Egy élhető Komárom-Esztergom megyéért

dr. Konczer Erik blogja

dr. Konczer Erik blogja

Indul a Premier League

– és indul hozzá a Fantasy játék is

2017. augusztus 10. - Erik a viking

Amíg Mészáros Lőrinc vagy Habony Árpád valamelyik érdekeltsége nem kap milliárdos megbízást adóforintjainkból, az NB1 helyett be kell érnünk a Premier League-hez kapcsolódó fantasy játékkal.

Chelsea drukkerként és az angol bajnokság rajongójaként örömteli lesz a most péntek, augsztus 11-e: Arsenal-Leicester meccsel indul a bajnokság. Úgyhogy eddigre kész is kell lenni a saját csapatommal, amit a fantasy.premierleague.com oldalon állíthatok össze. Több, mint három millióan már megtették ezt. Egy verzióm már nekem is készen van, de lehet, hogy a rajtig még módosítok rajta:

fantasy_w1.jpg

A játék roppant egyszerű: 100 millióból állíthatód össze csapatodat, a jobb játékosok értelemszerűen többe kerülnek. Sokat kell gondolkodni, ki legyen a keretben. 15 játékost kell választani, ebből 11-et kell betenni a kezdőbe (milyen meglepő), ha valamelyikük nem játszik, beáll a cseréje.

A játékosok az alapján kapnak pontokat, hogyan teljesítettek ők vagy csapatuk. Plusz pont jár a kapusnak a védésekért, a kapusnak, védőnek a kapott gól nélkül lehozott meccsért, mindenkinek a gólért, gólpasszért. Levonás jár a sárga és piros lapért, kihagyott 11-esért.

Nem kell izgulni, ha valaki nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Lehet a kereten minden forduló előtt változtatni: egyet „ingyen”, a többit pontlevonásért cserébe.

Ami a legjobb: verseny is van – automatikusan a magyar és a kedvenc csapatod szerint is bekerülsz egy ligába. Mi emellett a Komárom League-ben játszunk. Ha kedved van, csatlakozz a csapatoddal a „Leagues” fülön a 139864-36017 kóddal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konczer.blog.hu/api/trackback/id/tr4612733364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása