyorogva ír alá, amit csak elé tesznek, és szó nélkül tűri, hogy egy ügyeletes sárgaagyarú alkoholista bohóc a fél világ előtt a nyílt színen pofonvágja és lealázza, s aki úgy csinál mint egy tökkelütött hülye dedós, mikor 500+ ember meg a kamerák és a mikrofonok előtt egy függöny mögé bújik, ne mondd nekem, hogy egy Kossuth, vagy egy Széchenyi nyomdokait járja, azokhoz kívánva hasonulni)

Akkor ellenszegül, a látszat kedvéért, hogy megint lehessen nemzetközileg és belülről is a teljes magyar népet ekézni és elmeszelni az ő személyén keresztül, "diktatúrának" meg "nácizmusnak" minősítve art, hogy a túlnyomó többség TÉNYLEG nem akarja, hogy kintről dirigáljanak neki, hogy hová sz@rjon,

hát persze, hogy így még az is arra szavaz, hogy egyetlenegy idegent se rakjanak ide a beleegyezésünk nélkül, aki a Zorbányt a Gyurmánnyal, meg mindenki más pénzes genyával és szándékos országpusztítóval akarná szögesdrótokkal egymáshoz kötözötten, és fejjel lefelé egy pöcegödörbe lelógatva látni.

Szóval ezt a milosevicsi, meg egyéb vérgőzös mészárosi párhuzamot azért gondold át még egyszer ...
süti beállítások módosítása