Egy élhető Komárom-Esztergom megyéért

dr. Konczer Erik blogja

dr. Konczer Erik blogja

Putyin megtanítja, hogy szeress!

Orosz-magyar hímsovinizmus

2017. február 02. - Erik a viking

A Putyin-ellenes Pussy Riot ("Puncilázadás") énekli ezt Oroszországban. Feminista kiáltványaik a nemek egyenlőségéről és a demokráciáról szólnak. 

Ez a mozgalom szúrja az orosz diktátor szemét. Szúrja az isztambuli egyezmény is. Az az Európa Tanács által megalkotott egyezmény, ami a nők elleni és a családon belüli erőszak megfékezéséről szól. 

Talán ez lehet az oka, hogy nem lehetett tárgyalni Putyin látogatása előtt egy nappal az Igazságügyi Bizottságban az isztambuli egyezmény tárgyalásának megkezdéséről? 

Putyin és Orbán hímsoviniszta. Ez áthatja a közéletet is. 

Varga István (Fidesz) véleménye szerint a nők tehetnek a helyzetükről: "Talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak".

Balogh "Vakkomondor" József kutyájukra kent mindent, mondván: élettársa akkor sérülhetett meg, amikor átesett az állaton. Az ügyészség szerint azonban "ittas állapotban, minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte az élettársát". Balogh József először négy-öt alkalommal - "a közepest meghaladó erővel" -, ököllel a sértett arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. (nepszava.hu)

De Orbán sem maradhat ki a sorból: a feleség nem halványíthatja el a férj elsőbbségét! "Orbán Viktor még a feleségének sem hagyja, hogy legyőzze. Ha együtt futnak, Viktor végig úgy tesz, mintha megfulladna, aztán a végén sprintelni kezd, és lehagyja Lévai Anikót. A miniszterelnök már felnőtt fejjel tanult meg síelni, és amikor egy síversenyen felesége futott be elsőnek, és ő csak második lett, mire az eredményhirdetés követekezett, elintézte, hogy külön férfi és női kategória legyen." (hvg.hu)

Egy g-vel kezdődő szó jut eszembe. Nem az. EZ GÁZ!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konczer.blog.hu/api/trackback/id/tr4412178130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása