Egy élhető Komárom-Esztergom megyéért

dr. Konczer Erik blogja

dr. Konczer Erik blogja

Amikor rájössz, hogy hazaáruló vagy.

2017. február 21. - Erik a viking

Nem magadról gondolod, mások szemében válsz azzá. Üdv a klubban!

A képlet egyszerű: csak tegyél valamit, ami nem tetszik a Fidesznek, és máris a klubban vagy. Most éppen az Olimpia. Aláírtad, megosztottad, lájkoltad? Hazaáruló vagy! Tönkretettél egy álmot (ami tényleg csak álom volt, de már elköltöttünk rá 35 milliárdot), leromboltál egy nemzeti ügyet (ami persze most már csak Budapest ügye), miattad nem Magyarországról fog szólni 2024 (meg az utána következő évek egy csődbe jutott országról).

Most megérted, hogy akik már régóta állják a sarat (a sokat gyalázott demokratikus ellenzéki pártok), mit élnek át évek óta. Most megérted, hogy ők is valószínűleg ugyanazért lettek a hatalom szemében hazaárulókká, amiért te is: máshogyan, az országért felelősséget érző módon gondolkodtál, és kiálltál a véleményed mellett.

Maradj aktív! Ne tántorítson el az, hogy megpróbálják szétszedni, hitelteleníteni azt a pártot, mozgalmat, ami kiáll egy fontos ügyért. Tartsd nyitva a szemed, légy bátor! A Fidesz érdeke, hogy minél több ember legyen közönyös – ne tartozz közéjük! Már félnek tőled, tőletek, tőlünk. Támadni fognak.

Te akadályoztad meg, hogy olimpia legyen itt. Te vagy az, aki miatt egy álommal kevesebb. Sokan fogják ezt a szemedre vetni. A legmocskosabb az lenne, ha most sportolókkal mondatnák el, hogy mennyire sajnálják, hogy nem lesz olimpia. Kitelik tőlük? Nem te fogsz szerepelni a tévében, hogy elmondhasd, mennyire jó ez az országnak. Azok fognak szerepelni, akik elmondják, gonosz vagy!

Bátorság!

olimpia2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://konczer.blog.hu/api/trackback/id/tr412278795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása